Ander

Opknapping in 'n dorpshuis

Opknapping in 'n dorpshuis


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Die eienaars van hierdie plafonne, met houtbalke omring, en die verdeling van 95 m2 in twee hoogtes, boei ou vissershuis geleë in die Barcelona-stad Villasar de Mar. Como die transformasie daarvan in 'n huis het hervorming nodig iets besonders, het hulle na die interieurontwerpspan van Modus Vivendi gegaan. Hulle het saam besluit om die oorspronklike elemente van die huis te behou en dit te kombineer met avant-garde oplossings om baie persoonlike omgewings te skep wat gekenmerk word deur die mengsel van style. Herstel van timmerwerk was die belangrikste. Die toegangsdeur na die huis, die vensters en die blootgestelde balke Hulle is met antikarkoombehandelings gerehabiliteer. Wat die verspreiding betref, was die modifikasies daarop gemik om groter ruimtes te bewerkstellig wat beter by die huidige behoeftes aanpas. Die ou gang is byvoorbeeld in die saal ingelyf waar die bestaan ​​van onherwinbare vogtigheid in die muur agter kleurvolle glaspanele versteek is.

Die gang na die res van die huis word nou deur 'n oorspronklike halfronde boog gedoen. Van hier het u toegang die trap wat na die eerste verdieping lei, 'n toilet en die kombuis. Aangesien die toilet klein afmetings het, kies die interieurontwerpers 'n opvallende versiering wat die beperkte beskikbare ruimte herwaardeer. Hiervoor het hulle elke muur met verskillende materiale bedek, afwisselende teëls en verf in oranje en blou. Boonop het hulle die verhoudings van die toilet in balans gebring deur die plafon visueel te laat sak met veselblindings. Die kombuis het ook uitgebrei en dit het helderder geword, en 'n deel van die afskorting wat met die patio kommunikeer, vervang deur 'n muur van sypaadjies. Daar is langsaan 'n spens geskep waarin 'n oorspronklike baksteen kluis gehandhaaf is. Op die eerste verdieping is die hoofslaapkamer, toeganklik deur 'n skuifdeur, voltooi met 'n kleedkamer wat onafhanklik van die rusarea met 'n pladur-afskorting geword het, en die badkamer is ook uitgebrei om dit meer funksioneel te maak . Wat die vloer betref, is 'n warm parket op die eerste verdieping gekies en 'n rustieke Katalaanse tuff op die grondvloer, wat kontrasteer met die huidige ontwerpmeubels.

Advertensies - Hou lees onder Salon

Die sitkamer is wit geverf om die natuurlike lig wat deur die venster binnekom te versterk.

Onder 'n kleurryke tapisserie, verkry in Marokko, was daar 'n plank, deur Ikea en 'n bank, deur Herma.

Toegang boog

'N Oorspronklike halfronde opening kommunikeer die sitkamer met die res van die huis.

Op die muur is glaspanele geplaas wat die vogtigheid van die muur verberg. Die ontwerp, baie modern, kontrasteer met die rustieke lug van die Katalaanse tuff wat gebruik word om die vloer te baan. Die tabel is verhaal. Veseldek in Ikea.

die fasade

Die vensterheining en die hek van hout is die oorspronklike oorsprong van die huis, 'n voormalige tuiste van 'n familie vissers.

Kombuis met spens

In die kombuis is 'n spasie gereserveer om 'n spens met die gewelfde plafon op twee hoogtes te plaas, aangesien die oorspronklike kluis van blootgestelde baksteen in die laagste gebied behoue ​​gebly het. Die spens is ingerig met 'n module ontwerp deur Modus Vivendi, met rakke, verwyderbare mandjies, klerekas en verskeie laaie.

Helder kombuis

Die kombuis is uitgebrei deur die aangrensende kamer in te sluit.

Om natuurlike lig te ontvang, is 'n deel van die muur wat met die patio kommunikeer, vervang deur sypaadjies. Meubels ontwerp deur Modus Vivendi. Bautek staal werkblad.

Kinderslaapkamer

In die meisie se kamer skei 'n rooi-geverfde boog die rusarea, in wit versier, van die speelgrond, geel geverf. Wastafel, van Duravit. Van Ikea: Benno-toiletrak, bed en bedkassie met wiele.

Klein badkamer

Die kombinasie van bedekkings kenmerk die hele hervorming. Teëls, oranje verf bedek met 'n groot spieël en blou verf het op die toiletmure afgewissel.

Stap na die slaapkamer

Die slaapkamerdeur skuif; As dit oopgaan, belemmer dit dus nie toegang tot die kleedkamer nie.

Die glaskwartiere vergemaklik die deurvoer van natuurlike lig na die gang.

Hoofslaapkamer

Die slaapkamer het onafhanklik van die kleedkamer geraak deur middel van 'n Pladur-muur geverf in sjokoladekleur met aluminiumprofiele. Met geen bedkassies nie, is 'n praktiese rak op die kopstuk geplaas. Struktuur van die kleedkamer, rakke en mandjies van Ikea.

badkamer

In die badkamer staan ​​die kleurryke kombinasie van materiale uit.

Die oppervlakte van die muur bokant die toilette is sonder teëlwerk gelaat; 'n deel is gebruik om 'n spieël te plaas en 'n deel was geverf indigo, asof dit 'n skildery was. Wastafel, deur Villeroy & Boch. Toilet, vanaf Duravit. Motor, deur Pom D'or. Handdoeke, van Monesal Grass.

PLANO

Sleutelpunte van die hervorming:

- Die sitkamer, kombuis en slaapkamer is uitgebrei

- Installasies en bedekkings is hernu



Kommentaar:

  1. Cacey

    'n Pragtige ding!

  2. Wyne

    I apologize for interfering, but I offer to go in another way.

  3. Lenard

    Stem absoluut saam met jou. In hierdie iets is ek hou van hierdie idee, ek stem heeltemal saam met jou.

  4. Biaiardo

    Dit is duidelik dat die uitstekende antwoord

  5. Gaagii

    Ek dink dat jy mislei het.



Skryf 'n boodskap