Ander

Van studentevloer tot 'n paartjie se eerste huis

Van studentevloer tot 'n paartjie se eerste huis


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

hulle 90 vierkante meter verdeel in verskeie kamers wat hierdie woonstel in Valencia, naby die universiteitsgebied, gemaak het, die perfekte huis vir studente om te deel. Maar wanneer 'n paartjie het dit gekoop, Dit het klaustrofobies en labirinties geword: 'n onaantreklike plek om 'n nuwe lewe saam te begin. 'N Hervorming wat dit by hul behoeftes en smaak aangepas het, was nodig en die lede van die Cambra-studie was verantwoordelik vir die uitvoering daarvan.

"Die doel van die hervorming was om 'n groter gebruik van die ruimtes te bewerkstellig, verminder roetes, verwyder 'n klein vertrek om ruimte in die sitkamer te kry en brei die kombuis uit, "verduidelik hulle. Om dit te bereik, het hulle alles verander:" Dit is 'n omvattende hervorming: afskortings is gegooi, teëls en vloere verander, geverf en nuwe installasies van elektrisiteit, loodgieterswerk en lugversorging aangebring deur algemene bestuur. "

In elke hoek kan ons 'n oorspronklike idee ontdek, vanaf die ingang (waar hulle 'n nuwe ingeboude klerekas en 'n kweekhuis geplaas het wat dien as 'n skeiding van die kombuis terwyl die lig deurlaat), na die hoofslaapkamer (waarin hulle gebruik het) toegang tot 'n aantrekarea), en die toilet en badkamer nie vergeet nie (verbind deur die stortarea wat albei ruimtes deel). 'N Oop, funksionele en baie buigsame huis.

www.cambraestudio.com

Advertensies - Lees verder hieronder. Wen-kombinasie

Met 'n baie helder ruimte danksy die mengsel van kleure: "blou, donkergrys, ligte hout, swart en geel," verduidelik hulle uit die ateljee.

Die groot blou

Een van die vereistes van die egpaar was om blou in 'n sekere omgewing van die huis te gebruik, sodat die see (wat vanaf die vensters na die 16de verdieping gesien kan word) hul huis binnegaan.

Kry grond

Binnenshuise ontwerpers het 'n klein vertrek gehad om die sitkamer uit te brei.

Na die tafel

Vir die eetarea het ons 'n natuurlike eikehouttafel met swart staalpote, lampe met verskillende vorms gekies om 'n stel te organiseer en gestoffeerde stoele met ligblou kleure in samehang met die muur, "het die interieurontwerpers ontbloot.

saal

Die vloere is dwarsdeur die huis, insluitend die gang, bedek met 'n nagemaakte eikehoutlaminaat en die deure is in wit gelak.

Kweekhuiseffek

'N Planter met plante dien as skeiding tussen die ingang en die kombuis, terwyl die lig deurlaat.

Nuwe lewe

Hierdie 90m2-woonstel was jare lank 'n gedeelde studentebehuising. Na 'n hervorming van die Cambra-studie het dit die perfekte nes geword van 'n pasgetroude paartjie.

kombuis

Uitsig oor die kombuis. Op die agtergrond, die ontbytkroeg en die ingang met die tuinier.

twee bands

Deur die uitbreiding van die kombuis kan dit op twee fronte versprei word.

Minimalistiese kombuis

"U kies vir 'n onversadigde houtmeubels met spykers van vlekvrye staal en 'n marmer-nabootsbank van 'n hoë kwaliteit Neolith Calacatta-model," verduidelik hulle.

Grysstof

In die hoofslaapkamer is die muur van die kopstuk donkergrys geverf om dit 'n teenwoordigheid te gee.

Goeie ondersteuning

In die slaapkamer, hoofdeinde en houttafels met 'n swart rak om foto's en bykomstighede te plaas. Lig die vel van die Valenciaanse illustrator Paula Bonet uit.

Hefboom toegang

Daar is 'n aantrekarea in die omgewing geïnstalleer wat toegang gee tot die slaapkamerbadkamer.

Privaat area

Sy kliënte wou hê dat die badkamers meer intiem, nugter moes wees, en kies dus vir 'n grys kombinasie vir teëlwerk.

En suite-badkamer

Uitsig na 'n wasbakarea vanaf die slaapkamerbadkamer.

Gesien en nie gesien nie

Danksy die glasskerms kan u toegang hê tot die stort vanaf die slaapkamerbadkamer en vanaf die toilet.

Gedeelde stort

"Die binnekant van die stort is geteël met 'n imitasie-swart leisteenstuk en 'n akrielplaat wat ook swart is, sodat dit 'n grot of sauna-gevoel het as hulle binne is," bevestig hulle uit die studie.

Die toilet

Uitsig op die toilet.

materiaal

Meubels is onversadigde hout, spieëls met geïntegreerde beligting, bykomstighede in swart staal ...

Techie skuiling

Die egpaar het 'n voorliefde vir tegnologie en rekenaarspeletjies, so een van die kamers is hierby aangepas stokperdjie.

Tweede slaapkamer

Hierdie kamer berei voor om u eerste kind te ontvang.

voor

Dit was die huis voor die hervorming, toe dit die tuiste van sommige studente was.

Woonkamer voor

Die sitkamer voor die hervorming.

Kook voor

Die kombuis voor die hervorming.

Toilet voor

Die vergunning toilet voor die hervorming.

Badkamer voor

Die belangrikste badkamer voor die hervorming.

veranderinge

Die plan voor en na die hervorming.