Wenke

'N Blanke wit minimalistiese triplex-dakwoonstel

'N Blanke wit minimalistiese triplex-dakwoonstel


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Vanuit die vensters kan u Bellver-kasteel sien, een van die min vestings van die Gotiese sirkelplan wat in Europa bly staan, maar voordat dit gerehabiliteer is, was die slegte staat waarin hierdie huis geleë was, die een wat die hele land aangetrek het blik. Diegene wat verantwoordelik was vir die uitvoering van hierdie radikale verandering, was María Martín K en Pablo Hernández, die duo wat die studie van utoo.cool uitmaak, wat verduidelik dat “die hoofdoelwitte was om ruimte aan die ruimtes te gee, om die noordweste lig prominent te maak. en die pragtige uitsigte te verbeter.

Hulle het gekry waarna hulle op soek was na die wit mikro-sement, waarmee hulle die vloere van die hele huis en die mure van die kombuis en badkamers bedek het, wat 'n cyclorama-effek tussen hulle geskep het. Die paar kleurnotas kan gevind word in die klein meubels en in die Mallorcaanse denneboom waarmee die deure en trappe van die wenteltrap wat regdeur hierdie triplex loop, versprei in die eetkamer en kombuis op die eerste verdieping, vervaardig is. , 'n slaapkamer met toilet in die tweede en 'n badkamer en 'n multifunksionele ateljee met terras in die laaste.

Advertensies - Hou lees hieronder Bly leeg

As u hierdie solder binnekom, is die groot, wit en diafroniese ruimte wat deur die kombuis en eetkamer gedeel word, die eerste ding wat aandag trek.

kontinuïteit

In die hervorming het die argitekte van die utoo.cool-ateljee die vloere van die hele huis met wit mikro-bedekking bedek.

skulpturele

In hierdie wit houer staan ​​die wenteltrap wat by die drie verdiepings van hierdie huis aansluit.

Minimalistiese slaapkamer

Op die tweede verdieping ontdek ons ​​die slaapkamer.

Plastiekwerk

Die kunswerke van die huis is afkomstig van die argitek Marisa Martín K, ook verantwoordelik vir die hervorming. Op die agtergrond, agter 'n skuifdeur van die denneboom, die toilet.

Wit badkamer

Uitsig op die slaapkamer toilet.

Spiraal trap

Die trappe se mure is met 'n muurpapier van Gancedo bedek. Die trappe is van Mallorcaanse dennehout.

multifunksionele

Op die boonste verdieping, 'n volledige badkamer en 'n multifunksionele ruimte.

terras

Die estetika van die binneland is op die terras voortgesit: minimalisties en wit.

uitsig

Vanaf die terras sien jy Bellver Castle, 'n juweel van die Europese Gotiese.