Kommentaar

'N Ou opgeknapte kliphuis

'N Ou opgeknapte kliphuis


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Toe hierdie eiendom voor die Collegiate Church of Cangas in Pontevedra aan die tafel van die Huga-ateljee opdaag, was sy toestand neerdrukkend. Na meer as vyf jaar van verlating het sy mure glans verloor en het hul tuin 'n ramp geword van onkruid en vuil. Maar die bevoorregte ligging en die interessante basis daarvan

Advertensies - Hou lees onder die hede en verlede

Voor die Collegiate Church of Cangas vind ons 'n huis wat opgeknap is met respek vir die verlede.

Edel materiaal

Om die ruimte uit te brei, is 'n nuwe aanleg met sink buite aangebring.

Goed gedifferensieerd

Tydens die rehabilitasie was die ou deel en die nuwe elemente goed gesoek.

inskrywing

Uitsig oor die ingangsportaal.

Neem aksie

Die huis het 278 vierkante meter wat in drie verdiepings verdeel is.

Saal op twee hoogtes Trap in sig Verhoog die vlak

Danksy die feit dat hulle die boonste verdieping vry gelaat het, kon die sitkamer baie hoë plafonne en ekstra vensters hê.

Gewel dak Trap detail Dak met houtbalke Deursigtigheidswetgewing

Op die boonste vlak laat 'n gang met deursigtige dakke die lig deur.

vensters biblioteek

Die poort dien as biblioteek.

Wit en hout

Eenvoud werk altyd.

Uitsig vanaf die boonste verdieping Dak detail kombuis

Die kombuis, in 'n moderne styl, kontrasteer met die oorspronklike klipmuur.

Die eiland met rooi ontlasting dien as 'n impromptu ontbytkroeg.

Klipmuur detail van klip 'N Tafelstel

Uitsig oor die eetkamer.

trappe

Benewens die trappe, het die huis 'n hysbak.

slaapkamer

Geleë op die boonste verdieping.

Studie-area

Ook op die boonste verdieping.

bad

Met 'n dakraam om natuurlike lig te laat verbygaan.

Tweede badkamer

Minimalistiese styl

Agter fasade

Hier het sink meer teenwoordigheid.

Agterkant van die fasade Daar is 'n verskil

In hierdie beeld kan ons die bestaande gedeelte, van rots en die bygevoegde deel van sink identifiseer.

Buite die lewe

Die agtertuin is herstel en 'n patio-area is bygevoeg.

voor

Dit was voorheen die fasade.

voor

Die eiendom is vir vyf jaar verlate.

voor

Hy het 'n skree-hervorming gevra.

voor

Die oorspronklike elemente dui op 'n uitstekende resultaat.

voor

Die salon voor rehabilitasie.

voor

Die tuin voor die ingryping.