Inligting

'N Gerenoveerde gesinshuis

'N Gerenoveerde gesinshuis


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Toe hierdie woonstel gebou is, in die middel 50's van die vorige eeu, was die lewe baie anders as wat dit vandag is. Die verspreiding daarvan, baie gefragmenteerd en slordig, vervul die funksie om die maksimum moontlike kamers in die beskikbare 76 vierkante meter te verkry. Maar vandag is dit nie nodig om soveel enkelkamers te hê nie. Om hierdie rede het die egpaar, wat hierdie woonstel waarin hul grootouers gewoon het, geërf, besluit om na die ateljee van Manuel García te gaan om dit volledig te hervorm en aan te pas by die ritme van hulle en hul jong seun.

Die interieurontwerpers het besluit om te sny en partisies af te slaan om die ruimte oop te maak. Hulle het drie sones getrek: een dag vir dag met die sitkamer en 'n klein studeerkamer wat deur 'n glasdeur geïsoleer kan word; een in die nag, met die slaapkamers; en 'n derde van die dienste, met die gang, die kombuis en die badkamer, omhul in 'n kubus spieëls wat dien as hulpbron om die ruimte se grense visueel uit te brei en die lig weer te gee en te vermenigvuldig.

In interieurontwerp oorheers neutrale kleure, wat moderne en edele materiale bied, soos eikebome en wit marmer, wat perfek pas by die oorspronklike elemente van die huis, soos lyswerk, hoë plafonne of oorspronklike vensters. . Die ontwerp kombineer ook verskillende tye: huidige stukke van diskrete lyne bestaan ​​saam met herwonne meubels wat reeds in die huis was en 'n moderne resultaat behaal het, maar die verlede nie vergeet nie. Bereid om voort te gaan om die toekoms van hierdie gesin te skryf.

www.manuel-garcia.com
Foto's: Diego Opazo www.diegoopazo.com

Advertensies - Hou aan lees hieronder Nuwe generasie

Die eienaars van die 50-jarige woonstel in die middel van Alicante het na Manuel García se ateljee gegaan om dit aan te pas by hul huidige behoeftes.

Gaan na die lig

Die sitkamer was in die omgewing geleë met 'n beter oriëntasie, wat goeie uitsigte en beligting verseker.

Enkel reëls

Baie huidige meubels is gekies, maar met sober lyne, wat 'n tydlose resultaat het.

kleure

Die huis is toegerus met erkende en geselekteerde meubelstukke in wit, neutrale en grys kleure, wat die ruimte van helderheid deurdring.

as

Die televisiekabinet, wit en nugter, word amper ongemerk.

Oorspronklike weergawe

Alhoewel die plafon in sommige kamers verlaag moes word om plek te maak vir die nodige nuwe fasiliteite, is die hoogte en lyswerk in die kamer gehandhaaf.

Eetkamer

In wit en hout kleure.

Deur dele

Die interieurontwerpers het die huis in drie sones verdeel: een vir dag, een in die nag en een deur die diens.

Uitsig op die eetkamer Gevallestudie

'N Studie-area is langs die eetkamer geïnstalleer.

Die studie is onafhanklik na 'n omhulsel van die glas glas, terwyl dit privaatheid moontlik maak, maar visuele kommunikasie tussen albei kamers bevoordeel word.

Raak hout

Die studie beklemtoon die vrygewige gevliegde tafel wat weer in loodhout aangebring is.

Versamelaarsgalery

Op die tafel, 'n noukeurige keuse van grafiese werke deur bekende skrywers en verskillende reisfoto's van die eienaars.

Alles half liggies

Pleisterwerk is gebruik om indirekte beligting op die valse plafon te installeer.

Instellings vir privaatheid

Voor die lessenaar, dien 'n vloer-tot-plafon-boekrak van eikebome, voor die glasdoek van die parsol, as 'n visuele filter tussen hierdie ruimte en die aangrensende kamer.

Diensarea

Die diensarea bring die verspreider, 'n badkamer, die kombuis en 'n klein galery bymekaar.

Hierdie gebied, wat voorheen die ongunstigste en donkerste was, het die ruggraat van die projek geword en die badkamer in 'n groot spieëlkubus omskep.

Spieëlkubus

Vir interieurontwerpers is hierdie spieëlkubus "'n versterker of sentrale kern wat die lig vermenigvuldig en die verskillende aktiwiteite wat daar rondom plaasvind, weerspieël."

Binne die kubus

Die sentrale spieëlkubus, protagonis van die projek, huisves die badkamer van die huis wat binne-in versteek is.

Stortlig

Natuurlike materiale soos hout en marmer behou die kern van die res van die kamers, en vorm 'n elegante en rustige ruimte. Die binnekant van die stort is opgelos met 'n verligte plafon met warm lig en diffuse beligting.

Open mind

Onder in die gang is die kombuis, oop vir die res van die huis.

Eikehout

"Op soek na 'n maksimum integrasie, is die onderste modules in eikebome gemaak en vorm 'n vou van die sypaadjievloer," verduidelik hulle uit die studie van Manuel García.

Wit marmer

"Op die eikehoutkaste loop die wit marmer deur die tafelblad en vertikale mure, wat 'n formele en visuele kontinuïteit skep, wat die werkarea maklik onderhou.

Eet in die kombuis

Besonderhede oor die tafelblad en kroegarea vir informele maaltye in die kombuis.

Swart en wit Hoofslaapkamer

Danksy die kombinasie van ligte kleure, die oorvloedige natuurlike lig en die vorms van die valse plafonne, word dit 'n elegante en ontspanne ruimte.

Bedmaats

Beide die bedkassie en die dressoir is van Treku.

Grysstof

Op die muur van die kopstuk is 'n vinielpapier in grys kleure aangebring.

Raak gemaklik

Treku dressoir-detail.

Kinderslaapkamer

Gaan voort met die huisstyl, maar is aangepas om dit vriendeliker en vroliker te maak.

Tussen huisies

"Tekstiele van meetkundige vorms en groen kleure is die knipoog wat hierdie eenvoudige kamer 'n gemakliker ruimte maak," verduidelik hulle uit die studie.

Speel huis

Die muur langs die bed is uitgevoer met dieselfde vinielpapier as die hoofslaapkamer.

kas

Uitsig oor die kas van die kinders se slaapkamer.