Kommentaar

Voor en na: 'n goed gebruikte woonstel

Voor en na: 'n goed gebruikte woonstel


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Amos Goldreich Arquitectura onderteken die herontwerp van hierdie 60 m²-woonstel in Londen, wat die ruimte herorganiseer om die verspreiding daarvan te verbeter en sodoende die hoeveelheid natuurlike lig wat dit ontvang, te benut. Die kombuis is nou in die sitkamer geïntegreer en het 'n horisontale glasvenster wat die omgewing met 'n gang verbind.

Een van die kamers, die kleinste, het 'n paar meter en natuurlike lig gekry. 'N Nuwe badkamer is ook geskep. Aangepaste timmerwerkoplossings het daartoe bygedra om die finale effek te verkry en stoorplek te kry met 'n kleedkamer in die hoofslaapkamer of 'n sideboard wat in die sitkamer ingeblaas is. Wat voor die opknapping 'n muurkas was, is nou 'n gastetoilet. Hoe oorspronklik!

Wat die kleure betref, is sagte kleure gekies om die lig te vermenigvuldig en die ruimte visueel uit te brei. Die meubels stel die kleur bekend, net soos die bykomstighede, wat die ruimte toevoeg en die aandag op die versiering vestig.

Amos Goldreich, die direkteur van die argitektuurateljee, het sedertdien nie gehuiwer om die hervorming as 'skouspelagtig' te beskryf nie "Herkonfigureer die ontwerp om 'n gevoel van ononderbroke beweging deur die verskillende ruimtes moontlik te maak."

www.agarchitecture.net

Advertensies - Lees verder Eetkamer

Die argitektuurateljee Amos Goldreich Architecture was verantwoordelik vir die transformasie van 'n ou Londense woonstel in hierdie juweel, vol lig. In die projek deel die sitkamer ruimte. Die eetkamer is voor die venster geleë as 'n uitsigpunt.

Geïntegreerde kombuis

Die kombuis maak nou oop sonder 'n deur. Daarnaas is 'n ander deur waardeur hierdie ruimte verkry word en die res van die huis onthul. White is die hoofrol in vloerbedekking, mure en plafonne terwyl die meubels kleur gee. Aan die linkerkant kan u die maxi-sideboard sien, aangesien dit die oudiovisuele huisves.

Eetkamer detail

Latergordyne beheer die hoeveelheid lig wat die kamer ontvang. Die eetkamermeubels is almal in hout gekies.

as

Op die agtergrond kan u die sideboard sien wat die eetkamer en wese ondersteun. Dit word gebruik om werktuie op te slaan en om audiovisuele voor die televisie te plaas. Dit is 'n pasgemaakte ontwerp.

Deurgangsone

Die gang wat die ingang van die sitkamer verbind, grens aan die kombuis. In die afskorting is 'n venster geopen met 'n deursigtige glasarmatuur wat die kombuis visueel verbind en 'n gevoel van openheid in 'n donker, donker en smal area bied.

Werkhoek

Langs die kombuisdeur en in die sitkamer geïntegreer, is 'n pasgemaakte werkhoekie in die muuropening geskep. Dit is georganiseer met 'n werkblad as tafel en verskeie rakke.

Die kombuis

Die kombuismeubels spog met 'n totale wit kleur in 'n eenvoudige en minimalistiese lyn in gladde en handvatsels. Voor die venster, die wasbak. Die L-vormige verdeling laat die plaat voor die opening waardeur toegang verkry word.

Die ruimte is winsgewend met lae en hoë meubels.

Die slaapkamer

Wit bly die verwysingskleur. Die beddegoed bepaal die kleur. Die bedkassie is opgelos met 'n pasgemaakte mini- en gevliegde ontwerp.

kas

Die kas, met spieëlfronte, skuil a kas aantrek tipe.

Mini opwasbak

Om die ruimte winsgewend te maak, neem die wasbak in die toilet 'n mini-ruimte in 'n hoek in. Dit is 'n ontwerp wat gevlieg is en in die geheel wit in die muur integreer.

badkamer

Die hoofbadkamer het marmerbedekkings, 'n wasbakvoorkant met opbergmeubels en 'n bad en stortarea. In die boonste deel van die muur is 'n begroeide baai waardeur natuurlike lig in hierdie omgewing sluip.

Detail in die badarea

Besonderhede oor die badarea met 'n klein nis om gels en seep en kontroles op die muur te plaas.

Voor die hervorming

Voordat die argitektuurateljee in die huis ingekom het, was die vloer donker, versierd en het dit baie anders gelyk as die ontwerp wat nou lyk.

Sitarea

Teen hierdie muur is nou die opening waardeur die kombuis ingaan.

Die kombuis

Voordat dit op 'n ander plek geleë is.

Die slaapkamer

Met 'n klassieke en baie donkerder versiering.

kas

Detail van die slaapkamerkas voor die hervorming.

Verouderde badkamer

Dit was die hoofbadkamer voor die opknapping.