Ander

'N Volledig opgeknapte gesinshuis

'N Volledig opgeknapte gesinshuis


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

'N Huis van 120 m2 met baie moontlikhede, maar het 'n totale verandering nodig om die ruimtes aan te pas by die behoeftes van 'n gesin met twee tienerkinders. Sandra de Benito, argitek en binneversierder, was verantwoordelik vir die projek en die verspreiding van die omgewings te optimaliseer. Sy het altyd die manier waarop sy werk, in gedagte '' N Vers en oorspronklike idee kan u huis ten beste benut. '

Die meters is verdeel in drie slaapkamers, twee badkamers (waarvan een oop is vir die hoofslaapkamer en kleedkamer), 'n kombuis en 'n groot sitkamer. Binne-ontwerp weddenskappe op sagte toon. Die muurbalsem verlig die lig en laat die laminaatvloer in eikehout uitstaan.

Die kinders van die egpaar het hul persoonlike ruimte nodig, sodat Sandra de Benito duidelik was dat sy spesifieke slaapkamers vir elkeen moes skep. Die egpaar werk in dieselfde onderneming —Centralias- hy as ingenieur en sy as plaasbestuurder. Almal hou daarvan om die huis te geniet en die oomblikke wat hulle daarin deurbring. Hulle het goed beligte en gemaklike omgewings geëis waarin hulle saam hul stokperdjies kon geniet (punt, kook, lees, bordspeletjies, bioskope ...)

Die binneversierder het dus 'n praktiese gemeenskaplike kamer vir die sitkamer, eetkamer en kombuis geskep. Hierdie gebied is 'n daaglikse ontmoetingspunt en die naweek hou die eienaars daarvan om hul vriende te ontmoet terwyl hulle 'n ete of aandete voorberei.

In die gallery sien u die resultaat, verblyf by die huis en die toestand waarin die huis voorheen was.

Sandra de Benito is die skrywer van die Boho Chic Style-blog waar sy haar projekte en alles wat haar inspireer, versamel. Altyd op datum met neigings in versiering en argitektuur, wat van toepassing is op huise sowel as 'n perseel.

Advertensies - Hou aan lees hieronder 'n Gesinskamer

Met ruimte om die hele gesin (en meer) om 'n tafel te versamel. Twee banke en 'n groot leunstoel voor 'n modulêre komposisie vir oudiovisuele persone. Die toon, neutraal met donkerder note in sommige besonderhede.

Die saal

Sandra de Benito, die argitek in beheer van die projek, het 'n glasopening teen die muur wat die kombuistal beperk, oopgemaak om die ingang van die huis te bereik. Dit word met 'n steunplank bedek en die area is dus bevry van meubels. Op die agtergrond toegang tot die sitkamer.

Sitkamer

Met groot dosisse natuurlike lig word die ruimte gedeel deur die sitkamer en eetkamer.

'N Pakhuisfront

Waar ook die dekoratiewe aspek versorg is. Hoë en lae meubels met stoorvermoë, die TV en dekoratiewe bykomstighede in 'n ekstra persoonlikheid.

Goed verbind kombuis

Hierdie uitsig toon toegang vanaf die sitkamer na die kombuis. Met hierdie oplossing word alle sones geïntegreer, wat die deurgang en kommunikasie vergemaklik.

Diskrete voorkaste

Langs die gang, 'n kasfront.

Die kombuis

Die kombuis is op die millimeter geprojekteer sodat dit stoorruimte, werkoppervlak en 'n praktiese en funksionele mini gehad het kantoor.

Alles in neutrale kleure met glasfronte in die werkarea. Die werkblad strek soos 'n ontbytkroeg op 'n skiereiland uit.

'N Blink kombuis

Die kombuis ontvang natuurlike lig vanuit die sitkamer. Die gekleurde deklaag en kleure verhoog die helderheid. Die hout van die vloer verhit ongetwyfeld die omgewing. Die voorkant van die wasbak is die een wat ooreenstem met die begroeide opening van die saal.

Uitsig oor die kombuis

'N Ander uitsig op die kombuis.

Hoofslaapkamer

Die hoofslaapkamer het 'n geïntegreerde badkamer en 'n area, wat voorheen ooreenstem met 'n terras, is ook in die rusarea geïntegreer. Daarin is 'n werkhoek geskep.

Op die hoofbord is 'n pasgemaakte meubels met rakke aan weerskante van die bed, as 'n bedkassie.

Klerekamer

By die ingang van die kamer, die aantrekarea met vloer tot plafon kaste.

Die studie

Die studeerkamer van die hoofslaapkamer rus op een van die rakke tussen die pilaar en die muur, in die oorgang tussen die slaaparea van die slaapkamer en die terras wat in 'n ateljee omskep is.

Voor die ateljee ...

'N Kommode wat dien as 'n opbergondersteuning vir die lessenaar of om bykomstighede te stoor.

Van die badkamer na die slaapkamer

Uitsig vanaf die badkamer in die hoofslaapkamer na die slaapkamer.

Die voorkant van die wasbak

Die voorkant van die wasbak is dubbel, met meubels afgewerk in natuurlike hout. Die badkamer het 'n stort met suurglasskerm.

Jeug slaapkamer

Een van die slaapkamers, jeugdige lug, met 'n gemaklike en ruim studie-area voor die venster.

Tweede badkamer

Die tweede badkamer is in twee ruimtes verdeel: een met 'n dubbele wasbakvoor met baie min diepte en 'n stort en die ander, onafhanklik van 'n suurglas-afdak met die toilet en bidet.

Lae fonds

Op die foto kan u die onderkant van die wasbakkas sien. Op hierdie manier is die ruimte duideliker en was dit moontlik om 'n gemaklike werkstort te skep.

Swart en wit slaapkamer

Nog 'n slaapkamer met stapelbeddens en studeerarea. Hierdie stelsel van beddens laat die kamer skoon.

Voor die hervorming ...

Dit was die huis voor die hervorming.

Die kombuis voor die hervorming

Die kombuis voor die hervorming.

Slaapkamer voor die hervorming

Slaapkamer voor die hervorming.

Voor die hervorming

Voor die hervorming.

Voor die hervorming

Voor die hervorming.

Voor die hervorming

Voor die hervorming.