Wenke

'N Woonstel met al die bekoring van Lissabon

'N Woonstel met al die bekoring van Lissabon


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Lissabon is 'n stad wat daarin slaag om te verras uit eenvoud. Die strate en geboue, met 'n aanraking so dekadent soos bekoorlik, verberg nie die verlede nie, maar verbeter dit terwyl u die nuwe elemente omhels. Dieselfde gebeur in die woonstel van 80 vierkante meter wat ons vandag besoek. Hierdie huis is in die Frehage van Penha França gerehabiliteer en behou al sy oorspronklike sjarme. ARKSTUDIO, verantwoordelik vir hierdie projek, het die ruimte ruimtelik heroorweeg om die beste uit natuurlike lig te put. Die elemente van die huis, soos houtvloere, deure en vensters, is herstel en die meubels van die eienaar is hergebruik om 'n heeltemal nuwe interieur te skep. "Ons wou persoonlikheid aan die ruimte gee, die siel weerspieël van diegene wat hier woon en binne die begroting bly wat hulle aan ons gegee het," verduidelik hulle.

Die kombuis en badkamer is heeltemal verander, maar die nuwe elemente is eenvoudig en tydloos om met die bestaande te kan dialoog. Dieselfde geld vir die nuwe dekoratiewe aanwinste wat "help om 'n persoonlike ruimte op te bou, met minimalistiese en kontemporêre charisma," sê hulle. Ons kan nie meer saamstem nie.

www.arkstudio.pt
Foto's: www.rodrigocardoso.net

Advertensies - Lees verder onder Lissabon op een verdieping

Die 80 vierkante meter van hierdie woonstel wat deur ARKSTUDIO gerehabiliteer is, spoel die kern van die stad uit: hulle is eenvoudig, hulle verberg nie hul verlede nie, maar is oop vir wat gaan kom.

Tweede kans

Baie van die meubelstukke was al van die eienaar. Die studie het hulle meer samehang gegee en dit met die nuwe aanwinste geïntegreer.

Persoonlike aangeleenthede

Die doel was om die ruimte van persoonlikheid te gee, om die siel te weerspieël van diegene wat hier woon.

Begin weer

Alhoewel die oorspronklike elemente van die argitektuur gerespekteer is, is die ruimtes heroorweeg om hulle meer funksioneel te maak en die beskikbare natuurlike lig beter te benut.

Verlede stap verder

Die houtvloer is herstel en behou al sy bekoring.

Sitkamer

'N Groot dubbelblaardeur skei die woonkamer van die eetkamer.

Met baie lig

Uitsig op die eetkamer.

Verskillende stoele

Drie is die tradisionele bistro-model en die ander het reguit lyne.

'N Tafelstel Ontblote smake

Binnenshuise ontwerpers wou die persoonlikheid van die inwoners toon.

Minimum uitdrukking

Die nuwe aanwinste is in 'n minimalistiese styl gekies om aan te pas by die verlede.

Gesinsherinneringe

Portrette en bykomstighede wat ons vertel van die gesin wat hier woon.

kombuis

Die kombuis en badkamer is volledig opgeknap.

skaakmat

Lugfoto van die badkamer met geruite vloer.