Inligting

'N Baie huidige opgeknapte landhuis

'N Baie huidige opgeknapte landhuis


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Dit is op 'n land met 'n steil helling geleë Chalet met twee verdiepings in Barcelona dit het nou pragtige uitsigte op die lug en die see danksy die Hervorming van die argitek Joan Arnau Farrás, vanaf die Studio 05 AM Arquitectura. voor van die werk toegang tot die huis dit is gedoen deur 'n trap dit eindig op die hoofterras; nousoos Daar is direk toegang tot die sitkamer, word hierdie terras vrygestel en kry privaatheid. 'N Verdere wesenlike verandering is in die binnekant van die grondvloer aangebring deur afskortings uit te skakel om 'n ruimte so skuins as moontlik te kry. In die sitkamer, deur aflewering van saal en gange, jy kry 'n groot sitarea Met toegang tot die kombuis en 'n studeerkamer. Die trappe lei na die slaapkamers.

Bedekkings is nog 'n sleutel tot die projek vanweë die hoë dekoratiewe waarde. Die wit mure, benewens die verbetering van die lig van die huis, lei die blik na buite; die eikehoutparket, met sy breë latte, skep 'n gevoel van groter breedte, en die gladde skrynwerk van DM-grys, teenwoordig in alle omgewings, vir die estetiese en visuele samehorigheid wat dit aan almal bied. Die timmerwerk verdien 'n aparte hoofstuk in hierdie hervorming. Eerstens vir sy funksionele ontwerp wat dit gemaak het Twee groot skuifpanele in die sitkamer om 'n volledig onafhanklike kombuis en studeer indien nodig. En tweedens, omdat dit 'n huidige versieringstyl afdruk deur verskillende elemente, soos die TV-kabinet met kaggel, die trappe met die studiebiblioteek en die kombuiskaste met die deure van drie aangrensende ruimtes: spens, toilet en wasgoedklere.

Op die boonste verdieping het die argitek dieselfde logika as die hele huis toegepas. Die slaapkamers kom bymekaar in 'n verspreider wat 'n bruikbare ruimte word deur die integrering van 'n gekombineerde badkamer. In die hoofslaapkamer word die rusarea van die kleedkamer geskei deur 'n element wat ingeboude kaste integreer, en in die jeugdige bestaan ​​'n onafhanklike ateljee.

Advertensies - Hou aan lees hieronder 'n Fliekteater

In die hoofsaal is die wit / swart binomiaal, soos die blou lug. Die verspreiding van die meubels en die wit mure maak die buitekant van die binnekant uit. Bank, 'n leunstoel en koffietafel, van Roche Bobois. Lu-inkkas, kussings en gevlegte mandjie. Koeihulde tapyt, van The Immaculate Conception.

'N Versiering met karakter

Die koffietafel met skaakbord en die koeienhuid tapyt is die fokuspunte vir die kontras met die dominante wit. Die tapyt is ook 'n aanduiding van die oorgang tussen die sitkamer en 'n aangrensende kamer wat as kantoor gebruik word (sien volgende bladsy). Die skakel tussen hierdie twee omgewings is timmerwerk, vervaardig in grys DM. Lampe, van Ikea. Op die tafel, drie perdekoppe, van Lu-Ink. Kombers, van Filocolore.

'N Groot terras met uitsigte

'N Witterige bamboesbedekte pergola bied skaduwee aan hierdie chill out-geïnspireerde terras, waar met bankies, om te sit of sit, en 'n paar ligstoele, 'n aangename omgewing is geskep met verskillende gebruike: sosiale byeenkomste, rus en solarium. Sonbeddens, van Habitat. Kussings: rooi en gedruk, deur Lu-Ink; en lila, van Filocolore. Ronde gevlegte veselpoef en lanterns, van Ikea.

Die sitkamer het 'n veelsydige verspreiding

Die kombuis lyk geïntegreerd in die sitkamer, maar dit is 'n onafhanklike ruimte wat van mekaar geskei word deur 'n groot skuifpaneel van grys DM. Dit bly egter gewoonlik oop om die sirkulasie vloeibaar te maak en terselfdertyd visuele amplitude te verkry.

Visuele kontinuïteit tussen die sitkamer en die kombuis

Die kombuis is toegerus met grys DM-kaste en wit meubels en behou die kleurskema van die sitkamer. Boonop verhoog die eikehoutvloer wat deur die twee omgewings gedeel word, die visuele kontinuïteit. Kombuis ontwerp deur die argitek Joan Arnau uit die 05:00 Arquitectura-ateljee. Stoelgange, deur Ikea.

Die kombuis is versier met pop-besonderhede

In 'n skoon omgewing soos die kombuis, met mure in wit geverf, sonder om teëls te maak, fokus 'n popkuns-plakkaat al die aandag met 'n aantreklike mengsel van kleure. Langs hom wys 'n venster die helling langs die noordelike fasade van die huis.

Funksionele verspreiding in die kombuis

Die breedte van die kombuis het 'n groot eiland wat die wasbak en groot laaie huisves. Die sentrale as van die ruimte is net 'n entjie van die kookarea af, en strek tot 'n grys DM-voorkant wat kasdeure afwissel met ander toegang tot 'n spens met yskas, 'n toilet en 'n kledingstuk. Toestelle, van Bosch. Sintetiese werkblad van Silestone. Lilac-ontlasting, deur Filocolore.

Die veeldoelige eiland is die middelpunt van die kombuis

Die eiland is geprojekteer as 'n veeldoelige meubels met stoorruimte en 'n groot tafelblad, met 'n goeie deel van sy oppervlak opgeblaas vir gebruik as ontbytkroeg. Daarnaas word 'n pilaar bedek met leiklipverf en 'n vertikale verkoeler met magnete as panele om boodskappe, die inkopielys, die weeklikse spyskaart ...

Jeug slaapkamer

Die bed is in twee sones verdeel: rus en studeer, met 'n halwe liggaamsverdeel, is die bed onder 'n dakvenster geplaas om die uitsig op die lug te geniet. Met volkleur tekstiele en 'n tangerine flexo, is hierdie onberispelike omgewing lewendig gemaak. Dekbed, kussings en flexo, deur Filocolore. Ikea lessenaar.

Hoofslaapkamer met uitsigte

Die versiering van die slaapkamer is op die agtergrond om die landskap prominent te maak. As gevolg van die kontras met wit, is dit binne-in die lig van 'n muur wat in donkerblou geverf is, waardeur soveel lig genuanseer word. Ikea koffietafel, lamp en klapper tapyt. Bedsprei en kussinkie, van Filocolore. Gedrukte kussing, deur Lu-Ink. Sonbeddens, van Habitat.

Slaapkamer met aantrekkamer en badkamer

Dit is ontwerp deur die argitek as 'n suite en word in drie ruimtes verdeel. Een van hulle, met 'n venster, het 'n kleedkamer geword, met 'n dressoir, 'n wasbak en 'n kas met spieëldeure.

Die badkamer het ook 'n uitsig

Die badkamer van die hoofslaapkamer, langs die aantrekkamer, is 'n volume wat 'n stort, toilet en dubbelzijdige kaste insluit. En die derde, met toegang tot 'n terras, is die rusarea.

WOONSTEL EN IDEES

Oplossings om te oorweeg:

- Die dekoratiewe samehang van die projek met persoonlike timmerwerk. Met al die ontwerpe in gelakte DM, is ruimtes van huidige estetika verkry. Om te beklemtoon: die integrasie in die meubels van die televisie van 'n oop kaggel aan twee kante; die muurpanele, wat die kombuisdeur met die mure van die sitkamer naboots en die groot afmetings daarvan verberg; en die panele van die trap, wat strek tot 'n praktiese boekwinkel vir die studie.

- Kromatiese harmonie tussen woonkamer en kombuis en die funksionele verdeling van laasgenoemde. Dit is 'n veeldoelige ruimte, met 'n eiland wat 'n ontbytkroeg integreer en 'n voorkant wat kaste afwissel met toegangsdeure na spens, toilet en wasgoed.