Inligting

'N Huis suid van Mallorca

'N Huis suid van Mallorca


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Die eienaar van hierdie ou landhuis hy vertrou die ervaring van Mallorcaanse argitek Arnau Panadés toe hy besluit het om dit te hervorm. Die doel was om dit te omskep in 'n meer moderne huis met al die gemak van vandag, maar sonder om die landelike wese of die sjarme daarvan te verloor; En so was dit ook.

Die huis, van buite gesien, hou die klipfasade en selfs vrugtebome wat dit alreeds gehad het, maar dit bevat nou belangrike verbeterings wat dit moontlik maak om buite die lewe te laat leef. Onder hulle, die wat twee stoepe moontlik maak, 'n verhoogde swembad bou en in die omgewing geïntegreer is, en 'n groot ysterglas geïnstalleer het wat in 'n gewelfde gang - voorheen bestem vir opberging - 'n ruim ingang na natuurlike lig is en "letterlik" die huis vir die landskap oopmaak. Wat die interieur betref, het die argitek die verspreiding aangepas om dit meer funksioneel te maak. Die twee ruimtes wat die meeste by die veranderinge baat gevind het, was die kombuis en die sitkamer, aangesien hulle nou meer vensters en meter het. Die rede is voor die hand liggend: dit is verblyf waar u baie tyd spandeer, en dit is ook die ontmoetingsplek om saam met familie en vriende te wees. Daarom is die kombuis regtig iets anders. Daar kan gesê word dat die lewe in die huis daar rondom draai, omdat dit 'n oop ruimte is waar die werkarea ruimte met 'n eetkamer en 'n leefarea deel; maar dit het ook direkte toegang vanaf die straat en toegang tot die stoep voor die swembad.

Dit is versier, soos die res van die kamers van die huis, met die eenvoud van 'n opgedateerde en funksionele rustieke styl; waarin jy wed op die wit in mure en plafon, en 'n keramiekstoep wat die kleiteëls naboots. 'N Baie suksesvolle kombinasie wat helder en terselfdertyd gesellige ruimtes skep en boonop kontinuïteit gee aan die verskillende omgewings van die huis. In die sitkamer en slaapkamer is die natuurlikheid van die versiering, wat gebaseer is op die mengsel van, die belangrikste Rou bekleedsel met rustieke meubels van natuurlike hout. Hier, soos in die kombuis, vloei die teenwoordigheid van natuurlike lig die twee omgewings oor en slaag dit daarin om die interieur met die buitekant te verbind.

Advertensies - Hou aan lees hieronder Uitzicht op die stoep met 'n buite-eetkamer.

Hier staan ​​die groot boog en die koepelgang wat na die kombuis lei. Regs van die foto is die heining wat hierdie gebied van die swembad skei. Teakstoele en tafel met ysterstaander is van Tempo Mobles.

Die huis behou die oorspronklike klipvoorkoms en selfs die vrugtebome.

Op die foto begin nog een van die stoepe van die huis waarvandaan 'n trap wat na sy dak lei, gebruik word as 'n solarium wanneer goeie weer aankom, en ook as 'n uitkykpunt.

Die swembad is geïntegreer in die omliggende landskap.

Dit lê op 'n laer vlak as die res van die huis, en pas natuurlik met die horison en die omgewing. Dit is ook 'n uitstekende uitkykpunt om van die sonsondergang te geniet. Kussings en skinkbord, van Ikea.

Die leefarea was gerig op die ingang van natuurlike lig.

Om die binnekant met die buitekant te verbind, is die banke bo-aan albei kante van die deur na die stoep geplaas; koffietafel en boekrak in kersboom; Alles van Tempo Mobles.

Goeie idee

Die wit kleur, wat die hele vertrek oorstroom, en die plafonhoogte vermenigvuldig die natuurlike lig en skep 'n gevoel van groter amplitude.

Die kombuis en eetkamer deel 'n ruimte

dit is gesellig deur die kombinasie van die eikehout van die Xey-meubels, wat in Cuinart te koop is, en die rustieke bedekkings. Tafel en stoele, deur Tempo Mobles. Skottelgoedwasser, van Siemens.

In die slaapkamer is 'n groot nis gemaak wat die tradisionele kopstuk vervang.

Om die kamer te versier, is verskeie teksture gekombineer en rou kleure gemeng met geroosterde. Tafel, lamp, kussings en gordyne; van Tempo Mobles.

In die slaapkamer

Die opening is afgewerk met 'n boog wat uitstaan ​​vir sy afmetings en die badkamerdeur omring, en die rusarea skei van die kleedkamer.

In die badkamer is 'n half ingeboude wasbak in 'n houtkas.

Die ontwerp lyk soos 'n ou bad en die spesiale maatreëls maak dit moontlik om twee krane met lemkontroles te installeer.

Die plan wys die verdeling van die huis in twee verskillende sones, wat 'n L vorm.

Die een wat meer oppervlakte beslaan en 'n vierkantige vloer het, bestaan ​​uit 'n saal wat na twee slaapkamers en die sitkamer lei; en die hoofslaapkamer. Die tweede area is 'n langwerpige en diaphaniese ruimte met kombuis, eetkamer en leefarea.