Kommentaar

'N Moderne en funksionele dupleks

'N Moderne en funksionele dupleks


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

U benydenswaardige situasie, voor die strand, en die ongelooflike uitsigte wat hulle van die begin af gefassineer het, het die huidige eienaars hiervan Galisies huis versier deur Rebeca Terrón. Ten spyte van al die veranderinge wat die binnekant van die huis nodig gehad het, het hulle voor hul bekoring beswyk; het 'n baie gekombineerde verdeling, misbruik en met 'n menigte skaduryke ruimtes wat daartoe gelei het dat hulle 'n volledige hervorming voorgestel het. Eerstens, en gegewe sy passie vir die see, hulle het die hooffasade in 'n groot venster verander met die doel om die strand vanuit alle hoeke te beskou en natuurlik die natuurlike lig te geniet tot sononder.

Die probleem was hoe om in die mees intense ure helderheid te sif sonder om die gebied te verberg. Die oplossing was om sommige te plaas skerm tipe rolluiken, 'n baie nuwe stof, uitstekende isolator van koue en hitte en met 'n eienaardigheid: dit is deurskynend van binne, maar ondeursigtig van buite, ideaal om intimiteit te behou. Wat die werke betref, was die hervorming in hierdie aanleg totaal: slegs die ou stoorkamer en die gastekamer is gerespekteer, wat nou 'n ingeboude badkamer het. Die res van die eerste verdieping het heeltemal verander na Verwyder byna al die afskortings en brei die kombuis uit. In die wese, wat tans meer meters geniet, is enkele vaste ontwerpelemente ingesluit, waaronder a houtrooster-afskorting, wat nie as boekrak gebruik word nie, maar as skeiding tussen die sitkamer en die saal. Opvallend is ook 'n houtpaneel wat die leefarea sluit en ook warmte in die omgewing gee.

Die kombuis is uitgebrei om 'n praktiese waskamer en yster op te spoor. Die belangrikste hervorming van die eerste verdieping het gefokus op die verkryging van meters, wat bereik is deur die terras in te sluit. Danksy hierdie uitbreiding kan hulle insluit twee nuwe volledige badkamers en behou die drie bestaande slaapkamers; twee van hulle met 'n gedeelde badkamer en 'n derde in 'n aparte omgewing. Hierdie ruimte, bedoel as 'n klein suite, het 'n baie groot badkamer met 'n wonderlike werkstort. Die hoek wat gewen is na die inwerkingstelling van die terras, wat nou in die hoofslaapkamer is, is gebruik as 'n werkarea, volledig beglaas en met genoeg ruimte om 'n lae boekrak in te sluit. Hiermee het 'n droom bewaarheid: werk van die huis af met die strand en die see as verhoog. 'N Luukse is slegs vir 'n paar toeganklik.

Advertensies - Lees verder hieronder Die sitkamer was langs die venster wat met die tuin kommunikeer,

beide om van die uitsigte te geniet en om die lig beter te benut. Dit bestaan ​​uit twee Grassoler-banke, 'n hout- en glas-koffietafel en 'n paar leunstoele van Andreu World. Alles te koop in Terrón.

In die leefarea

Neutrale tapisserieë en ligte woud oorheers. 'N Paar besonderhede in blou is ingesluit, soos matte en bankkussings, wat 'n koeler noot voorstel. Alles kan in Terrón gekoop word.

Maak gebruik van die lig

Om die saal van die saal onafhanklik te maak sonder om lig te verloor, is 'n vierkantige kersiehoutpaneel geplaas.

Die eetkamer

dit was, soos dit was, langs die groot venster. Beide die situasie met ongelooflike uitsigte, aangesien die meubels warm en gemaklik is, is bedoel om lang en aangename tafelblaaie aan te moedig. Balu tafel en Nancy stoele van Andreu World; Romo-bekleedsel en muurkaste van New Line. Alles te koop in Terrón.

Die kombuismeubels is in 'n U-vorm georganiseer.

Die fronte kombineer wit melamien, staal en hout in dieselfde toon as die timmerwerk van die huis. Die teëlwerk is deur houtpanele vervang; behalwe in werkareas waar staalplate geplaas is.

Die hoofslaapkamer

Dit was versier in sjokolade en lemoen. 'N Baie huidige neiging. Aangesien daar nie genoeg ruimte vir twee groot tafels is nie, is twee verskillende modelle gekombineer: een met redelike groot laaie en die ander gevorm deur 'n eenvoudige glasrak. Raffia kopstuk ontwerp deur Rebeca Terrón. Dekbed, van Casa Alvarinho.

In een van die slaapkamers

'n sjokoladekleurige muurpapier is geplaas wat dien as 'n kopstuk sonder om die ruimte af te trek.

Kry meer pakhuisareas

dit was 'n primêre doel in die hervorming; Daarom is daar in die slaapkamers groot ingeboude kaste van vloer tot plafon gemaak. Op die voorgrond, leunstoel van die winkel Terrón.

In die badkamer

Twee soorte bedekkings is gekombineer: 'n mediumgrootte wit teël en 'n donkerblou teël in die stortarea. Dit het 'n houtplatform op die vloer en word onafhanklik deur 'n vaste glas. Wasbakkast ontwerp deur Rebeca Terrón. PLANO>

Kleur: 3 kontrastone

Bet op die warm toon as basis, en voeg verfrissende tik by. In hierdie huis is gekombineer: Volcanic Arena F 033, Solar Ray A 107 en Blue Iris B 033; Almal van Valentine.
PLANO