Ander

Vars lug in een van die mees tradisionele woonbuurte van Madrid

Vars lug in een van die mees tradisionele woonbuurte van Madrid


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Carlos Antón de la Vega

Wanneer 'n groot deel van die stede wat ons in Westerse lande bewoon, reeds versadig is, word die argitektoniese transformasies en ingrypings wat die bestaande bywerk, as 'n onvermydelike en noodsaaklike horison gesien vir die toekomstige ontwikkeling van urbanisme.

die integrale hervorming van hierdie 75 m2-huis deur die AMÁSL Studio in die Madrid-woonbuurt Puerta del Ángel, 'n gebied met 'n tradisionele karakter wat tipies is aan die buitewyke van die Manzanaresrivier, vorm 'n spieël om na die toekoms van die vastgoedpark van die groot stede te kyk.

Die orde van die sogenaamde “PEX House” spruit uit die begeerte om die ruimtes op hierdie vloer aan te pas by die huidige behoeftes van die eienaar. Die nuwe verspreiding breek met die voetspoor van buitensporige afdelingshuise, met gemerkte en nie-gelyktydige gebruike, met min natuurlike lig, en met die gebrek aan gemaklike elemente wat ons vandag as basies beskou.

Advertensies - Hou aan lees hieronder Minimalisties en industrieel Carlos Antón de la Vega

Die hele huis speel met die minimalistiese en industriële styl. Laasgenoemde kan gesien word in die pype wat diskreet onder mure en plafonne loop, onder 'n laag wit verf.

Tonale harmonie Carlos Antón de la Vega

In die slaapkamer is die hoofdeinde van dieselfde hout as die kas. Albei word gekenmerk deur 'n gladde oppervlak van ligte en natuurlike kleur. Op hierdie manier word 'n estetiese minimalisme gehandhaaf wat slegs deur die gebruik van patroonkussings breek.

Verborge berging Carlos Antón de la Vega

Al die kaste het versteekte handvatsels, wat 'n gladde en helder oppervlak skep wat 'n groot stoorplek binne-in verberg.

Wye area Carlos Antón de la Vega

Danksy die groot oppervlak, het die badkamer 'n vrygestelde bad en 'n instapstort, wat visueel afgebaken word deur houtpanele wat 'n onbetwisbare aanraking van die natuur aan die omgewing bied.

Jeugdige varsheid Carlos Antón de la Vega

Die kombuis van oop konsept, versier met deure en mure in wit kleure, verhoog die helderheid in die geselskap van hout, met 'n vars en jeugdige ruimte wat 'n uitnodiging gee om binne-in die huis te leef.

Neonligte Carlos Antón de la Vega

Regs van die tafelblad is 'n neonkaktus verantwoordelik vir die toevoeging van 'n punt van genade.

Optiese spel Carlos Antón de la Vega

Die vloer, bedek met monochrome mosaïektegels, word gebruik as 'n visuele element om die kamers te skei, aangesien dit 'n oop ruimte is, het dit nie deure nie.

Privaatheid detail Carlos Antón de la Vega

Die raam met wit rooster in die kamer skep 'n noodsaaklike privaatheidsomgewing, aangesien dit 'n heeltemal oop ruimte is.

Mikrocement as basis Carlos Antón de la Vega

Die oorheersende elemente wat die ontwerp beheer, word onderskei deur die persepsie van 'n deurlopende ruimte te kombineer met die gebruik van die mikro-in die grond.

Pasgemaakte meubels Carlos Antón de la Vega

Dit beklemtoon ook die meubels, aangesien dit die argitektuur omvat, en die gesellige sensasies met deure ingebed in nisse wat die gebruiker tussen verblyf en verblyf vasvang, wat 'n jong en kontemporêre wil oordra om in 'n stad te woon wat nie altyd goed vir die inwoners is nie.

In sy regte maatstaf Carlos Antón de la Vega

Minimalisme bepleit 'n ingehoue ​​versiering wat te alle tye van enige soort oortolligheid vlug. Daarom is die klein besonderhede op hierdie vloer noukeurig bestudeer sonder om byvoorbeeld die lewe wat plante in enige hoek kan gee, te vergeet.

Projek en inligting: Met dank aan AMÁSL-studie.