Inligting

'N Gerenoveerde huis vir 'n nuwe lewe

'N Gerenoveerde huis vir 'n nuwe lewe


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Dat die huis se grootste trekpleister in die buitelugareas is, is 'n teken van die behoefte aan hervorming. Dit het gebeur met die vloer van 'n gesin met twee jong kinders Ons het vandag in Vitoria gekuier. Moeg om aan die periferie te woon, besluit hulle om hierheen te beweeg 110 vierkante meter huis (versprei in 'n sitkamer, 'n kombuis, vier slaapkamers, twee badkamers en 'n lang donker gang wat die gevoel van 'n nou huis versterk) in die middel van die stad en wat byna dieselfde gebly het sedert dit in die 50's gebou is. "Ons doel was om 'n moderne huis met minimalistiese ontwerp te kry," verduidelik Maria.

Om dit te bereik, het hulle die hulp van Marcelino Raposo, van die MRB-studie, met wie hulle besluit het om die verspreiding van die huis te draai, geskep groot gemeenskaplike area met kombuis, eetkamer en sitkamer, Dit het 'n terras wat uitkyk oor die sentrum, wat voorheen in die hoofslaapkamer versteek was. Die kamers is tot drie verminder, met dié van die kinders na die agterkant van die huis, en die gang het na 'n muur met vensters beweeg, en 'n soort gallery geskep wat die huwelikskamer verlig danksy 'n glasmuur. Die resultaat is 'n sober houer met hout en wit mure wat beklee is met wit klippe van grys are, die huidige ontwerp van reguit, maar vriendelike lyne, 'n nugter maar gesellige palet van kleure en familieherinneringe. "Ek dink ons ​​het bereik waarna ons gesoek het," sê María. 'Ons is ten minste baie tevrede.' Ons stem saam

www.mrbcocinas.com

U mag belangstel:

- 'n Helder en helder dupleks

- Nag en dag: 'n opgeknapte woonstel in Barcelona

- 'n Woonstel in Pole wat die Nordiese styl hernu

- 'n Vloer met klassieke hout

Advertensies - Hou aan lees onder die Nuwe lewe

'N Gesin het hul huis aan die buitewyke van Vitoria verander vir hierdie woonstel in die sentrum wat hulle heeltemal opgeknap het.

Bring dit tot hede

Die woonstel het sedert die 50's amper dieselfde gebly en was nie baie funksioneel vir sy nuwe inwoners nie.

Nuwe grense

Die verdeling van die vloer is heeltemal heroorweeg, wat nuwe breër gedeelde ruimtes geskep het.

Minder is meer

Die eienaars wou 'n minimalistiese huis hê met Nordiese aanslae.

Gedeelde ruimte

Die kombuis, woonkamer en eetkamer is in dieselfde ruimte geplaas.

Omvang van die oog

Op hierdie manier kon hulle daarin slaag om hierdie ruimtes, wat voorheen geïsoleer was, visueel uit te brei.

terras

Een van die wonderlike besienswaardighede van die huis, die terras wat oor die sentrum uitkyk, was voorheen in een van die slaapkamers versteek. Die nuwe verspreiding in hierdie area, die eetkamer, maak die stedelike landskap prominent.

Buite die lewe

Die gazebo-terras met 'n paar stoele Acapulco.

Bly leeg

Die kombuis met eetarea op die eiland is spesiaal ontwerp om die ruimte optimaal te benut.

Wat 'n voël!

Voëlvormige dekoratiewe figuur van die Eames.

saal

Voordat dit aan die een kant geleë was en geen vensters gehad het nie. Die vensters was in die slaapkamers.

Glas muur

Toe die slaapkamervensters verlore geraak het, is die muur van die muur deur 'n glas vervang, wat die lig in die gang laat verbygaan. Gordyne laat privaatheid binne.

slaapkamer

Versier in grys en blou kleure.

As kopstuk

'N Plank op die bed waarin foto's van die gesin geplaas is.

Nuwe ruimte

Daar is een van die kamers, waarvan die ruimte deur die hele huis versprei is, weggelaat en dit kon 'n kleedkamer langs die hoofslaapkamer skep.

Warm bad

In hout geklee.

Om jou beter te sien ...

Dit lyk of die agtergrondspieël op die skerm sweef.

Deursigtigheidswetgewing

Die glaskerm vir ongesiens in sig.

Kinderslaapkamer

Die meisie se slaapkamer, met 'n stofmuskennet as hoofdeinde.

Gemoedsrus verseker

Die kinderslaapkamers was aan die oorkant van die huis geleë, met 'n uitsig oor 'n groot binnehof, sodat hulle deur die loop van die dag lig en rustigheid gehad het.

detail Kind se slaapkamer

Die bedarea is visueel afgebaken met 'n muurpapier.

Tussen huisies

Detail van die superheld-kussings wat die bed versier.

Baie veelsydig

Albei kamers het 'n studie-area.

Die saal voor

Lank, sonder vensters en met 'n rooi tapyt ... Dit wil voorkom asof twee tweelinge op een oomblik met blou rokke by een van die deure uitkom.

Die sitkamer voor Een van die kamers voor

Dit is as 'n sitkamer gebruik. Die eetkamer en kombuis is vandag hier geleë.

Die kombuis voor Die hoofslaapkamer voorheen Nog 'n slaapkamer voor Die toilet voor Die badkamer voor Stort voor voor

Hierdie muurpapier het beter tye beleef.

Tydens die toneelstuk Alles in een

Uitsig op die gedeelde ruimte met die afgebreekte partisies.

Nuwe aanleg

Op die kaart kan u sien hoe lank en smal die huis is. Die gang, wat nou langs die vensters geleë is, was voorheen in die ruimte wat deur die hoofslaapkamer, die badkamers en die kleedkamer beset is.



Kommentaar:

  1. Musho

    net klas! Ek het dit nie eers verwag nie. Ek het gedink dit sou erger wees ...

  2. Irfan

    Ek beveel aan dat u die webwerf besoek waarop daar baie artikels oor hierdie kwessie is.

  3. Mautaur

    Iets so verlaat nie

  4. Sadiq

    Ek wens u idee sal nuttig wees

  5. Vudogami

    Bravo, hierdie baie goeie frase moet presies doelbewus wees

  6. Ewing

    Ek dink hy is verkeerd. Kom ons probeer om dit te bespreek. Skryf vir my in PM, praat.



Skryf 'n boodskap