Ander

Voor en na: 'n gerehabiliteerde vissershuis

Voor en na: 'n gerehabiliteerde vissershuis



We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

In die middel van Figueras, 'n klein dorpie in die Asturiese raad van Castropol, het María saam met haar gesin 'n kliphuis met meer as 'n eeu geskiedenis gevind wat jare lank verlate was. "Ons het van die begin af, en ondanks die toestand daarvan, goeie moontlikhede gehad omdat dit baie helder was. Die twee fasades met vensters het son en soggens son," verduidelik hierdie interieurontwerper met 'n goeie oog wat weet hoe om verder te sien van die houtwurm van die balke, van die klein funksionele verdeling, die lae en bedekte plafonne van donker hout, die lae ligte binneland en die humiditeit.

Die hervorming was voltooi. "Die eerste ding wat ons voorgestel het, was 'n verandering van verspreiding van die hele huis, die skuif van die kombuis na die grondvloer, die kamers na die eerste saam met die twee badkamers en die patio, die sitkamer op die derde verdieping (meer helder en warm) en uiteindelik die solder, op die solder. " Die ingang na die kombuis was die ruimte wat meer probleme opgelewer het, "as gevolg van die lae hoogte, die afwesigheid van balke en die lae lig, omdat dit deur die ingangsdeur en die venster binnegekom het. 'N Ruimte met min genade," sê hy. Sy het daarin geslaag om lig en karakter te gee deur die vloere te laat sak, die klip in sig te laat staan ​​en 'n blou en wit keurbord te plaas om dit visueel wyer te maak.

In die res van die huis het hy die mure en plafonne van gebreekte wit geverf om dit duideliker te maak, afskortings van die mure om die kamers oop te maak, 'n paar stukke ontwerp om aan te pas by die oorspronklike uitleg van die huis en om elke hoek te benut. Die versiering is warm en verwelkomend, met knoppies in die landelike styl en baie hout wat opgedateer is met meer aktuele en gewaagde materiale en afdrukke. Die perfekte huis om af te skakel.

www.blog.mryinteriors.com

Advertensies - Lees verder hieronder Begin weer

Agter hierdie deur is die huis wat ons leser en interieurontwerper María Díaz opgeknap het.

Soos die see, blou

Die ingangsdeur is in blou geverf, wat ooreenstem met die kombuis, en deursigtige kristalle is geplaas om meer lig te gee. Benewens die ingang, is daar ook 'n kombuis op hierdie vloer.

Verhoog hoogte

Hierdie kamer was baie laag, sodat die grondvlak verlaag is. Op kantoor het ou skooltafels en stoele gekoop in Mercantic, in Sant Cugat (Barcelona) en Faro lampe.

Klipmure

Die kombuismeubels is volgens die ontwerp van die eienaar deur 'n timmerman in die omgewing gemeet. Die klip is blootgestel om 'n tikkie warmte te gee.

Baie toegerus

Die kombuis is volledig geïsoleer om dit teen klam en koud te beskerm. Die wasbak is van Ikea, die kraan is van Leroy Merlin en die kandelare by Ikea gekoop.

Ruimte benut

Onder die trappe is 'n spensgebied met 'n roosterdeur geplaas sodat die lug kon binnedring, "op 'n plek soos Asturië, met soveel humiditeit, is dit belangrik," verduidelik María.

stomping

'N Vloer van die keurbord is gekies omdat dit die ruimte visueel verbreed en die trappe met dennehout bedek is om by die tafelblad te pas.

Tweede verdieping

Hier vind ons twee slaapkamers en 'n badkamer.

Hoofslaapkamer

Die plafonne, soos in die res van die huis, is wit geverf om die duisternis van die hout af te trek.

Landelike herbesoek

Die gestreepte papier van Leroy Merlin en die smee-bed van Ikea bring karakter.

bad

Die verspreiding is heeltemal verander en die verdeling van die verspreider is herbeplan om dit meer breedte te gee.

Leidende rol

Om ruimte te kry, is die wasbak in die venster geplaas en die spieël in die rolluike. Die handgeverfde wasbak is van 'n ambagsman en onderaan is 'n kas gemaak deur die deure te verf om by die balke te pas. Die muur is met geometriese blommotiewe in groen bedek, met die doel om die patio wat deur die venster gesien word, in te sluit. Die muurpapier is van Equipodrt en die kraan van Leroy Merlin.

Grysstof

Die deure is verander in massief grys geverfde hout. Die badkamer het glas om dit te onderskei.

Tweede slaapkamer

Met denne-nesbed en Lucy olé-lamp. Om die ruimte te optimaliseer, is 'n kas gemaak met twee gipsplank-afskortings en vernisde denne planke.

Gee pad

Die deur na die patio is ook verander, die opening is uitgebrei om meer helderheid te gee en 'n sluiterdeur met iroko-houtglas is ontwerp saam met die timmerman,

Buite die lewe

In die binnehof is die dak verwyder en die vloer verander in 'n ongelyke lei, tipies van die omgewing.

badkamer

Langs die patio is hierdie badkamer met klipmure.

Leiklipvloer

Die stort het leiklipvloere, net soos die res van die kamer.

Edel materiale

7 cm-tafelblad met badkwasbak.

Koper ouderdom

Die kraan is van Leroy Merlin

verspreider Laaste verdieping

Op die derde verdieping is die woonkamer van die huis grootgemaak, 'n ruimte op die een verdieping, baie helder en met kastanjehoutbalke. Daar is 'n gipsplank-afskorting gemaak vir televisie, en dit met 'n klein boekrak geïntegreer, sodat die ruimte agter gelaat is om 'n kas te maak.

Blou fluweel

Die nagblou fluweelsof is van Maison du monde.

Geïllustreerde kuns

Die tekeninge is deur die kunstenaar Felipe Talo in Berlyn.

Groot sitplek

Die bank is van Dareels, "dit was belangrik dat dit modulêr was, omdat die trappe baie smal is en die vensters baie klein is, sodat u nie 'n groot bank kon oprig as dit nie modulêr was nie," verduidelik Maria.

Ster stuk

Emmanuelle stoel gekoop in Decoraction met Gancedo-kussings en Marrakech-tapyt.

Kamer op die solder

Die gestreepte beddele is van El Corte Inglés.

Die ingang voor Die ontvanger voor Die kombuis voor In die saal voor Die handelaar voor Een van die slaapkamers vantevore voor Een van die deure voor Die leer vantevore Die hoofslaapkamer voorheen Dak voor

Donker hout het dit visueel laer gemaak,

Trap voor

Dit is herstel en bewaar

Solder voor Sitkamer voor voor Yard voor

Met dak en vol humiditeit.