Inligting

'N Baie persoonlik versierde huis

'N Baie persoonlik versierde huis



We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Pablo Sarabia

Die oorvloedige helderheid en die moontlikheid van 'n pasgemaakte hervorming was voldoende redes vir hierdie huis om sy eienaars te verbloem; Toe hulle haar sien, het hulle geweet dat sy baie moontlikhede het. Hulle het nie omgegee oor die pynlike toestand waarin hulle was nie, want die huis was jare lank gesluit en sedert die bou daarvan nie opgeknap is nie. Die huidige eienaar, Rut Chicote, sal toesig hou oor die hervorming en die daaropvolgende versiering; twee vrae wat nie ingewikkeld sou wees nie, want hy sou net sy ervaring as interieurontwerper moes uitspreek.

SLEUTELS VAN DIE HERVORMING
Die doel van die werk was om die ruimte te optimaliseer, partisies uit te skakel, om lig te kry en die omgewings te versprei. Die kamer is uitgebrei deur die aangrensende kamer in te sluit en geniet danksy 'n nuwe venster ook groter helderheid. Die nuwe kombuis is 'n ruimte wat oop is vir die groot gemeenskaplike area, wat die lig van die hooffasade ontvang. Om dit te kan doen, moes ons 'n badkamer en 'n gedeelte van die saal opgee. Om ruimtere en gemakliker kamers te hê, is die gang en gang afgesien. In slaapkamers en badkamers is skuifdeure van vloer tot plafon geïnstalleer om 'n groter gevoel van hoogte te skep. Benewens dat die lig vryelik kon sirkuleer, is die oppervlak dus maksimaliseer en 'n gevoel van onmiskenbare amplitude verkry. Die oorspronklike vloer is vervang deur 'n elm-platform wat die warm noot na die hele huis bring.

PERSOONLIKE VERKLARING
Nadat 'n beter organisering van die beskikbare meters bereik is, was die meubels nodig om hierdie vloer 'n gemaklike woonplek te maak. Die interieurontwerper het ontwerpstukke met haar eie skeppings gekombineer om 'n moderne en persoonlike estetiese te skep, baie versigtig. Rut Chicote het nie net haar stempel op baie van die meubels afgedruk nie - soos die sitkamer- en eetkamertafels, wat haar ontwerpe is, maar ook op herwinde en herwonne voorwerpe.

Advertensies - Hou lees onder Salon

Die sitkamer is ontwerp as 'n multifunksionele ruimte vir die hele gesin. Benewens die eet- en eetkamer, bevat hierdie groot gemeenskaplike area 'n werkarea en 'n leeshoekie. Die koffietafel, gemaak van okume-hout, is 'n ontwerp deur Rut Chicote Interiorismo. Stoel, met bekleedsel van La Tapicera.
Die kussings kom van H&M Home en Maisons du Monde.

Die wit kleur en houtmeubels in dieselfde afwerking verbind die verskillende omgewings
van die sitkamer af

kombuis

Vir die kombuis is lakmeubels met gladde fronte en 'n gola-openingstelsel gekies. Die toestelle is gepaneer om dit by die ontwerp en afwerking van die meubels te integreer. Die tafelblad en tafelblad is gemaak met wit Krion, 'n klip gemeng met minerale en harsen.

Kombuisdetail

Die kombuis, ontwerp deur die ateljee van Rut Chicote, is oop vir die sitkamer. Die kaste is gedeeltelik weggesteek agter 'n hoë kroeg wat gebruik word vir vinnige etes en ontbyt en huisves die kookplaat.

Die kaste wat langs die skiereiland agterbly, verberg 'n laadpilaar.

Eetkamer

Die eetkamerversiering is voltooi met 'n gelakte sideboard in helderblou. Dit is soos die tafel Rut Chicote-ontwerpe. Die atmosfeer is voltooi met wit Nordiese stoele.

Klassieke van die ontwerp is gekombineer met meubels wat deur die eienaar van die huis ontwerp is.

Kinderslaapkamer

Die voorsitter van die kinderslaapkamer het 'n oorspronklike bed in die kajuit. Danksy die meubels, bykomstighede en versiering van die mure, is 'n prettige en baie kreatiewe kamer bereik. Die bed is 'n Rut Chicote-ontwerp van 'n Ikea-model.

Die sentrale kabinetblok kan dit ook as werkoppervlak gebruik.

Hoofslaapkamer

Die hoofslaapkamer was versier met meubels wat afgewissel is van okkerneuthout en wit fronte. Die kombinasie van neutrale kleure met groen kwasstrepe het tot 'n vars en moderne atmosfeer gelei.

Die kleur van die muur, donkergrys, help om die kopstuk te verbeter.

badkamer

Die badkamer is versier met 'n meubelstuk wat 'n ligter effek het as die ontwerpe wat na die vloer kom. Daarbenewens is wit as hoofkleur gekies en is 'n spieël op die muur van die wasbak geplaas.

Muur hang

Handgemaakte mobiele muurhanger, Galaxy-model, € 49, deur Lorena Canals.

Sleutelstuk

Bicolor tapyt in swart en handgeweefde maagdelike wolbeen, uit die Stockholm-versameling, € 139, van Ikea.

vliegtuig

'N Sentrale konsepruimte, waar die sitkamer, eetkamer, saal en kombuis geleë is, is die as van die huis, en waar die gesin die meeste tyd spandeer. Die huis het ook drie slaapkamers en twee badkamers.