Wenke

'N Gerenoveerde woonstel wat op maat van die gesin is

'N Gerenoveerde woonstel wat op maat van die gesin is


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Dit is die verhaal van hoe 'n gesin met twee kinders van tien jaar daarin geslaag het om hul eie te maak 110 vierkante meter woonstel in 'n gebou uit die 80's vanuit 'n woonbuurt in Hong Kong met die hulp van die JAAK-interieurontwerpstudio. 'Hulle het uit 'n groter huis verhuis, en hul grootste bekommernis was die gebrek aan stoorplek,' het die ontwerpers verduidelik om dit op te los, hulle het die ou mure van die huis afgeslaan en vervang dit met kaste, behalwe as hulle die kamers skei en die toegangsdeure verberg

Advertensies - Lees verder onder gelukkige familie

In China ontdek ons ​​die nuwe woonstel van 'n paartjie en hul twee kinders.

Nordiese lug

Die eienaars is lief vir die Nordiese styl en ons kan dit sien in die versiering, met stukke van Hay en Normann Copenhagen.

Om te deel is om te leef

In dieselfde ruimte bestaan ​​die woonkamer, eetkamer en kombuis saam.

Kleurborsels

Op 'n neutrale basis staan ​​'n paar kleurvolle stukke uit.

Arty familie

Hedendaagse kuns vind ook sy plek.

as

In die sitkamer gaan die hout deur een van die mure in die vorm van rakke, kaste en deure totdat u by die kombuis uitkom.

Verlig

Die oop stoor is gekombineer met die geslote een sodat m

In die verskeidenheid ...

In die eetkamer is verskillende stoele gekombineer om dit dinamies te maak.

Nuwe kombuis

Die kombuis is oop gelaat.

Meer hout

Dieselfde hout word in die kombuiskaste gebruik en is gekombineer met wit marmer.

geïntegreerde

Die deure is tussen persoonlike kaste versteek.

Hoofslaapkamer

Die slaapkamer het 'n hout-skei-skeider.

Goeie ondersteuning

Detail van die houtkop en die bedkassie.

Aan u voete

Die badkamer is met aparte kaste geskei.

Gesien en nie gesien nie

Een van die oop kaste.

Kinderkamer Altyd saam

Die broers wou 'n slaapkamer deel, sodat die ateljee verhoogde beddens geskep het om plek te kry.

Baie ruimte

Rakke is onder die bed geplaas.

Swel die elmboë

Daar is ook ruimte geskep om twee studietabelle te installeer.