Wenke

'N Moderne rehabilitasie van 'n statige huis

'N Moderne rehabilitasie van 'n statige huis


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

'N Ou herehuis, geleë in Carrer del Lleó in Pollença (noord van Mallorca), is 150 jaar gelede gebou deur 'n vooraanstaande Mallorcaanse familie.

Toe dit aan die einde van 2012 deur die huidige eienaars verkry is, is dit ietwat verwaarloos. Dit was nodig om dit weer op te bou en die lug te gee wat hulle wou hê. Die herstelproses is beskou as 'n terugkeer na die basiese struktuur van die huis, met sy verskillende hoogtes en verskillende kamers.

Die huis het 'n ruim patio met swembad, benewens die buiteterras waarmee dit op verskillende vlakke van konstruksie is.

In die hervorming is die oorspronklike argitektuur gerespekteer terwyl die elemente met 'n nuwe en moderne benadering gekombineer is. Die huis is ontwerp om die hele jaar gebruik te word. Dit moet vars en skaduwee wees in die somer en helder, gemaklik en knus in die winter.

Al die idees van die eienaars en ontwerpers is in gemeen met die Mallorcaanse argitek Jaume Alomar, georganiseer deur LF91 Project Management. Die konstruksiemaatskappy was EPIC en sy ambagsmanne.

Advertensies - Lees verder hieronder 'n Buite patio met 'n minimale wese

Uitsig op die patio en die swembad van die huis.

Sitarea buite

Van reguit en huidige lyne in die meubels.

Kontinuïteit van ruimtes

Uitsig op die kamers in kontinuïteit met die boog trappe en die blootgestelde balke van die plafon.

Die leer, 'n goed geïntegreerde element

Detail van die trap waardeur toegang tot die boonste verdieping verkry word, met 'n glasreling wat minder visueel belemmer.

Die gewig van die bedekkings

'N Mengsel tussen Nordiese ontwerp en warm minimalisme word gevoel in hierdie ruimtes waar die gewig van die bekleding en argitektoniese elemente onmiskenbaar is.

'N Module met verskillende funksies

Besonderhede van die module wat die kaggel huisves en die eetarea skei.

Die eetkamer

In hierdie omgewing is die mengsel van style die hoofkarakter. Hier bestaan ​​baie aktuele stukke saam met ander elemente wat uit die huis herstel is, soos die vertoonkaste of kaste wat die tafel bewaak.

Die eetkamer in detail

Tussen die plafonbalke hang verskillende plafonlampe met swart skerms. Wat 'n wonderlike visuele krag!

Gister en vandag

Besonderhede van die deure van die kas wat uit die eetkamer herstel is.

Die kombuis in hout

Hout bring warmte in die kombuis, altyd in 'n baie natuurlike toon.

Detail van kombuisstoele Hoofslaapkamer

Op die vloer, as tapyt, is hidrouliese teëls wat met die hout versmelt. Op die mure, gladde verf en blootgestelde klip, om nie die essensie van die oorspronklike argitektuur van die omgewing te verloor nie.

Volledige badkamer

In hierdie badkamer is die wasbak tussen twee afskortings ingebed.

Stort en bad

Met 'n oop uitleg, sonder grense, deel die bad ruimte met die stort.

Slaapkamer met stapelbeddens Nog een van die badkamers Met baie natuurlike lig

In hierdie badkamer spoel die lig ook deur die venster. Die voorkant van die wasbak is dubbel.

Ruimte vir musiek

Hier, 'n ruimte vir musiek met die klavier. Beklemtoon die vloerglas wat visueel met die onderste verdieping kommunikeer.

Nog een vloer

Besonderhede van die trappe waardeur toegang tot die derde verdieping met die klavier verkry word.

'N Reling wat by die versiering geïntegreer is

Die glastraliewerk stel geen beperking op die ruimte nie.

'N Multifunksionele kamer

Met omskepbare leunstoele in die bed is hierdie kamer ontwerp om te deel. In die boonste gebied, oop pakhuisruimte.

Die fasade van die huis

Dit is die fasade van hierdie statige huis.