Ander

'N Wit en onkonvensionele mini-woonstel

'N Wit en onkonvensionele mini-woonstel


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Anders Bergstedt

Beste leser:

Voordat u die baksteen- en klipfasade binnegaan, klim sy houttrappe en steek die deur van hierdie mini-woonstel geleë 'n kort entjie se stap van die Skasen Kronan-vesting af, een van die gewildste toeriste-aantreklikhede in Göteborg, Ons beveel aan dat u al die konvensies oor behuising agterlaat, omdat die habitat wat ons vandag besoek nie soos die ander is nie. Dit is nie omdat dit die gemak van die verlede behou het nie, maar dit het al die geriewe van die hede. omdat, alhoewel dit nie baie vierkante meter het nie (44 om meer presies te wees), is dit nie klein nie en is daar nie 'n stoorplek nie. Omdat die twee kamers verskeie aktiwiteite bied.

Die gebou is in 1899 deur die argitek Hans Hedlund gebou om die gesinne van spoorwegwerkers te akkommodeer. Die inwoners het dekades lank hervormings aangebring om hul huise aan te pas by nuwe ontwikkelings, maar sonder om wesenlike wysigings aan hul fisiognomie aan te bring, wat daartoe gelei het dat dit in 2005 as 'n historiese gebou beskou sou word, met die gevolglike wetlike beskerming.

Wanneer ons in die woonstel binnekom (te koop of te huur deur die Alvhem agentskap), vind ons 'n saal met 'n groot ingeboude klerekas en 'n volledige badkamer aan die voorkant. Aan die regterkant kry ons 'n kamer met 'n groot raam en oorspronklike lyswerk aan die plafon wat voorberei is vir gebruik as 'n sitkamer gedurende die dag en as slaapkamer in die nag, met 'n werkhoek en 'n leeshoekie. Met vertrek sien ons die kombuis aan die oorkant van die huis met 'n groot tafel met 'n bank wat gereed is om vergaderings met vriende of familie te hou. Die wit deure van hierdie kamer verberg die toestelle en 'n groot spens met baie stoorkapasiteit. TAlles in hierdie huis is tot die millimeter gedink om die ruimtes te optimaliseer en multifunksionele kamers te skep wat aanpas by die dag tot dag en die behoeftes van hul eienaars.

www.alvhem.com
Stylering: Pernilla Algede / House of Beatniks
Foto’s: Anders Bergstedt

Advertensies - Hou aan lees onder die Slaag, dit is oop Anders Bergstedt

Ons het 'n woonstel van 44 vierkante meter besoek in 'n gebou wat in 1899 in Göteborg gebou is.

Dag en nag

Hierdie kamer is ingerig om die funksies van die woonkamer en slaapkamer te verrig.

Baie styl

Klein besonderhede, soos 'n groot ronde spieël of 'n muurpapier, kan die ruimte elegant maak sonder om dit op te laai.

Het alles duidelik

Die ligte hout van die vloer slaag daarin om warmte en helderheid aan die ruimte te gee.

Hou die verlede in gedagte

Die oorspronklike elemente van 1899, soos lyswerk en dakmedailles, is bewaar.

Gaan na die lig

Die woonstel het twee groot vensters wat oor die straat uitkyk.

In die lug

'N Wit meubels en 'n minimalistiese styl hang in die slaapkamer.

Doen baie met min

Alhoewel daar min dekoratiewe besonderhede is, het sy styl daarin geslaag om hulle teenwoordigheid in die omgewing te gee.

Werk en plesier

Aan die ander kant van die kamer, twee hoeke: een vir lees en een vir studie.

Van boek

'N Gemaklike leunstoel en 'n vloerlamp het daarin geslaag om die perfekte leeshoekie te skep.

nagegaan

Geruite agtergrond is 'n klassieke Sandberg-model.

Werkplek

Werkhoek met 'n rakke wat dien as tafel en 'n hoë kruk in 'n industriële styl.

Kennis vind plaas

Met die rakke word die probleem van tipiese opberging van die werkruimtes opgelos en 'n studieoppervlak voorsien.

Vooraansig

Vanuit die sitkamer-slaapkamer, uitsig op die gang (eerste) en die kombuis-eetkamer (op die agtergrond).

Veeldoelige ruimtes

Deur elke kamer vir meer as een gebruik toe te ken, het hulle daarin geslaag om die moontlikhede van hierdie klein woonstel te vermenigvuldig.

inskrywing

By die verspreider vind ons die badkamerdeur en stoorplek.

Om op te hang

Alhoewel daar 'n baie groot kas is, is 'n jasrek geplaas om die jasse te verlaat.

Groot kapasiteit

Die ingangskas, met baie pakplek.

Bly leeg

Wit slaag daarin om alle ruimtes te verenig en lig te gee.

kombuis

Aan die ander kant van die vloer is die kombuis met 'n kantoor Dit dien as 'n eetsaal en 'n kuierplek.

Lekker vir alle ligte

Om 'n ondersteuningslig te hê wanneer u aan die werkblad werk, is twee verstelbare lampe op die muur geplaas.

Volgende stop ...

Dit lyk asof die wit metro-teël nooit uit die styl gaan nie. Hierdie kombuis is 'n bewys daarvan.

Volledige kombuis

Die kombuis is in 'n L-vorm ingerig en is volledig toegerus.

besonderhede

Elke detail is versorg sodat dit binne die oorspronklike styl van die gebou is. Selfs swart bakelietskakelaars.

Tussen stowe

Besonderhede oor die kookarea en die tafelblad met wit marmer.

Wat hy gehad het, het hy behou

Langs die tafelblad, 'n ou wit kas.

Vergaderplek

Die lewe van 'n huis is in die kombuis. En met 'n eetarea soos hierdie, selfs meer.

Bank aanranding

As sitplek is 'n groot houtbank met kussings wat sorg dat die tafelblaaie uitgebrei word.

Minimale kuns

Versier die kombuiskantoor, twee swart en wit foto's.

Eet met uitsigte

Die kombuis-eetkamer het 'n groot raam met boograam.

Escondida

Die wit kombuisdeure hou geheime agter hulle.

'N Goeie tarief versameling

As hierdie spens met groot verhoudings venster.

paneelwerk

Na nog 'n wit deur vind ons die yskas.

Wit op wit

Besonderhede oor die deure en panele van die kombuis. Almal leeg.

bad

Ons het 'n volledige badkamer gevind by die ingangsverspreider.

Klein badkamer

Die stortbak is afgehandel om die ruimte te optimaliseer.

Buite die lewe

Die gebou het verskeie buite-areas vir gemeenskaplike gebruik.

Suiwer fasade

Die baksteen- en klipgevel van die gebou van die argitek Hans Hedlund is in 1899 gebou om huise te huisves vir die families van spoorwegwerkers.

Hou 'n goeie plantjie

Vloerplan van 44 vierkante meter.