Kommentaar

'N Kombuis met kantoor, sentrale eiland en ... stoep!

'N Kombuis met kantoor, sentrale eiland en ... stoep!


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Mauricio Fuertes

Die kombuis, reghoekig, is ontwerp deur Josep Cortina met kaste met natuurlike hout wat warmte aan die kamer bied. Die vrye ruimte van die sentrale gebied is gebruik om 'n eiland te installeer.

STERK MAURITIUS

SLEUTELS VAN DIE HERVORMING

- Die kombuis is in die eetkamer geïntegreer wins in breedte en diepte. Dit maak ook beter interaksie met diners moontlik terwyl u op die eiland werk.

- Die helderheid neem toe in hierdie geval op 'n natuurlike roete, aangesien hierdie kombuis na die stoep oopmaak wat met die tuin kommunikeer, en kunsmatig deur lampe en die kap met ingeboude lig.

- Meubelverhogings in persoonlikheid danksy die soort houtfronte wat gekies is en die collage keramiek waarmee die etenstafel versier is.

TPB-porseleinblad. Mauricio Fuertes

Kombuis met multifunksionele eiland

Met 'n vrygewige werkoppervlak staan ​​die eiland met 'n bord en wasbak uit op sy fronte, gemaak met stukke hout wat met byl gesny en gestroop is. In die kooksone staan ​​'n werksklok met geïntegreerde beligting. Langs die eiland is die eetkamer.

Mauricio Fuertes

Voorkant van stylvolle kaste. Die eetkamermuur is toegerus met 'n pasgemaakte muurkas met 'n staalbedekte nis as 'n sideboard. Op die tafel, 'n trio van lampe in die industriële styl. Dit gaan oor die model Uitvouwen, van Muuto.

Gelakte staaltafel ontwerp deur Josep Cortina. Turkoois bekers en glase, van Cado. Tafeldoek en mandjies met plante van Calma House. Mauricio Fuertes

Aangepaste eettafel 'N Eenvoudige wit tafel het punte verdien met 'n heerlike swart en wit keramiekmosaïek wat die koevert versier.

Kombuisplan met eiland en geïntegreerde eetkamer. Die studie van die argitek Josep Cortina was verantwoordelik vir die hervorming van hierdie hervorming met die doel om ruimer en skuins ruimtes te skep om saam met die gesin te geniet.

computeranimatie

Berging en toestelle. L-vormige fronte is ontwerp, van vloer tot plafon, met opbergkaste, rakke, wasbak en ruimte om die oonde, die yskas, die wasmasjien en die skottelgoedwasser te verberg.

Sentraal-eiland Benewens die opbergruimte aan die onderkant, het die oppervlak 'n wasbak, kookarea en 'n ruim werkoppervlak.

Eetkamer Langs die eiland is die eetkamer in die industriële styl ingerig, bestaande uit 'n groot tafel met tot tien mense en stoele. Natuurlike lig sirkuleer vrylik danksy die installering van skuifdeure en vensters.