Inligting

'N Ou gerehabiliteerde pakhuis

'N Ou gerehabiliteerde pakhuis


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Lank voordat die huidige eienaar dit bekom het, Hierdie huis was 'n pakhuis. Die toestand, 'n lae humiditeit en 'n duidelike gebrek aan onderhoud, het dit tot ondenkbare uiterstes vererger. Die ligging in Lavapiés, 'n sentrale distrik van Madrid, in 'n gebou wat in 1916 gebou is sy eienaar verlei. 'N Omvattende hervorming is ingestel. Hiervoor maak hy staat op die Interior Design Studio van Paloma Angulo.

Die dik draende mure en metaalbalkplate het 'n soliede struktuur gewaarborg, wat drastiese veranderinge sou moontlik maak. Die sypaadjie, wat deur vog verpletter is, is verwyder. 30 cm aarde is opgegrawe en 'n vuurherd is gemaak wat nie met die nat grond in aanraking gekom het nie. Die volgende hervorming was om die oorspronklike vlak van die plafonne te herstel, met 'n hoogte van 3,20 m. Die oues gevelvensters het hul openings gehou, maar hulle is hernu met staalprofiele en kristalle wat natuurlike beligting aan die huis bied. Ook die loodgieters- en elektrisiteitsinstallasies is opgedateer, en die verwarming, nuut in die huis, het 'n gemaklike atmosfeer in die woonstel verkry.

Nadat die hoogte van die plafonne herstel is en die mure en vloere gesuiwer is, was dit net nodig om materiale by te voeg wat die gevoel van gemak wat dit verloor het, aan die huis kon teruggee. Hout, baksteen en wit verf word gekombineer om gesellige omgewings te skep. Daarin is 'n vintage-geïnspireerde versiering met pop-touch en kleurnotas lewendig aan die stel. Sonder om besonderhede op te gee, soos die badkamerdeur, wat die sjarme en egtheid behou van 'n tyd wat reeds verby is.

Advertensies - Hou lees onder 'n baie helder lae vloer

Die vensters, met staalprofiele geverf in Oxiron-grafiet, bied 'n oorvloedige natuurlike lig aan die sitkamer, gevorm deur 'n sitarea en 'n werkhoek.

Bank, deur Habitat. Vintage 4P: rooi leunstoel, koffietafel, vloerlamp, ronde tafel en swart stoel. Tapyt deur BoConcept. Die skildery en die bal op die vloer is die werk van die kunstenaar Mario Vela. Op die bank, kombers, Zara Home.

Werkhoek

Dit beslaan 'n klein ruimte in die sitkamer. Dit word gevorm deur 'n tafel met die ronde koevert om sirkulasie te vergemaklik, en 'n retro-lugstoel. Dit lê langs die venster en laat dit met 'n oorvloedige natuurlike lig werk.

'N Saal met persoonlikheid

Die ingangsdeur is die oorspronklike een van die huis. Gemaak van hout - met gemerkte are en 'n ou kijkgat - kondig, vandat ons aankom, aan dat hierdie huis anders is.

Letters op die muur, Vintage 4P.

Tekstiele wat kleur byvoeg

Die kussings in helder kleure lig die bank op en voeg 'n ontspanne en gemaklike lug in die leefarea.

Kussings en blou vaas, van BoConcept.

Versier met blomme

Of dit nou vars of sinteties is, dit voeg 'n onmiskenbare sjarme by die versiering. As u dit in 'n wye mondvaas plaas, maak u die stingels met draad of draad vas, sodat dit nie van mekaar skei nie.

Baksteen mure gesien

By die skoonmaak van die mure tydens die opknapping, is baksteen-afskortings ontdek wat in sommige gebiede sigbaar gelaat is. Om hierdie effek van vars gekap te verbeter, is plastiese latex gemeng met water daarop gespuit. Die oorspronklike muur was so dik dat dit 'n plank kon maak waarop die bank rus.

Tafel en tafel, Vintage 4P. Vase: blou, van habitat en van kleure, van BoConcept. Verkleurmannetjies is 'n huiseienaar vir Fauna Urbana Design.

Grys ​​en rooi sitkamer

Die sitkamerstoele is met twee kleure bekleed. Albei skakerings vorm 'n uitstekende kleurpaar wat met mekaar harmoniseer. Die kussings, met rooi aanraking op die grys bank, en met grys besonderhede op die rooi leunstoel, versterk hierdie kleurryke tweekleurspel.

Sorg vir timmerwerk

Die deur wat toegang tot die badkamer gee, is gevind in die sloping van 'n ander gebou in dieselfde era. Dit was eintlik die blaar van 'n ou balkon, in hout met wit, amber en groen glas. Toe dit teruggekry is, is dit toegesluit en omskep in 'n oorspronklike skuifdeur. In die hoofstuk van die timmerwerk word ook die vloer beklemtoon - 'n denneplatform wat op latte geïnstalleer is, effens in wit gevlek - en die 18 cm hoë vloerplanke bedek met 'n klein vorm.

Geïntegreerde kombuis

Deur ruimte met die eetkamer te deel, is 'n gevoel van groter amplitude verkry. Die pop-lugkas en die retro-lampie gee 'n uitstekende aanraking met die eetarea.

Beeld deur Mario Vela. Lamp en stoele, Vintage 4P. Mesa deur Ikea. Geregte met uile, van Zara Home. Tureen, deur Marcos Jara. Groen vaas- en houtvrugkombakke, van BoConcept. Sideboard, van Brut Space.

Meubels met lae bodem

In die kombuis is die rakke en die klein meubelstuk met 'n minimum diepte gekies, sodat hulle nie die ruimte herlaai nie. Die spieëlkasdeur weerspieël die teenoorgestelde muur.

Deurgangsone

Die kombuis en eetkamer, wat nie op hierdie afbeelding verskyn nie, is in die middel van die huis geleë en dien as 'n gang tussen die ingang en die sitkamer. Alhoewel hierdie sentrale ruimte nie vensters het nie, is dit verlig danksy die natuurlike lig wat uit die leefarea kom.

Toestelle, van Edesa, Teka en Fagor. Doeke van Habitat.

Kooksone

Die hoë meubels is deur rakke vervang, sodat die ruimte meer ontspanne gelyk het en die gang na die res van die huis vergemaklik het. Daarom word lae kaste met wit gelakte fronte en staalhandvatsels wat by die werkbladprofiel pas, gekies, wat die horisontaal beklemtoon.

Ikea meubels en wit gereedskap.

Sorg vir timmerwerk

Die deur wat toegang tot die badkamer gee, is gevind in die sloping van 'n ander gebou in dieselfde era. Dit was eintlik die blaar van 'n ou balkon, in hout met wit, amber en groen glas. Toe dit teruggekry is, is dit toegesluit en omskep in 'n oorspronklike skuifdeur. In die hoofstuk van die timmerwerk word ook die vloer beklemtoon - 'n denneplatform wat op latte geïnstalleer is, effens in wit gevlek - en die 18 cm hoë vloerplanke bedek met 'n klein vorm.

Hoof van die werk

In die slaapkamer is 'n deel van die oorspronklike baksteen ook in sig gelaat. Die onderste gedeelte is gepleister en glad gelaat as 'n kopstuk.

Foto's en kombers van BoConcept. Kussings, van Zara Home. Bedsprei, van Hoss Intropia. Die bedkassie, die lamp en die blou vaas is van Habitat.

Prente om te versier

Die motiewe, wat herinner aan die strepe van 'n kindertekening, gee 'n ontspanne atmosfeer in die slaapkamer. Die wit paspartú laat die skildery op die baksteenmuur uitlig.

'N Badkamer met 'n mengsel van teksture

Verskillende teksture is in die badkamer gekombineer. Die swart teëls in glansafwerking word afgewissel met baksteen en sement teen die muur. Op die sypaadjie word die wit teël in die stort verleng, wat op dieselfde vlak uitgevoer is om die kontinuïteit van die vloer te verseker.

Wasbak, vanaf Valadares, en toilet, van Roca. Grifería de Grohe, in Kuns en Brons. Spieël, van Vintage 4P. Die mandjies is gemaak deur 'n vakman. Handdoeke: wit, habitat en kleur, Zara Home.

Beplan en versprei

- Hierdie vloer bereik nie 60 m² nie, maar sy hoë plafonne gee 'n groter gevoel.
- Die oorheersing van ligte kleure op die vloer, mure en kombuismeubels, tesame met natuurlike lig, laat die ruimte groter lyk.

Die verdeling van die vloer.
Die verdeling is in drie sones georganiseer, geskei deur draende mure. In die eerste was die saal, die badkamer en die slaapkamer. Die eetkamer met die geïntegreerde kombuis was in die middestad geleë. En in die laaste een, die sitkamer met 'n werkhoek. Die permanente verbinding tussen hierdie drie sones, sonder deure wat hulle van mekaar skei, verhoog die diepte verder.