Ander

'N 53m² woonstel sonder afskortings

'N 53m² woonstel sonder afskortings



We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

'N 53 m² groot woonstel kan groot wees. Dit was die uitgangspunt waarmee Paloma Martínez Gil, van die Argensolacuatro Architecture Studio, gewerk het toe hy in beheer was van die opknapping van hierdie huis in Madrid. Die huis het oorspronklik 'n klein sitkamer, twee slaapkamers - waarvan een klein -, 'n badkamer en 'n aparte kombuis. Op grond van 'n beperkte werklike ruimte, het Paloma op twee fronte gewerk. Enersyds 'n nuwe verspreiding, met diaphane omgewings wat 'n gevoel van ruimheid gee; en andersyds die skepping van vensters wat die uiterlike perspektief sal verleng, en wat die toetrede van lig sal vergemaklik. Met die nuwe projek, die vloer is bedags in 'n gebied verdeel en snags nog een. Dit is twee byna simmetriese oppervlaktes wat die vloeroppervlak rondom 'n sentrale as deel. Die eerste bestaan ​​uit 'n groot ruimte wat gedeel word deur die sitkamer, eetkamer en kombuis, sonder afskortings wat elke kamer onafhanklik maak. Om dit te kry dit was nodig om die mure te verwyder wat in die oorspronklike verspreiding die sitkamer van die kombuis en 'n aangrensende slaapkamer geskei het. Slegs een pilaar wat in die middel van die huidige saal geleë is en om argitektoniese redes nie kon verwyder word nie, herinner aan die ou ruimtebeplanning met verskillende smal kompartemente.

Die nagarea begin na 'n groot skuifpaneel wat dit van die dag skei. Die idee was om 'n slaapkamer met badkamer en aantrekkamer opgeneem in die ruimte wat vroeër deel was van die kombuis, die slaapkamer en die oorspronklike badkamer. Weereens was die verwydering van die partisies die belangrikste. Alhoewel dit die nuwe verspreiding moes bewerkstellig, was dit nodig om ander veranderinge aan te bring; aan die onderkant van die kleedkamer, byvoorbeeld, is 'n klein area gereserveer om die nodige elemente te installeer wat nie in die kombuis na die sitkamer pas nie; die ketel, die wasmasjien en die yster wat agter 'n kas versteek is. Die soeke na helderheid was die ander lyn van die Argensolacuatro Architecture Studio. Die uitbreiding van die vensters, saam met die nuwe diaphaniese verspreiding, het dit die sirkulasie van natuurlike lig deur die vloer vergemaklik. Die glasmure wat die badkamer onafhanklik maak, dra daartoe by.

Die meubels, met wit gelakte stukke en duidelike bekleedsel, word dit die beste medepligtige as dit kom by die weerkaatsing van lig, en dit bring 'n dosis vreugde by 'n klein huis wat wonderlik is in vernuftige dekoratiewe oplossings.

Advertensies - Hou lees onder Salon

Dit het die breedte verkry deur die ruimte wat die aangrensende saal en 'n aangrensende slaapkamer bewoon voor die werk te integreer. Die vensters strek tot ongeveer 40 cm van die vloer af om die toegang van natuurlike lig te vergemaklik.

Sofa, deur Bo Concept. Kussings, van Becara. Koffietafel, van La Oca. Houtbak, van Batavia. Ontlasting: met driepootpote, Cucamona, en stervormig, Teklassic. Tapyt deur KP. Lamp, deur Cucamona. Estores, van KA International. Die foto's is van Brocar.

Oop omgewing

Deur die afskortings te onderdruk, is 'n ruimte geskep wat vrye beweging tussen die sitkamer en die eetkamer moontlik maak. Die vrygestelde pilaar, wat om strukturele redes gehandhaaf moes word, is gepanaliseer om dit beter te integreer. Benewens die argitektoniese rol daarvan, het dit 'n dekoratiewe funksie gekry, aangesien daar langsaan 'n klein tafel gemaak is wat in die video en die stereo versteek was.

Op die sytafel: foto, van Brocar en fossiele, van Batavia.

Grootformaatfoto

'N Swart en wit uitbreiding van 'n mitiese portret van die akteur Paul Newman word vanuit die leefarea beskou.

Die beeld word 'n sleutelelement van die versiering wanneer die groot skuifpaneel na regs gly om die sitkamer van die res van die huis te skei.

saal

Vanuit die eetkamer het u toegang tot die badkamer en die slaapkamer.

Sodat hierdie deurgangsgebied nie smal is nie, is die badkamermure vervang met geglasuurde panele.

Die muur aan die regterkant was beplan as 'n baie waardevolle stoorplek, met 'n lae kabinet en rakke met 'n klein bodem wat tot by die plafon kom.

Eet- en kombuis

Hulle was langs die leefarea geleë.

Die eettafel - met 'n ronde koevert - en die ou stoele, wit geverf en met 'n sandkleurige stof bekleed, versag die reguit lyne van die kombuismeubels. Aangesien dit direk na die sitkamer oopmaak, is die kaste met diskrete fronte gekies: wit, wat ooreenstem met die mure en sonder handvatsels.

Mesa deur Ikea. Breekware en vase van vis. Op die werkblad is 'n skildery van Brocar.

slaapkamer

Die muur van die kopstuk was met 'n muurpapier bedek, 'n huidige neiging tot versiering. Die delikate afdruk in goue kleure omhul die slaapkamer in 'n gesellige en intieme atmosfeer.

Die kopstuk is gemaak in wit gelakte DM en is voltooi met bypassende tafels.

Ikea se bed. Deken en kussings, van Becara. Vase, van Batavia. Brocar se skildery.

Die venster

Lig was 'n fundamentele faktor om die vloer te kry om 'n gevoel van verligting te bring. Daarom is die openinge wat na die hooffasade lei tot die maksimum toegelaat en deur groot vensters vervang.

Onder is 'n meubelstuk met stoorplek gemaak. Die oppervlak daarvan word ook as plank gebruik.

Stoel bekleed met 'n Jimmy Scooter-materiaal. 'N Skildery van Brocar en 'n beeld van Batavia is op die basiskas geplaas.

Bedkassie

Dit is 'n uitstekende oplossing vir klein slaapkamers, aangesien dit 'n pasgemaakte ontwerp moontlik maak, met die diepte en breedte wat pas by die behoeftes van die ruimte.

In hierdie geval het die skakelaars die skakelaars ingesluit om die algemene slaapkamerlig vanaf die bed aan en uit te skakel.

kopstuk

Die kopstuk is met die onderkant ontwerp om foto's en prente daarop te plaas wat direk op die muur rus sonder om gate te maak.

Om te lees, is 'n flexolamp met 'n voetstuk wat skaars ruimte op die bedkassie se oppervlak inneem, gekies.

Die ou badkamer is in die slaapkamer geïntegreer om 'n kleedkamer te maak wat toegang tot 'n groot opening sonder deure het.

Lamp met geartikuleerde arm, van Batavia.

badkamer

Van die hele huis was dit die enigste kamer wat nie aan vensters was nie, en daarom het die Argensola Architecture Studio vier verskillende dekoratiewe oplossings aangeneem om die deurvoer van natuurlike lig in die binneland te vergemaklik.

Kristal in die badkamer

Die mure wat dit onafhanklik van die gang maak, is deur glaspanele vervang. Die ander was bedek met 'n geglasuurde teëlbasis, bedek met spieëls aan die bokant wat natuurlike lig vermeerder.

Die wasbak

Ons hou van die ontwerp daarvan, met afgeronde hoeke en 'n perfekte grootte vir badkamers waar ruimte 'n kosbare bate is. Die wasbak dien as aansporing om na te gaan op soek na ander modelle wat volgens metings of 'n ander eienaardigheid perfek is vir mini-badkamers.

IDEES OM TE SKRYF

- Die afstand van die kamers onafhanklik ten gunste van 'n diaphaniese verspreiding met ruimtes gedeel deur meer as een omgewing, laat die vloer ruimer lyk.

- Die meubels is deurlopend wat langs die muur van die fasade loop, van die sitkamer na die slaapkamer, maak 'n waardevolle stoorplek moontlik.

- Die saal is nie 'n blote gangsone nie vermors; As u rakke aan die muur hang, word dit 'n boekwinkel wat die behoefte om boeke in 53 m² op te slaan, oplos.