Inligting

'N Gerenoveerde woonstel om lig te kry

'N Gerenoveerde woonstel om lig te kry


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

"Dit het 'n vervalle en somber beeld vanweë die oormatige kompartementering. Behalwe vir die twee kamers wat oor die hoofgevel uitkyk, het die vloer skaars natuurlike beligting gehad." Hulle verduidelik dus uit die EO-argitektuur die donker en neerdrukkende toestand waarin 'n woonstel in die Eixample van Barcelona was voordat hulle deur hul hande gegaan het en 'n proses van volledige hervorming ondergaan het. Toe die projek by die ateljee aankom, was die argitekte van die begin af die hoofdoel om te bereik: "trek voordeel uit die skaars natuurlike lig".

Om dit te bereik, het hulle besluit om alle hindernisse te verbreek wat die son se strale vryelik binnekant laat dwaal. Slegs die drie draende mure het oorgebly, wat die ateljee in hul guns geplaas het deur die 65m2 van die vloer in drie hoofareas te verdeel: 'n woonkamer, 'n kombuis met eetkamer en die hoofslaapkamer.

Tydens die hervorming het hulle die tradisionele elemente wat die huis gehad het, soos die lyswerk en timmerwerk, herstel en nuwe deure en balke van huidige lyne geskep. Die wit kleur, wat hulle oorvloedig gebruik het, dien om die helderheid te verhoog en samehang is gegee aan die twee tydperke wat in die huis saam bestaan, danksy die eikehoutvloere, wat al die omgewings dek, "wat as 'n deurlopende laag dien wat verenig die ruimtes en dat dit onmiddellik opstaan ​​om die meubels te bou, ”wys hulle daarop.

Foto's: Adrià Goula

www.eoarquitectura.com

Advertensies - Hou aan lees onder oop grense

EO Arquitectura was die studie wat verantwoordelik was vir die omskakeling van 'n donker en klaustrofobiese woonstel in Barcelona in 'n helder en ruim huis.

Verwyder hindernisse

Om die lig te laat verbygaan, het hulle al die mure wat hulle kon, neergeslaan en net drie in die pie (die vragmotors) gelaat.

Verlede en hede

Die argitekte het tradisionele elemente van die huis gerestoureer en dit met nuwes gekombineer, wat 'n samehang tussen hulle het, danksy die wit kleur en die eikehoutvloer en meubels.

Openingsbeleid

In die draende mure het hulle die gapings oopgemaak om die ruimtes te verbind en die lig deur te laat.

Gedeelde ruimtes

Tussen die kombuis het 'n eetarea geplaas.

Natuurlike lig

Die kamer is die kamer met meer lig, so die doel van die hervorming was om die helderheid van hierdie kamer te vermenigvuldig en na ander toe te neem.

Groot tyd

Die hoofslaapkamer is na die gang oopgemaak en 'n klein kamer is bygevoeg wat nou die kleedkamer is.

Wit, swart en hout

Uitsig op die badkamer, in dieselfde skakerings as die res van die huis.

Nuwe afwerkings

Die meeste elemente wat bygevoeg is, is gemaak van laaghout met eikehoutafwerking.

voor

Donker en met versperrings wat verhoed dat die lig die binnekant van die huis bereik.

Beplan voor

Die 65m2 was baie gekombineer.

Later vliegtuig

Partisies is gesloop om wye en helder ruimtes te skep.

Voor en na

In hierdie planne kan ons die veranderinge sien wat plaasgevind het na die hervorming



Kommentaar:

  1. Chaviv

    Ek vra om verskoning, maar u kon nie bietjie meer inligting gee nie.

  2. Eluwilussit

    Granted, this is wonderful information

  3. Kirn

    the very funny question

  4. Siraj

    Ek wens u, u is met 'n merkwaardige idee besoek



Skryf 'n boodskap