Inligting

Die voor en na 'n opgeknapte dupleks

Die voor en na 'n opgeknapte dupleks



We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

'N Solder in die Sevilla-woonbuurt Bami was die plek wat 'n paartjie gekies het om hul lewe saam te begin. Alhoewel die binneruim ietwat gekombineerd gelyk het en die tweede verdieping niks meer was as 'n ongebruikte solder nie, het hulle geweet hoe om die potensiaal te sien wat 'n hervorming kan benut en die resultaat wat bereik kan word deur dit in goeie hande te plaas: dié van die lede van die U + G-studie, hul bondgenote om hierdie diamant in die grof te poets.

Die uitdagings van die projek? "In die eerste plek is die aanpassing van die starre bestaande opset, tipies van die kompartementalisering van die huidige huise, deur dié van 'n meer dinamiese huis, met groter ruimtelike buigsaamheid," verduidelik hulle. Om dit te bereik, het hulle die verdeling van die hoofverdieping verander, van vier slaapkamers na twee, en die sitkamer en kombuisruimte uitgebrei en oopgemaak kantoor. "Die tweede uitdaging was om die boonste verdieping van die dupleks wat deur 'n toilet en 'n solderruimte sonder gebruik in die huis opgeneem is, in te huisves, benewens 'n groot terras," wys hulle daarop. Op hierdie vlak is daar 'n slaapkamer met 'n en suite-badkamer en aantrekkamer, geskei van 'n veeldoelige ruimte deur 'n skuifdeur. 'N Trap is ontwerp as deel van die meubels, wat 'n geïntegreerde bergruimte het en die vorige slak vervang, wat nie geskik is vir daaglikse gebruik nie.

www.umasg.com

Foto's: fotowork.es

Advertensies - Hou aan lees onder die Nuwe lewe

Danksy die hervorming van die U + G-ateljee, het 'n paartjie 'n outydse solder omskep in 'n funksionele, oop en veelsydige dupleks.

Open mind

Die grondvloer was baie gekombineer en het vier slaapkamers.

Sluit aan en oorwin

Binnenshuise ontwerpers het twee van die slaapkamers verwyder en dit in die sitkamer en kombuis gevoeg.

Nuwe trap

"Die verbinding tussen beide vloere is gemaak deur 'n ongemaklike wenteltrap wat nie geskik is vir die daaglikse lewe nie. 'N Nuwe toegangstrap is ontwerp as deel van die meubels met 'n dubbele doel: esteties en funksioneel," verduidelik die studie.

Groot kapasiteit

Die area onder die trappe is gebruik om stoorplek te plaas.

Mobiele grense

Met twee skuifdeure kan u die kombuis na die sitkamer oopmaak of toemaak.

Met kantoor

Danksy die slaapkamer wat by die kombuis gevoeg is, 'n area van kantoor.

Baie aktueel

"Ons verstaan ​​dat ons huidige manier van lewe ons daartoe lei om 'n groot deel van die daaglikse aktiwiteite op die gebied van kook te konsentreer, en ons dink dit is meer akkuraat om dit nie van die res van die dagverblyf te skei nie," verduidelik hulle uit die studie.

Verhoog die vlak

Ons kom na die boonste verdieping en let op die leë meubels en die natuurlike houttrappe.

Veeldoelige ruimte

'N Ruimte op die boonste vlak is gereserveer as 'n lees-, werk-, ontspanningsarea ...

beskou

'N Skuifdeur laat privaatheid toe in die slaapkamer.

Nie gesien nie

Die skuifdeur sluit.

Baie volledig

Die slaapkamer op die boonste verdieping het 'n badkamer en suite En 'n kleedkamer.

Slaapkamer badkamer netheid voor

Die vloer voor die hervorming.

Die sitkamer voor Die kombuis voor Die leer vantevore Eerste vloerplan Topvlakvliegtuig