Nuttig

'N Diaphanous en helder dupleks

'N Diaphanous en helder dupleks


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Voor die hervorming is dit Barcelona dupleks Dit het kleiner gelyk. Die rede hiervoor was die gefragmenteerde verspreiding daarvan, gebaseer op smal kamers wat verhoed dat die werklike area - baie wyd - van die huis waardeer word. Die eienaars het 'n omvattende hervorming onderneem om Fondarius-argitektuurspan. Die werke fokus op die verwydering van alle onnodige mure om te skep op die grondvloer 'n oop ruimte wat die sitkamer, die eetkamer, die kombuis en 'n speelkamer vir die kinders sal integreer. Sonder deure of afskortings het hierdie nuwe verspreiding 'n radikale draai aan die dupleks gegee wat skielik 'n groot oppervlakte met 'n solder-estetika ontbloot wat die nywerheidsgeboue in New York opwek. Die verwydering van die mure het egter probleme opgelewer.

Beide in die sitkamer en in die kombuis, het die argitekte dradraende mure weens konstruktiewe veiligheidskwessies onmoontlik om uit te skakel. Die oplossing was hou pilare en afskortings van die helfte van die liggaam wat op hul beurt in die projek geïntegreer is as elemente met 'n dekoratiewe funksie. Dus het die metaalpilaar gedien om die gang van die saal af te baken.

As al die omgewings waar die gesin gemeen het, op die grondvloer gekonsentreer is, was die boonste verdieping gereserveer vir die slaapkamers. Maar in die een en die ander moes die Fondarius Architecture-span 'n nuwe probleem ondervind: die dupleks het drie terrasse met 'n hoogte bo die grond binne die huis. Om dit op te los, het hulle hul tot 'n klipbank van San Vicente, wat die toegang na buite trap en, as dit verbygaan, dien as 'n veelsydige hulpoppervlak wat sowel as sitplek as plank gebruik word. Nadat al die konstruksie-aspekte opgelos is, is die versiering aangepas by die nuwe loftlug wat in die huis verkry is. Ontwerpstukke, in die regte verhouding, dra daartoe by om die omgewing skoon te hou met a minimale estetiese.

Advertensies - Lees verder hieronder 'n Kamer met ontspanningsgees

Die verskil tussen die sitkamer en die terrasse is gered met 'n klipbank bedek met kussings, wat as hulpstoel gebruik word as vriende tuis kom. Die bank was 'n L-vormige model wat geskei is om dit op te dateer. Kussings: gestreepte, B&B, wit, Filocolore en meetkundige, Gra. Pouf van Woodnotes. Kombers, van Filocolore. Tapyt, deur Francisco Cumellas. Blomme en kerse, van Sia.

Loft estetika

Tydens die opknapping is partisies gesloop en balke aan die plafon blootgestel en metaalpilare wat 'n sekere industriële lug aan die huis gee. Presies, 'n pilaar is 'n afbakening van die saal, versier met 'n jasrek, 'n mat en vloer tot plafon-kaste wat in die muur geïntegreer is. Tapyt, deur Francisco Cumellas. Coat rack en ingangskas, van DBarcelona.

Tekstuur poef

Die afwerking van die nagemaakte hare is sag vir aanraking en gee 'n tikkie warmte aan die omgewing. Dit word in Filocolore verkoop, meet 24 x 44 cm en kos € 52.

'N Sitkamer om te geniet

Elke detail nooi u uit om in die sitkamer te ontspan: leeslampe, die kissie met die gunsteling tydskrifte ... Selfs die houtstoele wat as 'n koffietafel dien, kan vryelik beweeg word om die sitarea aan te pas by enige aktiwiteit. Stoelgange, van Cubiña. Die In The Club-skildery is van DBarcelona.

Dekoratiewe besonderhede in die leefarea

Of the Immaculate Conception: tydskrifrak en kandelaars. Lampe, deur Luzio.

Sitkamer

Die plafonne, van verskillende hoogtes en met verskillende materiale, word aktiewe elemente van die versiering. In sommige dele van die huis is vals plafonne aangebring om lugversorging en ander geriewe te huisves. Die vloer was bedek met 'n industriële parket wat die gevoel van kontinuïteit tussen die verskillende omgewings beklemtoon.

Ontwerp eetkamer

Die eetkamer is versier met geselekteerde ontwerpstukke. Die kombinasie van swart en wit kleur bevoordeel 'n teatereffek wat versag met die warmte van die mat, met lang hare. Mesa, deur Park Mobel. Stoele, verkrygbaar in DBarcelona. Tapyt, van Francisco Cumellas. Sideboard, deur La Favorita. Die skildery is 'n werk van Laurence, verkry in The Immaculate Conception.

Oop ruimtes

Die oorspronklike verspreiding van die huis, gefragmenteer en met baie klein vertrekke, is vervang deur 'n groot oop ruimte waarin die omgewings mekaar volg sonder mure wat hulle onafhanklik maak. Die resultaat? Die huis lyk selfs ruimer en daar is visuele sowel as werklike kommunikasie, wat u kan laat weet wat elke familielid doen, selfs al is hulle in verskillende dele van die huis. Tapyt, deur Fancisco Cumellas. Die wit poef is van Filocolore.

Kombuis met kantoor

Kombuis met kantoor Aangesien dit oop was vir die res van die huis, het die Fondarius Architecture-span die meubels ontwerp met afsonderlike fronte, wat ooreenstem met die versiering van die eetkamer en woonkamer. Hulle is in wit gelakte DM en met spykers in plaas van handvatsels gekombineer met 'n bruin werkblad. Countertop, van die firma Silestone. Oond met mikrogolffunksie en koffiemaker, van Miele.

'N Funksionele kombuis met ontbytkroeg

Die pilaar wat om veiligheidsredes nie verwyder kon word nie, is gebruik as steun vir 'n skiereiland met die keramiekplaat, 'n braai en 'n kitskosbalk. Die kantoor is georganiseer aan die ander kant van die pilaar. Stoelgange, deur Superstudio. Bell, van Pando. In die eetkamer van die koerant: tafel, van La Favorita, en metaalroosterstoele, van DBarcelona.

Hoofslaapkamer

Wit oorheers die slaapkamer en skep 'n ontspanne atmosfeer wat slaap aanmoedig. In die gang verkort die ronde matte die lengte van hierdie ganggebied visueel en merk die paadjie na die badkamer. Beddegoed en kussings, van Filocolore. Lamp deur Luzio. In die saal, matte, van Ikea, en stoel, van DBarcelona.

Baie warm badkamer

Die badkamer is geklee in warm kleure. Tapyt, van Ikea. Wastafel, van Roca.

Huisplan en idees

- In die sitkamer eindig die vals plafon, benewens die behuising van die geriewe, 'n paar sentimeter van die muur af, 'n klein spasie wat genoeg is om die bokse van die blindings en die gordynspore en blindings weg te steek.
- Die onderdrukking van die afskortings laat 'n vloeistofsirkulasie deur die huis toe en verleen 'n gevoel van diepte. Daarbenewens plaas geen hindernis, hetsy werklik of visueel, 'n rem op die gang van lig wat van die terrasse binnekom nie.
- Die versiering, gebaseer op geselekteerde stukke en ontwerp, sorg vir duidelike omgewings met 'n gesofistikeerde en chic lug.