Kommentaar

'N Gerenoveerde woonstel wat uitkyk oor die pier

'N Gerenoveerde woonstel wat uitkyk oor die pier


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Hierdie huis, geleë in Águilas (Murcia), is volledig omskep. Die woonstel is in een van die oudste geboue in die omgewing geleë, maar kyk uit oor die pier en die kasteel en 'n magiese lig. Die eienaar van hierdie huis is in die hande van die Roma & Ro-ateljee geplaas om die huis in haar huis se drome te omskep.

Die doel van die studie in beheer van die hervorming was om die lig, aktualiteit en funksionaliteit in die verspreiding te bewerkstellig. Om dit te kan doen, is bykans al die muurmure waarmee die vloer aanvanklik gesloop is (kamers baie klein) afgeskeur.

In die hervorming is die terrasse van die vertrekke aan die binnekant geïnkorporeer om meters en gemakliker ruimtes te verkry. Die hoofterras is onderhou met uitsigte. Met beter beplande ruimtes word natuurlike lig intelligent versprei deur die hele plant.

Die verspreiding is soos volg: woonkamer, terras, kombuis oop vir die gang, hoofslaapkamer met 'n geïntegreerde badkamer, 'n sekondêre slaapkamer en 'n gastebadkamer.

Die beligtingsprojek is onderteken deur LMA Iluminación.

Foto's: Isabel Escauriaza, van Ebom.com

Advertensies - Hou lees onder Terras

'N Klein luukse van hierdie woonstel, die terras met uitsig oor die pier en die kasteel van Águilas, Murcia.

'N Tafel en 'n paar stoele en ontbyt, middagete en aandete wen.

Eetkamer met 'n voorsmakie van die verlede

Vir die stukke wat rondom die tafel gekies is. Maar met 'n mengsel van style by die huidige lynlyn, wat aan die muur aangebring is.

Daarbenewens is in die werk 'n balk ontdek van die struktuur van die gebou wat aan die lug oorgelaat is en die industriële noot geplaas het.

Die houtstoele, geleë aan die kortste ente van die tafel, behoort aan die ouers van die eienaar.

Eetkamer detail

Die versiering soek na warmte en 'n mengsel van style.

Uitsig op die eetkamer: verlede en hede in dieselfde omgewing.

Die lamp is ontwerp deur Roma & Ro.

Baie lig

'N Huidige stoep voltooi die eetkamer. In die venster is 'n liggordyn in wit wat die lig oplig sonder om die kamer te verberg.

Pilaar van gered werk

Die blootgestelde balk wat tydens die hervorming verskyn het, word 'n prominente element van die sitkamer, wat die eetarea afbaken en 'n oorgang tussen hierdie omgewing en die sitkamer maak.

Roma & Ro het ook 'n stelsel ontwerp om dit nog meer relevant te maak: daar is 'n kollig binne geïnstalleer om saans 'n pragtige omgevingsbeligting te skep.

Die sitkamer

Langs die eetkamer, met die struktuurbalk tussen beide omgewings, is die sitkamer geleë, met 'n sekere Nordiese lug in die keuse van die stukke: 'n bank, 'n bitaca en 'n hulptafel met afgeronde lyne.

Die meeste van die meubels in die huis is afkomstig van Ikea en Maisons du Monde, behalwe vir spesifieke stukke, soos die bank, op maat gemaak deur die stoffeerder van die ateljee wat verantwoordelik is vir die hervorming.

Omring deur vensters

In die hervorming het ons al die natuurlike lig wat die huis ontvang, benut. Dus is die sitkamer omring deur natuurlike lig wat deur die vensters binnekom.

Die blindings is outomaties - dit word met 'n skakelaar bedien - om die liginvoer oop te maak en toe te maak.

Om te geniet

Op die terras is die vloer verander. Dit is met 'n gryskleurige porselein bedek, soos die toon van die binnekant van die huis. 'N Visuele kontinuïteit is gesoek.

Klein kunsgalery

Die eienaars van die huis is kunsliefhebbers, en Rome & Ro het 'n spesiale voorkant geskep: die oudiovisuele materiaal is op 'n bankkas geleë, omring deur skilderye, ondersteun deur twee rakke in ruwe hout.

Besonderhede van die galery

As 'n galery, 'n informele manier om u gunsteling skilderye na te dink.

Rakke detail

Dik houtrakke met L-vormige bevestigingsmiddels teen die muur. Die foto's word deur hulle ondersteun, wat parallel op die TV-muur geïnstalleer is.

Die kombuis

Die kombuis kommunikeer met die saal van die saal, op 'n manier wat dit oop is vir hom. Op die vloer is verskillende bedekkings (teëls in die kombuis en vloer in die gang) gebruik om ruimtes te merk.

Totaal wit heers, maar word verhit deur die gebruik van hout in betondetails.

Dit is nie versadig met hoë meubels nie, hoewel dit genoeg stoorruimte het.

Die nuutste aanraking is die toestelle in staal.

Muurbekleding

Teen die kombuismuur is die skuins teëler meter.

Dekoratiewe besonderhede

Besonderhede oor die versiering in die kombuis: langs die afzuigkap 'n houtplank wat warmte op die oorheersende wit plaas. En die groen aanraking van natuurlike reëlings.

Die kombuis is lewendig!

Met multifunksionele eiland

Die kombuis met natuurlike lig, 'n dekoratiewe pluspunt.

Boonop is die eiland 'n veelsydige en mobiele element.

Veelsydig, want benewens die uitbreiding van die werkoppervlak, is dit 'n ontbytkroeg en kitskos danksy die uitbreiding van die werkblad aan die een kant.

En mobiele omdat dit wiele bevat.

Dit het pakhuismodules.

Oop kombuis

Twee metaalstoele met houtstoele voltooi die eiland.

In hierdie aansig kan u die partisies sien wat die ruimte afbaken, maar sonder deure.

Kombuisbeligting coatings

Die vloer van die hele huis is vinielvloer in grys, 'n kleur wat in die voering van die terras geduur het, hoewel dit in porselein is, wat weerstaan.

In die kombuis is die voering verander om die oppervlakte af te baken en 'n seskantige teël is gebruik, wat met die hout saamsmelt en dieselfde vorms gee, asof dit albei materiale as 'n legkaart pas.

Dieselfde teël is in die badkamers gebruik.

Slaapkamer met afskorting

Hierdie kamer het 'n baie deurdagte element. Dit is reg voor die oop kombuis en het baie natuurlike lig. Die kombuis het ook natuurlike ligte, hoewel die raam kleiner is.

Binnenshuise ontwerpers het 'n oorspronklike stelsel ontwerp wat die privaatheid van die slaapkamer behou sonder om die vloei van lig te belemmer. In plaas van 'n ondeursigtige verdeling, is 'n vloeibare kristalglasopening geskep. Met 'n knoppie skakel dit aan, sodat dit deursigtig word en die lig deurlaat of uitgaan en ondeursigtig word.

netheid

In wit met romantiese lug vir die gekose stukke.

Die hoofslaapkamer

Eenvoudig: 'n bed, bedkassies en 'n nis op die muur, gebruik met hout-rakke.

Aan die een kant sien jy die skuifdeur wat met die badkamer kommunikeer.

Die hele beligtingsprojek van die huis is uitgevoer met ingeboude LED's. By die ingang en in die woonkamer word vloerbeligting bygevoeg om die sirkulasie-areas te merk.

Op die bedkassies is lampe met kooi-lampskerm en gloeilampe ontwerp deur Roma & Ro.

Tekstiel in wit

Die wit beddegoed verhoog die gevoel van reinheid en vrede in die slaapkamer.

Uittrektafel of werktafel

Voor die raam, in 'n hoek van die slaapkamer en langs die kas, is 'n aantrek- of werkhoekie met 'n outydse tafel en 'n ontwerperstoel.

Uittrektafel detail Slaapkamer beligting Slaapkamer beligting Skuifdeure vir die badkamer

Deur die skuifdeur kom toegang tot die badkamer in die hoofslaapkamer in. Al die deure van die huis is oorspronklik, alhoewel dit in wit gelak is.

'N Baie warm bad

Wit oorheers, hoewel die voorkant van die wasbak baie warm is met 'n geblaasde tafelblad, wasbak en opbergmandjies op die vloer.

Voorste detail van die wasbak

In die badkamers se mure is dieselfde wit skuins teël as meter gebruik as in die kombuismure. Hier kan u sien hoe die muur tot op mediumhoogte bedek is.

Die houtblad is dieselfde as wat op die kombuiseiland en in die woonkamerrakke gebruik word.

Meng van materiale

Sodat die hoofbadkamer nie koud is nie, is teksture wat die wit verhit, gekombineer. Die vesel van die mandjies aan die voorkant van die wasbak, die hout van die werkblad en die baksteen wat in die stortarea gesien word.

In die kajuit

Detail van die toilet-kajuit in een van die badkamers van die huis.

Woonkamer en terras voor die hervorming Saal voor die hervorming Kombuis voor die hervorming Waskamer voor die hervorming Kombuis voor die hervorming Slaapkamer voor die hervorming Slaapkamer voor die hervorming



Kommentaar:

  1. Lootah

    Agree, very useful idea

  2. Nikoran

    Ek dink dat jy 'n fout begaan. Ek kan die posisie verdedig. Skryf vir my in PM, ons sal praat.

  3. Kazigis

    Nie die ongeluk nie!

  4. Mohamet

    dit lyk my dit is die merkwaardige idee

  5. Camron

    Let him help you?

  6. Oxley

    Watter woorde ... wonderlik, die merkwaardige sin



Skryf 'n boodskap