Ander

'N Gerenoveerde woonstel met ekstra beligting

'N Gerenoveerde woonstel met ekstra beligting



We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

hierdie 65 m2 woonstel, geleë in 'n gebou van 1865 in 'n sentrale en tradisionele woonbuurt Madrid, begin 'n nuwe verhoog na die hervorming van die argitek en interieurontwerper Eduardo Herrero Borrell, aan die hoof van die argitektuur-, ontwerp- en rehabilitasiesateljee Herrero Architect & Partners. Die oorspronklike toestand was byna vernietigend, met 'n baie ingewikkelde verdeling, verskeie binnekamers, koepelplafonne, skuins vloere en mure, benewens 'n baie beskadigde struktuur as gevolg van die klamheid en die werking van termiete.

Tydens die werke die struktuur, balke en pilare is herstel dit is versterk, muur- en plafonteëls is aangebring om hul termiese en akoestiese isolasie te verbeter, en die installasies vir elektrisiteit, loodgieterswerk en gas is volledig opgeknap. Daarbenewens die verspreiding daarvan het 'n totale wending geneem; Nou is dit funksioneel en modern, net soos die eienaars dit wou hê. Vandag is daar 'n sitkamer en hoofslaapkamer in die hoofgevel en die binneland: kombuis, tweede slaapkamer en badkamer.

Die grootste prestasie: die huis lyk groter, daar is geen donker verblyf nie almal kry natuurlike lig met die oplossings ad hoc van die argitektuurateljee. Wat die versiering betref, is die mengsel van ou en moderne stukke. Die geërfdes, soos die sitkamerstoonbank of die Hollandse brons-eetkamerlamp, het prominensie met meubels van ander style. Die klassieke bank Chester, in wit leer, is die kontrapunt tot nog 'n meer huidige bank, gestoffeer in oranje, en albei is in harmonie met die tafel en stoele van verskillende kleure van die eetkamer. Langs hulle verskyn besonderhede met baie deco-belangstelling, soos 'n helder swart vloerlamp, twee matwit vase, gestreepte en meetkundige matte ... Om op te staan ​​as 'n gewone draad tussen die omgewings: die wit mure en die houtvloer van ipe, wat op latte geïnstalleer is.

Advertensies - Hou aan lees hieronder Met twee omgewings

Met die verdeling van die sitkamer met die bankies wat uitkyk, kry u ruimte agter een daarvan: 'n kantoorarea, met 'n lessenaar vintage en werkbiblioteek, wat baie natuurlike lig geniet.

bank Rive Droite, van die firma Ligne Roset. Wit vase: van BoConcept en A Loja do Gato Preto.

leeg

Spieël, verkoelerbedekking en wit gordyne versmelt met die muur om 'n amper onberispelike oppervlak langs die bank in 'n lewendige oranje te bied. Met hierdie kleurkontrast verkry die bekleedsel maksimum verligting.

Spieël, ontwerp deur Philippe Starck vir die Kartell-firma. Vase, van A Loja do Gato Preto.

'N Familie-klassieke

Die lessenaar vintage, uit die dertigerjare en in perfekte toestand, staan ​​in die sitkamer vir sy elegansie, maar ook vir die oorspronklike ligging in die middel van die kamer.

Op die lessenaar, 'n grys vaas in die vorm van 'n pyp, van A Loja do Gato Preto.

Met karakter

Die bank Chester, bekleed met wit leer, deel 'n prominensie in hierdie kamer met 'n groot formaat en 'n visuele impak. Langs hulle, mengsel van style: die moderniteit van die helder swart lamp en die retro-snawel van die stereo.

bank Kingvan Natuzzi af Kussings en mat, van BoConcept. Lampe: staande Jazz, Vibia, en op die plafon, Glo-Ball, Flos. Links van die bank, teen die muur, die werk van Pilar Capulino.

Vir oortuigende musiekliefhebbers

Die hoek van luister na musiek is baie belangrik. In hierdie meubels vintage, klepversterker Filarmonía, ontwerp deur Ricardo Hernández, van Ars Sonum, en CD-speler 288, van Copland.

Stukke met visuele impak

Hierdie klaskameromgewing is 'n les in styl. Elke element het relevansie en belangstelling, maar die stel word gebalanseer deur die harmonie tussen die kleure swart, wit en grys.

Funksionele verdeling

Voordat die huis opgeknap is, het die ruimte wat die kombuis vandag inneem geen vensters gehad nie. Maar met die afbreek van afskortings en die opening van 'n groot tevergeefs neem dit nou voordeel uit die helderheid van die sitkamer.

Die oorspronklike pilare en balk wat tydens die werk verskyn en versterk is, gee die omgewing 'n rustieke lug en afbaken dit visueel.

besonderhede

Tabel, van Habitat. Stoele en mat, van BoConcept. Hervorming, deur die argitek en interieurontwerper Eduardo Herrero Borrell.

Vintage wese

In die kombuis word die sjarme van ander tye herskep met skuins teëls, graniet en estetiese toestelle vintage.

Toestelle vir reekse kolonialevan Smeg. Skottelgoed, van A Loja do Gato Preto. Tapyt, deur Ikea,

Ekstra helderheid

Deurskynende rame maak die voorkant van die ingeboude klerekas 'n dekoratiewe element met groter visuele belangstelling. Boonop, as dit teen die muur oorkant die slaapkamervenster geleë is, word dit 'n oppervlak wat natuurlike lig vermenigvuldig.

Moet hulle altyd gly?

Hierdie tipe opening word gewoonlik gekies in slaapkamers met beperkte ruimte, waarin die bed naby die kas is. Maar as die deure smalblaar is, is die draai-opening ook 'n opsie. Kussings en pienk kombers, van BoConcept.

Stap kamer

Die ipe-platform was 'n sleutelmateriaal in die hervorming om samehang met die projek te gee. Hierdie afbeelding toon een van die pilare van die eetkamer en die gang na die badkamer.

Aan die regterkant, hoewel dit nie in hierdie afbeelding gesien word nie, is die tweede slaapkamer, wat geen venster het nie, en is nou 'n ruimte oop na die saal; Dit trek voordeel uit die natuurlike lig wat deur die patiovensters binnekom.

Badkamer met nuanses

Dit word bygevoeg deur die grys teëlmuur, 'n agtergrond wat die donker afwerking van die wasbakkas versag en lig in die ruimte bring. Badkamertoebehore, van A Loja do Gato Preto.

Met hok

Die plafonhoogte in die tweede slaapkamer is hoër as die res van die huis; 'n waardevolle ekstra ruimte, wat die hervorming in 'n boekwinkel met 'n paadjie verander het.

Kussings en mat is van A Loja do Gato Preto.

'N Sukses

Maak 'n ingeboude kas onder die trappe wat na die hok lei.

Hoë plafonne, leefruimte.

Die hoogte is miskien nie genoeg om 'n kamer te wen nie, maar ander opsies, soos ekstra stoorarea, kan bestudeer word. In hierdie huis is 'n boekwinkel met 'n wandelpad gemaak.

Hervorming goed deurdink

- Die oplossing vir natuurlike lig om die binnekant van die huis te bereik, met 'n langwerpige vloer en sonder vensters, was die sloop van 'n afskorting waar die eetkamer nou geleë is en die opening van 'n groot opening in die kombuismuur.

Op hierdie manier kry die twee omgewings ekstra helderheid en visuele amplitude. Hierdie baai met 'n tafelblad met graniet is ook 'n handige paspoort wat staptogte tussen die kombuis en die eetkamer bespaar.

- Nog 'n onfeilbare bron om helderheid te verkry: die spieëls wat teen die muur van die eetkamer geplaas is, geleë op die ideale hoogte om maklik natuurlike lig voort te bring.