Nuttig

'N Huis wat van buite na Amsterdam trek

'N Huis wat van buite na Amsterdam trek


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Luuk Smits

Nederlandse residensiële argitektuur word gekenmerk deur diep en smal ruimtes. hierdie Dit laat 'n woonstel met twee hoeke wat aan die voor- en agterkant van die geboue verbind is.

Dieselfde gebeur hierin behuising in die omgewing van Pijp, Amsterdamwaar die een kant kyk na 'n stil en nou straaten die ander na 'n pragtige binnehof van die gebou met 'n privaat tuin. Maar om dit te omskep in die gesellige en funksionele huis waar dit nou is, moes dit deur 'n hervorming in die hande van Onbevlekte Cantero, stigter van Cantero-argitektuur. Kom kyk na die resultate!

Advertensies - Lees verder hieronder Die sleutels tot hervorming Luuk Smits

Die doel was optimaliseer die gebruik van bestaande kamers en kry 'n groot stoorplek geïntegreer in die behuisingsareas, altyd met die eksterne verbinding in gedagte as 'n manier om die uitsig verder as leefruimte uit te breien vang natuurlike lig op.

Eike hart Luuk Smits

In die nuwe ontwerp, Al die gebiede is rondom die hartjie van eikeboom georganiseer, 'n groot gedeelde kleedkamer wat visueel en ruimtelik kommunikeer met beide kante van die vloer, die twee hoofslaapkamers en die twee buitekant.

'N Skat vir berging Luuk Smits

Wanneer u toegang tot die kleedkamer verkry, dit lyk of jy in 'n houtkombers is, slegs onderbreek deur die twee ingange en die plafonlig.

Die interieur sowel as die buitekant is vol praktiese stoorruimtes, sommige van hulle verborge en onverwags.

Tydlose komposisie Luuk Smits

Die boonste verdieping straal uit Neutrale atmosfeer geskep deur die kontras van die wit mure teen die donker vloer, op sy beurt die vorming van 'n tydlose samestelling.

Styl gemerk deur materiale en teksture Luuk Smits

Maar enDie styl word ook bepaal deur die materiale en teksture, aangesien eikebome in alle meubels gebruik word, en gesofistikeerde swart geborselde metaalelemente in die meeste interieurontwerpdetails gebruik word.

'N Kleedkamer vol voordele Luuk Smits

Toegang tot die kleedkamer is ook 'n ingang na natuurlike lig Dit kom uit die aangrensende slaapkamer.

Toegang tot alle kamers Luuk Smits

Die kleedkamer sluit aan by 'n glasgang met metaalrame, waaruit toegang tot alle kamers op die vloer, bied kontinuïteit en laat lig binnedring.

Die saal Luuk Smits

Die saal gaan voort met daardie langwerpige struktuur so kenmerkend van behuising, met die hout as 'n getroue protagonis.

Verligte ingang Luuk Smits

Soos ons sien, die lig wat van buite af kom, skep 'n warm en huislike atmosfeer wat u uitnooi om tuis te wees.

Daarbenewens die meubels rondom die bank en die sideboard is vol laaie. 'N Mees vernuftige opbergoplossing.

Tussen twee verdiepings Luuk Smits

sommige eenvoudige spiraal trappe van swart metaal, verbind albei plante met subtiliteit.

Zen-badkamer Luuk Smits

In die baddie warm houtdie handgemaakte blou keramiekteëlsen die natuurlike lava klip wasbakke, skep 'n ontspanne en rustige omgewing.

Die natuur leef in die stad Luuk Smits

die natuurlike lava klip wasbak Dit is die elemente wat 'n verskil maak in hierdie ruimte, danksy die natuurlikheid en kunsmatige estetika.

Tuinverbinding Luuk Smits

Die huidige ontwerp beklemtoon die verbinding met die buitekant met 'n volledige opening in die agterste fasade na die tuin, wat die deurskynende verlenging op die grondvloer weerspieël.

Beplan die huidige verspreiding Cantero-argitektuur

Inligting: Met vergunning van Cantero Architecture.

//www.canteroarchitecture.com