Inligting

'N Klein woonstel in grootte, maar groot in styl

'N Klein woonstel in grootte, maar groot in styl


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

"Toegeken word". Hierdie woord en 'n hamerslag het Ben en Susanne die nuwe eienaars van 'n 36m2 ateljee in 'n gebou wat in 1860 in die Londense woonbuurt Islington gebou is. Hulle eiendom is slegs met 'n ander egpaar betwis, aangesien die toestand van die huis taamlik sleg was en in 'n beskermde gebou was daar baie belemmerings wat die stadsaal hervorm het. Maar dit het Ben, die argitek van die studie, nie ontmoedig nie Argitektuur vir Londen, wat in hierdie mini-ateljee baie moontlikhede gesien het.

Om dit meer funksioneel te maak, het hulle die slaapkamer en kombuis verskuif en dit vir die res van die huis oopgemaak. Hulle wou die prag van die verlede teruggee, sodat hulle die lae verwyder het wat vorige eienaars al dekades bygevoeg het. Hulle het die linoleumvloer geruk om die oorspronklike hout wat hulle geskuur het, bloot te lê. Die oorspronklike lyswerk het soveel verf bo-op dat hulle ontwerp skaars opvallend was, sodat hulle dit verwyder het. Die owerhede het hulle gedwing om die styl van die negentiende eeu te herhaal en begin met 'n moeilike ondersoekwerk in die huise van hul bure om oorspronklike elemente op te spoor en te herhaal. Onder hierdie elemente was die kaggel, wat hulle weer in gebruik geneem het, en waarvoor hulle 'n front in Carrara-marmer ontwerp het. dieselfde materiaal is op die kombuisblad gebruik om die ruimte kontinuïteit te gee, en gekombineer met 'n ander beskeie MDF vir die kaste. Almal met 'n begroting van net meer as € 30.000.

Hierdie kontinent van klassieke grimering kontrasteer met die dekorstukke, meestal kontemporêre ontwerpe in die Nordiese styl middel van die eeu. As hulle nie die reëls vir die versiering van klein ruimtes in ag neem nie, het hulle die mure en plafon van die slaapkamer donkergrys geverf, want "dit maak dit meer gesellig en snags kan u nie sien waar die kamer eindig nie," verduidelik hulle.

www.architectureforlondon.com

Advertensies - Hou aan lees hieronder Baie potensiaal

Ten spyte van die swak toestand waarin hy was, het Ben en Susanne, die eienaars van hierdie 36m2-woonstel in Londen, daarin geslaag om die moontlikhede te sien.

Beskerm u verlede

Die woonstel is in 'n beskermde gebou wat in 1860 gebou is, en die stadsaal het baie voorwaardes gestel ten tye van die hervorming daarvan.

Stram begroting

In die kombuis kombineer hulle 'n tafelblad van Carrara-marmer wat teen 'n baie goeie prys in 'n steengroef gevind is, en MDF vir die kaste.

duidelik

'N Moderne weergawe van die tradisionele kandelaar hang aan die plafon van u woonkamer.

veranderinge

Die verspreiding is verander om dit meer funksioneel te maak: die slaapkamer is in die vorige kombuis geplaas en omgekeerd, dit maak dit oop vir die sitkamer.

In die hitte van die vuur

Die voorkant van die kaggel moes in pasgemaakte marmer ontwerp word om die oorspronklike styl te herhaal.

Oorspronklike lyswerk

Die lyswerk is soveel kere geverf dat die ontwerp daarvan nie opvallend was nie. Hulle het die lae verwyder en in wit geverf.

Stap hard

Die oorspronklike houtvloer was bedek met linoleum. Dit is afgeskeur en geskuur om die prag van die verlede te herstel.

Teenstellings trek

Die klassieke vloerstyl is gekombineer met huidige ontwerpstukke.

Stram begroting

Die totale koste van die hervorming was net meer as 30.000 euro.

Volg nie die reëls nie

Dit is gewoonlik raadsaam om 'n kamer in ligte kleure te verf om dit groter te maak. Die eienaar van hierdie woonstel het die teenoorgestelde gedoen en 'n donkergrys kleur gekies om mure en plafonne te bedek en te verseker dat die grense van die slaapkamer nie regtig weet nie.

eenvoud

Hulle kies baie eenvoudige meubels vir die slaapkamer.

Borselstrepe

Die kombers en leunstoel is die enigste kleurnotas in die slaapkamer.

bad

Om spieëls te plaas wat verhit word en mis voorkom, word vermy om 'n verkoeler aan te trek en ruimte te kry.

verwarming

Om die badkamer visueel groter te maak, het hulle voortgegaan om die vloer deur die mure te teël.

Ontspannende bad

Soos ruimte toelaat, het hulle verkies om 'n bad in plaas van 'n stort te plaas. 'N Klein luukse

Klassieke bad

Hulle het 'n bad van gietyster gekoop, maar die bene het te veel ornamente vir hul smaak, en vervang dit dan met hout wat geel geverf is.

Gesinsportret

Ben en Susanne, die eienaars, in die sitkamer van hul 36 vierkante meter groot woonstel.