Nuttig

'N Duplex met stoep en tuin

'N Duplex met stoep en tuin


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Een van die voordele van die verkryging van a nuwe behuising Dit is gewoonlik nie nodig om irriterende hervormings aan te pak nie. In die geval van hierdie Barcelona-dupleks het die voordeel egter 'n ongemak geword, aangesien die eienaars nie van die afwerkings wat deur die konstruksiemaatskappy gekies is, hou nie. Hulle sou byvoorbeeld 'n houtvloer verkies het in plaas van die keramiekteëls wat geïnstalleer is.

Maar dit was duidelik dat die vervanging van die sypaadjie 'n groot werk en 'n te hoë koste was. Daarom het hulle na die interieurontwerper Mónica Pérez Santana, van Estudio Cometalledo, om slegs 'n dekoratiewe hulpbron aan die huis te gee. Die vloerprobleem is opgelos met matte wat die teëls versteek het en ook elke omgewing visueel afgebaken het. Laasgenoemde was 'n belangrike funksie, aangesien die versiering van gemeenskaplike gebiede Dit is gebaseer op die skepping van 'n enkele, diaphaniese ruimte wat 'n gevoel van ruimheid gee.

Vanaf die saal gaan jy deur 'n baai sonder 'n deur, na die sitkamer, en langsaan is die eetkamer. Om die kontinuïteit verder te bevorder, is 'n baie effektiewe oplossing gebruik: die gebruik van 'n kleur - in hierdie geval oranje - as skakel tussen die drie omgewings. Die saallamp, die bekleedsel in die leefarea en die oranje geverfde stoele in die eetkamer het hierdie gedeelde ruimte visueel afgebaken. Boonop word hierdie kleur ook in stoepkussings gebruik. Hier het die interieurontwerper 'n aangename sitarea met 'n bank, 'n leunstoel en 'n paar koffietafels gereël waarmee u die tuin kan geniet.

Monica Pérez Santana het ook gefokus op die kombuis. Aangesien dit baie ruim was, is daar in die middel 'n daaglikse eetkamer geskep met twee saamgevoegde tafels en verskeie opvoustoele. Die konstruksiemaatskappy het ook die kombuis met 'n wit teëlbasis en toonverf bedek. Alhoewel dit baie helder was, was dit ietwat koud, veral as daar 'n groot deel van die gesinslewe was.

Om dit lekkerder te maak, is die muur in 'n sagte taupe geverf, en die eetkamer is afgebaken met 'n mat. Die hok - sonder twyfel die groot aantrekkingskrag van die huis - was gereserveer om die berg te berg slaapkamer tipe suite, met badkamer en terras. Weereens is die kleur gebruik om die gevoel van eenheid te versterk: in die rusarea is 'n tapyt van grys klappervesel geplaas, dieselfde toon waarin die mure van die badkamer geverf is. Wat meubels betref, was die idee nie om die ruimte met 'n oorvloed voorwerpe te herlaai nie.

Hulle wou ook nie eentonige omgewings skep met ontwerpe van dieselfde styl nie. Daarom is geselekteerde stukke verskillende materiale gekies. Soos die bankie wat as konsole in die saal dien, die ystertafeltafel of die piesangsitplekke in die sitkamer. 'N suggestiewe kombinasie van vorms en afwerkings waarmee oorspronklike omgewings bereik is.

Advertensies - Hou lees onder Salon View

Die sitkamer was versier met meubels van verskillende style met die oranje kleur as skakel. Sofa model Habana, deur Pepe Peñalver. Kussings, van Sleeping Company. Cometalledo Studio: piesangstoel, ystertafel en sytafel. BSB tapyt.

Hoofslaapkamer

In die hoofslaapkamer is die hoofbord met neutrale stof gestoffeer en die bedkassies in beige ingelegde. Om die steunvlak beter te benut, is muurkandelare in plaas van tafellampe aangebring. Kopstukstof, deur Pepe Peñalver. Bedkassies in Cometalledo Studio. Dekbed, van Sleeping Company.

Hoofslaapkamer

Op een van die mure van die hoofslaapkamer is ingeboude kaste met gelakte DM-deure en baie eenvoudige handvatsels gemaak. Die wit afwerking, in ooreenstemming met die muurverf, maak dit makliker vir die fronte om beter te integreer en ongemerk te raak.

Sitarea

Twee warm kleure, oranje en rooi, vertoon die versiering as 'n skakel in alle kamers van hierdie huis. PLANO>

Hall View

In die saal, in plaas van 'n konsole, is 'n ou bank geplaas. Boonop is moderne bykomstighede geplaas wat 'n aantreklike kontras met bejaarde hout lewer. Cometalledo Studio: bank, lampstaander en rooi skerm. Die gestoffeerde bankie is 'n familieerfenis.

Eetarea

Die idee was om oop ruimtes te skep, sonder partisies of deure wat die omgewings visueel gekombineer het. Daarom kom u vanuit die saal deur die baai na die sitkamer.

Die kombuis

Die kombuis is ingerig met hoë en lae modules in houtafwerking. Die afzuigkap is gekies, vrygestel om die samestelling te verlig en dat die omgewing nie so herlaai is nie. In die kooksone is die muur teen die plafon geteël om dit teen vlekke te beskerm.

Die kombuis

Die groot afmetings het dit moontlik gemaak om 'n daaglikse eetkamer met twee ou denneborde en verskillende opvoustoele te organiseer.

Die kombuis

Die kooksone het 'n kollig wat die bord en die werkoppervlak vir gaarmaak verlig sonder om brandwonde of ongelukke te veroorsaak. Dit is 'n fluoresserend onder die hoë kaste en word bedien met 'n skakelaar aan die muur. Toebehore, deur Habitat.

badkamer

In die badkamer was die wasbak ingebed op 'n marmerblad. As dit gevlieg word, is daar ruimte onder om die wasmandjie en 'n ontlasting te plaas.

Stoep en tuin

Buite is 'n buite-sitarea gereël. In goeie weer word die vensters oop gehou sodat die sitkamer visueel tot by die tuin uitstrek. Die cantilever dak hou die meubels veilig teen die reën. Kettal meubels. Kussings, van Sleeping Company.

Planos

'N Baie suksesvolle kombinasie vir moderne kombuise: vlekvrye staal, hout en bykomstighede in intense kleure. Van Bruguer Mix: FN.02.67, E4.30.75 en C8.45.55.