Wenke

'N Gerenoveerde woonstel in Madrid de los Austrias

'N Gerenoveerde woonstel in Madrid de los Austrias


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

In Madrid de los Austrias, tussen die koninklike paleis en die tradisionele Mercado de San Miguel, het 'n paartjie wat hul troue voorberei, gevind in 'n gebou wat aan die einde van die 19de eeu gebou is, die perfekte vloer om hul nuwe lewe saam te begin. Wel, dit was nie heeltemal perfek nie: die verspreiding het hulle nie heeltemal oortuig nie, maar die lig daarvan, die rustigheid van die omgewing (waarin hulle 'n leeftyd geleef het) en die sjarme van die oorspronklike elemente het hulle oortuig om daarop te wed en dit in te sit hande van die ACGP Arquitectura-ateljee en die argitek Luis J. Aguilar om dit te kondisioneer.

Die eerste ding wat hulle gedoen het, was om hul kamers te herkonfigureer: "Met 'n algemene C-vormige uitleg en die toegang daarvan in die sentrale deel, het ons die huis in twee ruimtes verdeel: die openbare area aan die regterkant, met die sit-eetkamer en die kombuis met spens. en die privaat area aan die linkerkant, met twee slaapkamers, twee badkamers en 'n kleedkamer, ”verduidelik hulle. Die badkamers, die opbergruimtes en die kleedkamer was binne-in, in die ruimtes sonder natuurlike lig en die kamers waar meer lewe langs die groot balkonne gedoen is.

Ten tyde van die hervorming, het hulle al die oorspronklike elemente wat hulle kon, gemaak en is gemaak met hidrouliese teëls, 'n vrygestelde bad en die glasdeur van die kombuis van ander werke aan geboue in dieselfde tyd. Die nuwe materiale, soos die hout van die vloere of die binnenshuise timmerwerk, is gekies in 'n styl wat in gesprek is met die vorige, sowel as die meubels, wat die styl van die ruimtes beklemtoon.

Foto's: ACGP-argitektuur
www.acgp.es
ww.luisjaguilar.com

Advertensies - Hou aan lees hieronder Unieke ruimte

Die argitekte van die ateljee ACGP hulle bevestig dat die kombuis 'die ruimte met 'n groter persoonlikheid van die huis is vintage, vir sy breedte, sy lig (aangesien dit twee hoof fasades van die gebou gee) en sy uitsigte: die pragtige kerk van San Nicolás word gesien en die klokke daarvan word gehoor. "

materiaal

Die hidrouliese teëlvloer is herstel van 'n ou gebou. Die werkblad en die voorkant van die kombuis is van Macael-marmer, en die meubels wat gemeet is en slegs laag is om die venster en sy uitsigte prominent te maak, is nagemaakte hout.

Ontbyt met uitsigte

Die sentrale ruimte is gelaat om 'n houttafel en stoele met rugleunings en rieten sitplek te plaas om soggens ontbyt te eet terwyl die son deur die vensters kom. 'N Gesellige en warm plek wat u nooi om te bly,' verduidelik die argitekte.

spens

Die kombuis is verlig danksy die aangehegte spens- en wasarea, met baie pakplek.

Wees verbind

Die eienaars wou hê dat die kombuis en die woonkamer met mekaar verbind moet word, maar dat hulle onafhanklik kan word indien nodig. Dit is bereik danksy 'n skuifdeur wat hulle van 'n werk herstel het.

Vooraansig

Die sitkamer gesien vanuit die kombuis. Die twee kamers het groot vensters wat na die straat uitkyk.

versiering

Die meubels is gekies om die bekoring van die vloer se verlede te beklemtoon.

dialoog

Die vloere is nuut, maar 'n hout is gekies wat die oorspronklike en geredde elemente in dialoog bring.

Herwin die essensie

Die wit houtluike is oorspronklik van die gebou van 1880. Die argitekte het dit gerestoureer.

Goed omring

'N Thonet-bankie, 'n Eames-skommelstoel, twee wit leunstoele en 'n groot rooi fluweelsofie vorm die leefarea.

verspreiding

Die woonstel van 142 vierkante meter is C-vormig, dus is die helfte vir gemeenskaplike ruimtes toegewys en die ander helfte vir privaat, soos slaapkamers en badkamers.

die gang

Om die gang nie in die donker te laat nie, is binne-vensters met natuurlike lig in die boonste deel van die kamers geïnstalleer.

Rooi passie

'N Rooi geverfde muur bring 'n tikkie kleur na die gang en breek die eentonigheid van wit.

Sit sitplek

Aan die voet van die gasteslaapkamer 'n paar hout- en tone stoele.

Die hoofslaapkamer

Die hoofslaapkamer (op die agtergrond) het 'n aantrekkamer en badkamer.

Spesiaal ontwerp

Die pasgemaakte verband is tussen die slaapkamer en die badkamer geplaas, "om die geluid van die stort te demp, wat hulle waardeer as gevolg van die verskil in die paartjie se skedules," verduidelik die argitekte.

Hoofbadkamer

Die hoofbadkamer het twee wasbakke en die toilet is apart van die res.

Baie natuurlik

Wit en vesels is die belangrikste protagoniste van hierdie ruimte.

bad

Die vrygestelde bad wat van 'n werk herstel is. Langs haar dien 'n leer as handdoekrail.

Tweede badkamer

Liggrys mikro-mure en vloere om kontinuïteit aan die ruimte te gee.

Handgemaakte pottebakkery

Die keramiekteëls van die badkamers is van die firma af met die hand gemaak en geen stuk is dieselfde as die ander nie. "Hulle bring lekkernye en 'n tikkie kleur," verduidelik hulle uit die ACGP-studie.