Kommentaar

Hierdie pragtige mini-woonstel was eens 'n donker kantoor

Hierdie pragtige mini-woonstel was eens 'n donker kantoor


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Rubén Núñez, van Looker Photography

Toe Vera Salvat, van die ILOFTYOU-studie, die bevel vir hierdie projek ontvang het, was die perseel duidelik: om te transformeer in wat in kantore was 'n funksionele woonstel van 50 vierkante meter met lug van hok. Die eienaar wou 'n gemaklike en gemaklike ruimte hê, sonder verdeeldheid, maar met gedifferensieerde omgewings. Die studie sou u huis wees, u toevlug na lang werksure.

Die studie het nie die verspreiding, wat slegs die geïsoleerde badkamer het, verander nie, maar die verf, die elektrisiteit en die geïnstalleerde parketvloer is opgeknap om die huis warm te maak. ILOFTYOU was ook verantwoordelik vir die volledige meubilering van die ruimte onder die veronderstelling van onderdele lae koste, om sones en vloei van logiese en gemaklike sirkulasie te skep. styl: Nordies, in wit en hout en raak saggrys. Ikea meubels staan ​​uit.

Advertensies - Hou lees hieronder Open space Rubén Núñez, van Looker Photography

Die woonstel is 'n skuinsvloer met baie lig wat dit deur 'n groot venster ontvang wat 'n hele muur beslaan.

Daarnaas is die dagarea, die sitkamer, die eetkamer en die kombuis, geïntegreer in die omgewing, hoewel dit in 'n terugslag van die aanleg geleë is.

Tussen die sitkamer en die kombuis Rubén Núñez, van Looker Photography

Halfpad tussen die sitkamer en die kombuis is die eetkamer aan 'n muur vasgemaak. Die 50 vierkante meter van die woonstel word vermenigvuldig met die verspreiding wat deur die studie in beheer van die projek bedoel is: ILOFTYOU.

Die hele vloer is versier in neutrale en helder kleure: wit, wit en grys loodhout. Die mure is in 'n sagte beige kleur geverf.

Die woonstel het baie lig danksy 'n groot raam wat voor 'n hele muur sit.

Groot venster Rubén Núñez, van Looker Photography

In die venster is blindings gemaak in katoen met 'n grys kleur, wat die lig deurlaat, maar dit sif. In die sitkamer, 'n bank met chaise longue in grys, 'n koffietafel en 'n module in die hoek vir die TV. Die eetkamer het 'n vierkantige tafel wat aan die muur vasgemaak is, en drie stoele.

Bankmodel Kivik, van Ikea.

'N Basiese studie Rubén Núñez, van Looker Photography

Die woonstel is versier met basiese en baie funksionele stukke en alles in grys, wit en hout kleure.

In hierdie opname sien u die ligging van elke omgewing: in die agtergrond aan die linkerkant, die kombuis, geleë in 'n terugslag van die plant. Die yskas en 'n opbergmodule langs die deur wat kommunikeer met die badkamer en regs - langs die toegangsdeur - die rusarea, na 'n oop boekrak.

Die belangrikheid van beligting Rubén Núñez, van Looker Photography

Die leefarea word visueel afgebaken. Op die muur, velle stede. In die projek is ook kunsmatige beligting versorg om 'n gemaklike atmosfeer te skep.

Deur nie plafonbeligting te hê nie, maak die projek staat op indirekte beligting.

Deel element Rubén Núñez, van Looker Photography

'N Oop boekrak, sonder rug, definieer die gebied van dag tot nag. Daar is 'n werktafel vasgemaak en dan word 'n slaapkamer met baie pakplek geskep.

Hout in die grond Rubén Núñez, van Looker Photography

Voordat ILOFTYOU die projek oorgeneem het, was hierdie vloer 'n kantoor met die vloer in swart. Die installering van hout is 'n sukses om die nodige gemak in 'n huis te bewerkstellig.

Eet- en kombuis Rubén Núñez, van Looker Photography

Die eetkamer is naby die kombuis, gemeubileer in L met hoë en lae modules in swart en wit. Die eetkamertafel is 'n uitbreidbare ontwerp vir 2-4-6 mense.

In detail Rubén Núñez, van Looker Photography

Tabeldetail, gereed om die spyskaart te deel. Aangesien die hoek van die kombuis klein is, is die yskas aangebring om die werkoppervlak in L. nie te verminder nie.

'N Volledige kombuis Rubén Núñez, van Looker Photography

In swart en wit, met L-meubels en baie lig wat u deur die voorkant van die glas ontvang. Tik teëls teen die muur metro, so modieus!

Gaan die huis binne Rubén Núñez, van Looker Photography

Teen die muur voor die rusarea, 'n vloerlamp en 'n skoenmaker as 'n saal na die huis. Boonop voltooi die skoenmaker die oplossings vir die opberging van die slaapkamer: 'n kabinet met vier liggame (4 meter) en 'n dressoir wat die studeerbed afbaken.

Voor die bed Rubén Núñez, van Looker Photography

Die bed rus op 'n gestoffeerde kopstuk wat die muur teen die skeuring verhinder. Aan weerskante is 'n bedtafel met laaie en 'n oop rakmodule op die muur aangebring. Die voorkant is 'n samestelling van drie doeke.

In 'n baie klein ruimte bied die slaapkamer 'n paartjie.

beddegoed Rubén Núñez, van Looker Photography

Tekstiele behou die kleurlyn wat deur die hele woonstel gebruik word. Die resultaat is 'n stil omgewing met suggestiewe beligting.

Beddegoed, van Ikea.

Groot stoorkapasiteit Rubén Núñez, van Looker Photography

Ondanks die beperkte ruimte was dit belangrik om pakhuisoplossings te skep wat in die versiering geïntegreer was, maar wel kapasiteit voorsien het. Fundamentele stukke word dus in die rusarea gekonsentreer: 'n muurkas met skuifdeure; verskeie skoenmaker-modules, wat terselfdertyd toegang tot behuising sal versier; kommodome wat die ruimte tussen die bed en die lessenaar en 'n boekwinkel, wat die ruimte organiseer en 'n mate van privaatheid aan die rusarea ten opsigte van die sitkamer, afbaken.

'N Ligte werksone Rubén Núñez, van Looker Photography

Aangeheg is 'n tafel met reguit lyne as werkarea aan die boekwinkel. Dit kry natuurlike lig, maar bly 'beskut' teen die leefarea van die huis, wat die konsentrasie in die werkmomente bevoordeel.

Mesa deur Ikea.

Goed verligte lessenaar Rubén Núñez, van Looker Photography

In hierdie opname sien u die voorkant van die kaste, wat hout en wit kombineer, agter die lessenaar.

Visuele kontinuïteit Rubén Núñez, van Looker Photography

Niks belemmer die visuele verband tussen omgewings nie. Maar elke sone word afgebaken.

Beligting op die kleedkamer Rubén Núñez, van Looker Photography

Sommige ligte verlig die aantrekarea op die kaste en vergemaklik dit binne-in.

jy gemaklik Rubén Núñez, van Looker Photography

Die ligging, bo en behalwe die afbakening van die ruimte, verleen selfs meer privaatheid aan die bed as gevolg van die hoogte van die rokers.

Snags voor in die slaapkamer Rubén Núñez, van Looker Photography

Snags voor in die slaapkamer.

Kaste voor Rubén Núñez, van Looker Photography

Die keuse van die voorkant van kaste met skuifdeure is nie toevallig nie. Dit is hoe ruimte verkry word.

Algemene uitsig oor die woonstel Rubén Núñez, van Looker Photography

Algemene uitsig oor die woonstel snags.

Die badkamer Rubén Núñez, van Looker Photography

Die badkamer het 'n tevergeefs sypaadjie waardeur die lig van die kamer kan inspan. Sonder om 'n groot belegging te maak, is die voorkoms daarvan met natuurlike houtmeubels vernuwe.

Stoorvermoë Rubén Núñez, van Looker Photography

Langs die wasbakkas, 'n opbergkolom. Alles van Ikea.

Met stortbak Rubén Núñez, van Looker Photography

Die badkamer het 'n stort. Links kan u die wasmasjien sien wat hier geïnstalleer is om plek in die kombuis te kry.

Die badkamer Rubén Núñez, van Looker Photography

Neem uit die badkamer.

Voor die hervorming

Beeld van die ingangsgebied voor die hervorming.

Venster Detail

Detail van die venster van die huis, voor die hervorming.

Die gebruik van die skuins ruimte voor die hervorming

Die gebruik van die skuins ruimte voor die hervorming.

Voorheen was die grond in swart

Voorheen het die swart grond die ruimte verduister ondanks die natuurlike lig wat dit ontvang. Die resultaat is kouer as die hout waarvoor dit vervang is.

Uitsig oor die ruimte vanaf die kombuis

Uitsig op die ruimte vanaf die plek wat nou deur die kombuis bewoon word.

Die kombuis voor

Nou is die meubels wit, wat die hele lyn bywerk.

Die badkamer voor

Die badkamer het vandag gewen net deur die meubels te verander en 'n skerm op die stortbak te plaas.

Bron: www.iloftyou.com