Kommentaar

'N 32m2-woonstel is ten volle benut

'N 32m2-woonstel is ten volle benut


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Chinese samelewing verander. Die konsep van verskeie geslagte van dieselfde gesin wat onder dieselfde dak woon, word agtergelaat en jongmense begin onafhanklik te word voor hul ouers, met die probleem om nie huise te vind wat aan hul behoeftes voldoen nie. Dit is wat gebeur het met 'n paartjie wat 'n woonstel in Hong Kong van 32 vierkante meter vir 'n gesin gekoop het en in verskillende kamers verdeel het.

Die JAAK-studie het hom tot hulp gekom en besluit om die hervorming in die gesig te staar wat die tuiste van sy drome sou verwesenlik. Die eerste stap was om al die afskortings af te skeur en die skuins ruimte te verlaat. Daarna het hulle verskeie houtmeubels ontwerp, terwyl hulle die verskillende kamers afbaken en dien as 'n lessenaar, kaste, rakke, televisiemeubels en 'n plek om toestelle te verberg.

Deur die hele vloer gebruik hulle dieselfde hout sodat die finale produk so skoon as moontlik was en die ruimte visueel wyer was. Hulle het 'n gang geskep om toegang tot die slaapkamer te gee engawa, die buite-area soortgelyk aan die stoepe wat in tradisionele Japannese konstruksies gesien kan word, en wat dien om die lig en as 'n rusplek te verhoog, danksy die breë holtes van die vensters wat as banke gebruik kan word. Die resultaat? 'N Klein, maar baie funksionele habitat, aangepas by die behoeftes van die eienaars en hul begroting.

www.jaak.co

Advertensies - Lees verder onder Appartement vir twee

Hierdie woonstel met 32 ​​m2 in Hong Kong is in verskillende kamers verdeel, wat dit klaustrofobies maak. Die JAAK-ateljee het sy binnekant afgeslaan om die ruimtes oop te maak en van voor af te begin.

as

Die JAAK-ateljee het verskeie houtmeubels ontwerp om die kamers te skei en aan die paartjie se behoeftes te voorsien.

Toegepaste Seuns

In die voorkant van die kaste word 'n ruimte gereserveer wat dien as lessenaar en visueel met die kamer kommunikeer. Indien nodig, kan 'n gordyn intimiteit met beide ruimtes toelaat.

Groot kapasiteit

In plaas van afskortings het hulle kaste geplaas, wat die vloer baie stoorplek gegee het.

Hulle het hout

Hulle het dieselfde hout in die hele woonstel gebruik sodat die resultaat baie skoon was en visueel uitgebrei is. Hierdie houtfront bevat twee kaste en 'n verrassing ...

Verborge badkamer

Die deur wat toegang tot die badkamer gee, is gekamoefleer.

Weet hoe om voordeel te trek

Die badkamer is klein, en is ten volle benut.

Alles pas

Die boonste gedeelte van die kaste is gebruik om bokse te plaas.

Doen baie met min

Die eienaarspaar het 'n stywe begroting vir die hervorming gehad. Houtkaste was 'n goeie bron om by hom te pas.

Minimalistiese kombuis

Die kombuis is in die kombuis en het 'n U-vormige kasruimte en hierdie voorkant.

Gaan met goeie voet in

Uitsig oor die woonstel vanaf die ingang.

Almal verbind

Op die agtergrond, die kombuis en op die voorgrond, die eetarea.

Minimale kuns

Die kuns is in gebruik geneem in 'n grafiese ontwerpstudio wat 'n reeks afdrukke geskep het wat deur vier films geïnspireer is: Apollo 13, Kontak, interstellêre en 2001: A Space Odyssey.

Sitkamer

Die sitarea is voor die eetkamer.

Hersiene tradisie

Die ontwerpers wou 'n gang skep engawa Japannees met hierdie kaste wat op sy beurt die slaapkamer van die res van die huis verdeel.

Leeshoek

Die vensteropeninge was so diep dat dit as bankies gebruik kan word.

Binne venster

Uitsig oor die kombuis vanuit die slaapkamer. Die bed is spesiaal ontwerp om bêreplek onder dit te plaas.

voor

32m2 vloerplan voor die hervorming, verdeel in 'n kombuis, 'n woonkamer, 'n badkamer en twee slaapkamers.

dan

Die woonstel na die hervorming. U kan sien hoe die skeidingsmure en pasgemaakte kaste verwyder is, met die funksies wat elkeen het.