Ander

'N 55 m² woonstel Super voordeel!

'N 55 m² woonstel Super voordeel!


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

ERIC PÁMIES

Geleë in een van die nuwerwetse woonbuurte in Barcelona, Poble Nou, is dit Buiten woonstel met 55 m2 wat reeds op sy dag gekondisioneer is ten opsigte van loodgieterswerk en elektrisiteit. Slegs die lang instelling mis, dit wil sê om dit te versier en te versier om die binneruim groter, helder en baie versigtig te laat. Die eienaar het 'n wit brief aan Binne-ontwerpstudio Nice Home Barcelona om die projek te ontwikkel met die voorwaarde dat "die enkele beskikbare meter gebruik word." Dara Díaz, hoof van die studie, het opgedaag om te werk. Die eerste probleme spruit uit die moeilike verdeling van die woonstel in die vorm van 'n L, wat die teenwoordigheid van elke kamer verder bemoeilik. Daar is besluit om die woonstel in twee sones te verdeel: een publiek, by die ingang, en 'n ander privaat aan die onderkant.

In die eerste een is besluit om in 'n dieselfde ruimte kombuis, eetkamer en sitkamer; ja, die grense van elkeen respekteer. Die bedekkings het hier 'n fundamentele rol gespeel, en dit is dat verskillende materiale in plafonne en vloere die omgewings van mekaar skei. Die kombuis en die kantoor het dus 'n oorspronklike houtdak en hidrouliese vloer, terwyl daar in die sitkamer 'n betonplafon en houtpaadjie ingerig is.

Die enigste slaapkamer en die badkamer met stort was in die privaat area. Hierdie twee ruimtes word geïsoleer of met die sosiale area gekommunikeer danksy 'n skuifdeur wat volgens behoefte oop of gesluit sal bly. Nadat die kamers versprei is, was dit die beurt om die meubels te kies, wat van die begin af duidelik was. Dara het 'n eenvoudige en funksionele uitrusting gekies; slegs wat absoluut noodsaaklik is, en met stukke wat liggies sorg vir 'n hawelose behuising, is suksesvol deursoek. Miskien is die enigste ontwerpkonsessie wat ons in die eetkamer sien, met 'n ronde tafel en Eames-stoele, wat dit 'n Nordiese lug gee.

Die kleure is neutraal in albei gebiede gekies, sodat tekstielstowwe en bykomstighede die belangrikste kleur van kleur het en nie in die monochroom val nie. Hiervoor het hulle gekies vir groen en blou kleure, wat perfek kombineer en varsheid en kalmte oordra. Aan die einde van die dekoratiewe proses is die wense van die eienaar suksesvol bereik. Die huis lyk nou ouer en helderder, hoewel dit dieselfde vierkante meter het as aanvanklik. Dit is die magie van binneversiering! Soms word die onmoontlike bereik ...

Kyk na al die omgewings!

Advertensies - Hou aan lees hieronder Klein welkom ERIC PÁMIES

'N Klein saal bied direkte toegang tot die sosiale area van die huis wat in sig is. Op die agtergrond en versteek is die slaapkamer en badkamer. Om meer versterking aan die voorportaal te gee, is 'n spieël wat die meters visueel vergroot, voor die ingangsdeur geplaas. Dit is 'n reghoekige model van Estudio Nice Home Barcelona.

Ligte ruimtes ERIC PÁMIES

Die langwerpige sitkamer lei na die kombuis met 'n kantoor. Die ruimte tussen die twee balkonne op die agtergrond is gebruik om 'n oorspronklike rak as 'n trap te plaas, en waarvan die afmetings perfek in hierdie muur pas. Die ligte en oop ontwerp vermy die herlaai van die gebied. Malabon-boekrak in hout en metaal, deur Maisons du Monde.

Ronde eetkamer

Die klein vierkante meter van die kombuis verhoed 'n groot eetarea. Dit is opgelos met 'n ronde tafel van 100 cm in deursnee wat nie die gang belemmer nie en waar 4 mense gemaklik kan eet. Die stoele in grys stem ooreen met die geometriese ontwerp van die vloer. White Suck tafel en Eames stoele deur Vackart.

Goed versteek
In die gemeenskaplike ruimte het hulle paneelkaste in 'n kolom aangebring wat die hooftoestelle (ketel, wasmasjien, mikrogolf en yskas) verberg. Die wit toon laat natuurlike lig vasvang en die kombuismeubels in die sitkamer integreer.

Ontwerpe wat verenig ERIC PÁMIES

Alhoewel die sitkamer en kombuis dieselfde ruimte deel, is dit gespeel met materiale wat albei kamers met mekaar verbind, of nie. Aan die een kant wink die swart koffietafel by die kombuisvloer. Aan die ander kant is dit hierdie hidrouliese sypaadjie wat die verskil maak met die hout in die kamer. Metaaltafel, van Nice Home Barcelona Studio. Gevlochten tapyt Bastide, deur Maisons du Monde.

Totaal wit
Die kombuis, versprei in die vorm van L, het 'n kook- en waterarea met boonste kaste wat benewens die berging die enjinkap versteek. Die wit fronte sonder handvatsels meng met die muur en kontrasteer met die houtvloer en -plafon.

Met mobiliteit ERIC PÁMIES

Die ligging van die TV-kabinet was 'n probleem, want dit moes teen die muur langs 'n skuifdeur geplaas word en die skerm het nie na die bank toe gery nie. Die oplossing? Kies 'n meubelstuk met verborge wiele wat maklik geskuif kan word volgens die behoeftes. Pilea TV-kabinet, van Nice Home Barcelona Studio. Ikea-houtboodskapkas met positiewe boodskap

'N Ekstra bed ERIC PÁMIES

'N Slaapbank is langs die sitkamertafel geplaas, sou gaste kom. Teen die muur brei 'n spieël XL, as venster, die ruimte visueel uit en reflekteer die lig wat in die balkonne binnekom. Twee kandelare, wat ook die direkte verligting van hierdie leesarea vergemaklik, flankeer die spieël en skep 'n warm atmosfeer. Beke Holmsund bank deur Ikea. Camargue het houtspieël gepatineer, deur Maisons du Monde.

Skuifdeur ERIC PÁMIES

Die voordeel van die sitkameters was een van die belangrikste slagspreuke. Hiervoor is die konvensionele deur wat die openbare en private ruimtes verbind, vervang deur 'n skuifontwerp. Boonop is dit wit geverf sodat dit, sodra dit toegemaak is, 'n gevoel van kontinuïteit sou gee en soos die verlenging van die muur sou lyk.

Twee hoogtes

Een van die aantreklikhede van die kombuis is die oorspronklike plafon met hout gevoer, wat op 'n laer hoogte is as die res; Dit vervul 'n praktiese funksie, aangesien dit die kanale van die lugversorging verberg, en dekoratief is, want tussen LED en lint is LED-ligte geïnstalleer.

Beton dakke ERIC PÁMIES

In hierdie huis is die materiale wat op die dak gebruik word opvallend. As daar in die kombuis oorheers word, dan is die betonpremie in die sitkamer en die gang wat na die slaapkamer lei, wat hierdie area 'n industriële inslag gee. Die warmte van 'n materiaal - reflekteer ook op die vloer - en die koudheid van die ander vorm 'n perfekte balans in die huis.

Panele ERIC PÁMIES

Die skottelgoedwasser is langs die wasbak geïnstalleer en onder die kookplaat, die oond, was die enigste apparaat sigbaar. Tussen die boonste kaste en die plafon ontdek 'n gratis muurstrook die gebied.

Hidrouliese vloer

Ons is lief vir die geometriese ontwerp in wit, swart en grys wat gekies is vir die hidrouliese teël wat as tapyt deur die kombuis en kantoor loop. Vir die res van die huis is 'n ligte eikehoutvloer gekies.

Byna kaal mure ERIC PÁMIES

Die hele huis is wit geverf om dit ruimer en helder te maak. Die hoofslaapkamer, sonder 'n deur, is toegerus met 'n dubbelbed en sytafels. Daar is skaars dekoratiewe elemente daarin, net 'n spieël wat op die muur rus. Dit is die Nissedal-model van Ikea.

teksture
Linne, fluweel en katoen is die verskillende materiale wat in die tekstiele van die slaapkamer gekies word. Op neutrale basis - die wit lakens - word groen en blou kleure gemeng, wat 'n vars en ontspanne atmosfeer bewerkstellig. Kussings en geruite, van Calma House. Beddegoed, van Ikea.

XL klerekas ERIC PÁMIES

Gange is deurgangsareas wat skaars gebruik word. Hier is 'n muur gebruik om 'n ruim kaskas te maak. Dubbelliggaam, met 'n romp en skoenrak bo-op. Ronde jute tapyt van Leroy Merlin.

Spieëls en skilderye ERIC PÁMIES

Die nabyheid van die badkamer en die gebrek aan deur in die slaapkamer maak die saal 'n impromptu kleedkamer. Dit beklemtoon die nugtere versiering om herlaai te vermy. Slegs 'n skildery, 'n metaalspieël en 'n muurlamp trek die mure aan, wat die industriële styl verbeter. Op die vloer, enkele lanterns, van Maisons du Monde.

Geen spanning nie ERIC PÁMIES

In klein badkamers soos hierdie, moet u kies vir ligte meubels om die omgewing nie weer op te laai nie. Hier is die ruimte onder die toonbank gebruik om 'n bank te sit waar die handdoeke en mandjies geplaas moes word. Die vloer was bedek met dieselfde model van hidrouliese kombuisteëls. Molger Bank, van Ikea. Veselmandjies, van Maisons du Monde. Tapyt, deur Leroy Merlin.

Ingeboude wasbak ERIC PÁMIES

'N Marmer-tafelblad loop aan die een kant van die badkamer. Dit het 'n wit wasbak geïntegreer wat ooreenstem met die bykomstighede vir seep en tandeborsels. Op die oppervlak is 'n raamlose spieël wat na die plafon bereik, gerangskik. Dit reflekteer die lig van die LED-kolligte, wat die verligting van ruimtes soos hierdie verhoog, weinig helder en sonder ventilasie. Ikea-bad en wit handdoekstel.

Glasskerm

'N Glas-omhulsel met skuifdeur omraam die stort, met termostatiese kraan en dubbele uitlaatstelsel: stortkop en stort. Die mure was bedek met 'n porseleintegel in 'n beige toon wat saam met die wit plafon en meubels die presiese warmte bied. Tussen die stort en die tafelblad van die wasbak is die toilet geïnstalleer, met 'n holte ook in wit, en die metaalhanddoekrel.

Goeie atmosfeer
Dit is 'n goeie idee om 'n glasvaas in die hoek van die tafelblad te plaas. Benewens die dekoratiewe funksie, dien dit as 'n natuurlike lugverfrisser as u, soos in hierdie geval, sommige eucalyptus-takke kies, wat 'n aangename geur afgee.

Idees wat u kan kopieer: | ERIC PÁMIES

Dinamiseer 'n neutrale omgewing

Om wit en beige kleure as dekoratiewe basis te gebruik, is goed as u rustige atmosfeer wil skep, maar u kan in die chromatiese eentonigheid val.

Vermy tekstielstowwe en dekoratiewe bykomstighede met kleur wat die bui verlig, soos hierdie turkoois kussings wat vir die bank gekies is.

Skep nuwe ruimtes | ERIC PÁMIES

As u kombuis klein is en dit nie gee om 'n kantoor so groot te organiseer as wat u sou wou hê nie, is daar altyd 'n tweede opsie: 'n staaf wat in die muur geanker is, 'n opvoubord onder die raam, 'n voorste hoek op die tafelblad of 'n ronde tafel, soos hierin In hierdie geval benut dit die ruimte beter en moedig dit lessenaars aan.

Versier sonder om te herlaai | ERIC PÁMIES

Gebruik die maksimum versiering van "minder is meer"; Bo alles, as u huis klein is. Dra die mure versigtig, met baie goed gekose elemente, soos dié in hierdie woonstel, waar minimalistiese skilderye in neutrale kleure en nywerheidstipes spieëls gekies is, waarvan die belangrikste missie is om visueel groter te maak wat in beginsel nie is nie. Daar is niks meer oorweldigend as 'n herlaai huis nie, hetsy weens oortollige kleur, meubels of bykomstighede.

Moenie misloop nie: 'n LIG WIT MINIMALISTIESE PENTHOUSE

Soek balans | ERIC PÁMIES

As u eklekties is @ en graag style meng wanneer u u huis versier, doen dit maar met 'n kop. Dit gebruik warm materiale, soos hout of natuurlike vesels, dus is daar 'n prys in die Nordiese deco, in dieselfde verhouding as koue, soos metaal, noodsaaklik om omgewings te bewerkstellig fabriek.

En as u 'n stuk het waaraan u spesiale prominensie wil gee, gebruik 'n direkte en warm beligting, soos dit op die rak in die sitkamer met die Redne-metaalmuurlamp, deur Vackart, bereik word.

Wed op die eenvoudige | ERIC PÁMIES

Soms is die elementêre opvallend presies vir sy diskrete karakter. Dit is die geval met die kopstuk, gemaak van hout en rieten, die uitsteekbare metaalliggies of die linnegordyne, lig en val, wat hierdie slaapkamer met styl versier. Eenvoudige besonderhede wat die ruimte 'n oorspronklike aanraking gee. Muurligte vir industriële styl Annik, deur Vackart. kopstuk Tatawi:

Koop dit hier € 315 van Maisons du Monde.

Maak gebruik van enige hoek | ERIC PÁMIES

Dit is nuttig vir ruimtes wat dit in beginsel nie ontbreek nie: die saal of 'n gang, byvoorbeeld, sal soos ander lyk as jy dit met 'n spieël of 'n konsole die eerste of met 'n paar lanterns op die vloer of 'n kas, die tweede een. Op die verdieping is die gang wat met die slaapkamer kommunikeer, gebruik om 'n groot kas met bagasieruim en skoenrak in te sluit.