Kommentaar

'N Eeu-oue woonstel wat met liefde en respek opgeknap is

'N Eeu-oue woonstel wat met liefde en respek opgeknap is



We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Franyerga

Op Trafalgarstraat, die grens wat die Eixample en die Ciutat Vella van Barcelona verdeel, ontdek ons 'n baie eienaardige gebou, ontwerp en gebou deur Joan Torras, 'n verwysing in die argitektuur en ingenieurswese van Spanje wat argitekstudente soos Antoni Gaudí, Elías Rogent of Augusto Font Carreras gehad het. Die eiendom, gebou in 1900, en met 'n langwerpige vloer wat deur 'n binnehof bedek is, wat 'n deurgang gee, is deel van een van die blokke wat gebou is op die land wat verkry is uit die stad ten tyde van die sloping van die mure en verstedeliking van die nuwe rondes. Gevolglik reageer die groepering van geboue op geen tipiese eienskap nie, ook nie van die ou of die moderne woonbuurt nie. Dit het sy eie persoonlikheid. Sy eie reëls, "verduidelik Nicolás Markuerkiaga uit die ZAGA-studie, verantwoordelik vir die hervorming van 'n van die huise op die grondvloer wat in die verlede gekoppel was aan 'n kommersiële perseel wat as kruidenierswinkel gebruik is en nou die nuwe huisves Ons bistrot.

Die 74 vierkante meter van die vloer, wie se promotor FHAUS is, is hulle nou verdeel in 'n ingang met bedaard badkamer, 'n woonkamer met eetkamer en geïntegreerde kombuis en 'n slaapkamer met aantrekkamer en 'n en suite-badkamer, geskei deur glasdeure wat die natuurlike lig na die kamer deurlaat. Alhoewel die opknapping die aanleg by die huidige lewensbehoeftes aangepas het, skep dit 'n meer vloeibare en funksionele huis, die argitekte wou hulde bring aan die eeufeesgeskiedenis, deur fresko's te red uit die oorspronklike konstruksie van die mure van die saal of die herstel van die bestaande houtdeure. Om dinamika aan die omgewing te gee sonder om die nalatigheid te verlaat, het hulle matte geskep met hidrouliese teëls en parket wat in 'n aar gerangskik is, en die mure is bedek met lyswerk wat dien as 'n visuele skakel tussen die fresco's en die suiwer wit van die ander mure.

Die HS Decor-ateljee was in beheer van die versiering, waarmee hulle 'op 'n elegante, maar diskrete manier wou meubileer en die argitektoniese deugde van die huis bevorder', met inagneming van 'om 'n gesofistikeerde omgewing te skep vir 'n veeleisende huurder wat estetika waardeer. behalwe welstand, ”verduidelik hulle. Die materiale wat in die hoofruimte gebruik word (soos deure van marmer, hout of yster) is van topgehalte en skep 'n neutrale, maar luukse basis wat verbeter is met meubels met goue aanraking en fluweelbekleedsel, wat kleur verleen aan die dekoratiewe bykomstighede Die slaapkamer het gekies vir 'n meer manlike en nugtere estetiek, met leerstoele, bedkassies van yster en marmer en beddegoed in nugter kleure. Die resultaat is 'n luukse huis soos dit rustig is.

www.fhaus.co
www.zagaarquitectura.com
www.hsdecor.com
Foto’s: Joanna Noguera

Advertensies - Hou aan lees onder die Nuwe lewe

Die woonstel op die grondvloer van 'n gebou in 1900 is herbegin deur die werk en genade van die ZAGA- en HS Decor-ateljee.

Argitektuurklas

Die gebou is ontwerp en gebou deur Joan Torras, 'n instelling in Spaanse argitektuur wat onder meer 'n professor van Antoni Gaudí was.

verbygaan

Die gebou het 'n paar eienaardighede, soos om deur die twee fasades na die straat te loop en 'n binnehof te hê wat die sentrale ruimte vry laat, wat 'n passiewe voorkoms gee.

Verdeel om te klop

Die huis was voorheen 'n anneks van 'n kommersiële perseel. nou is dit geskei en is die restaurant We Bistrot op die perseel geïnstalleer.

Groot kapasiteit

By die ingang is 'n ingeboude kas geïnstalleer om die jasse te plaas en die ruimte optimaal te benut.

Gerieflike badkamer

By die ingang, aan die linkerkant, vind ons 'n hoflike badkamer.

Betroubare refleks

Die spieël bedek die muur wat die ruimte visueel uitbrei.

Maak deure oop

Uitsig oor die ingang met toegang tot die badkamer en die sitkamer.

Herinneringe van die verlede

Die oorspronklike houtdeure is herstel.

Openkop

Verskeie slaapkamers is saamgevoeg om 'n ruimte te skep wat die sitkamer, eetkamer en badkamer deel.

salon

Santiago Pons-koffietafel en Tapi Disseny-bank.

Gemaksone

Die grys leunstoel is van Gajisa en die lampe is van Aromas del Campo.

Wys die regte gesig

Die oorspronklike fresko's van die huis is teruggevind en in sig gelaat. Die tapyt is KP-vlekbestand.

Ligte metale

Hanbel hulpmeubels.

Vooraansig

Die eetkamer en kombuis gesien vanuit die sitkamer.

Wit marmer

Die eetkamertafel word aangebied as 'n verlenging van die kombuiseiland.

Goue jare

Die eetkamerstoele is van Gajisa

'N Tafelstel

Die versiering van die vloer, in beheer van HS Decor, poog om die oorspronklike argitektuur te dialoog en te beklemtoon.

Minimalistiese kombuis

Die kaste sonder handvatsels en glad is perfek geïntegreer.

Slaapkamer toegang

Die slaapkamerdeur is ook van die oorspronklike vloer verhaal.

Goed omring

Beide bedkassies en lampe is van die Thai Natura.

Ligte stap

Deur die venster bokant die deur kan natuurlike lig vanuit die sitkamer binnedring.

Enkel man

Die slaapkamerversiering is rustiger en manliker in beide kleure en materiale.

Tussen huisies

Beddegoed van Zara Home en Gancedo.

Stam aanraking

Die slaapkamer nadat 'n Juju-hoed op die kopstuk aangebring is.

Goed benut

'N Muur is gebruik om 'n ingeboude kas te installeer.

Hout tapyt

Die visgraatparket dien die area van die bed af te baken.

Lig en aksie

Aangesien die slaapkamer geen vensters het nie, is die deure van die kleedkamer en die badkamer glas, waardeur natuurlike lig binnekom.

Klerekamer

Uittrek van kleedkamer.

as

Die beskikbare ruimte vir die kleedkamer is maksimaal benut.

Alles in orde Werk en plesier

'N Werkruimte / spieëltafel is onder die venster geskep.

Volgraan

Leerstoel deur Santiago Pons.

vermeerder

Een in die kaste reflekteer die lig en brei die ruimte visueel uit

Toegang tot die badkamer

Die badkamerdeur is van wit glas gemaak sodat die lig terselfdertyd as privaatheid verleen word.

Swart en wit

In swart en wit

Kabinet opgeskort

Dit bring ligtheid vir die geheel.

Ontspannende bad

'N Bad met reguit lyne is geïnstalleer.

Op die perseel

'N Werkrak dien as ondersteuning langs die bad.

Vinnige stort

Die badkamer het, behalwe bad, stort.

Toegang tot stort