Inligting

Voor en na: verander die beeld van 'n verouderde vloer

Voor en na: verander die beeld van 'n verouderde vloer



We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Die kundige in tuisopvoering Jaione Elizalde het 'n baie spesiale opdrag ontvang: om 'n woonstel in 'n sentrale woonbuurt in Pamplona op te knap waarin hulle langer as 40 jaar 'n huwelik met drie kinders het. 'Nou, toe die kinders onafhanklik geword het en hul behoeftes verander het, wou hulle die estetika van hul huis verander, wat deur die jare geen verbetering gemaak het nie en die tipiese voorkoms van 'n huis voorgestel het baie helder, met 'n donker en antieke estetiese, gelaai met voorwerpe, "verduidelik Jaione.

Die enigste vereistes wat die eienaars stel, was dat die huis gemaklik was en dat die styl aktueel, maar warm was, met natuurlike aanraking. Die res het hulle in hul hande gelos. 'Ek het volle vryheid gehad, sonder dat ek baie keer nodig gehad het om te konsulteer, aangesien die eienaars my kriteria ten volle vertrou het.' Die vryheid het gerealiseer in 'n huis wat net so gesellig soos vars is, waarin materiale met 'n natuurlike afwerking, soos eikehout en oppervlaktes van klip en marmer, oorheers. Die kleurpalet word bepaal deur neutrale kleure, wat die basis vorm waarop Jaione aanskoulike kwasstrepe van mosterd, goud, turkoois of petroleumblou gegee het, wat toebehore en meubels dek van plaaslike skrynwerkers en firma A38, Riva , Ikea en Aquitaine. Sonder twyfel, 'n baie goeie manier om 'n nuwe fase in die lewe te begin.

www.jaioneelizaldehs.es

Advertensies - Lees verder hieronder Begin weer

'N Egpaar met drie kinders wat pas onafhanklik geword het, wou in die woonstel rondgaan. Jaione Elizalde was verantwoordelik vir die uitvoering daarvan. In die sitkamer, bank van die A38-winkel.

Vooraansig

In die sitkamer is 'n geleide gordyn geskep om prominensie te gee aan 'n muur wat van die ingang af bekyk kan word.

Alles in een

'N Eetarea is langs die sitkamer geplaas.

'N Stel tafel

"Ek wou 'n unieke stuk vir die sitkamer hê, en dit word voorsien deur die wonderlike soliede okkerneuttafel met natuurlike rande en ysterpote van die Riva-firma," verduidelik Jaione.

Riva-tafel gekoop by die SALTOKI-winkel.

Spieël, magiese spieël

'N Oorspronklike spieëlsamestelling versier die muur van die eetkamer. Helios lampe.

inskrywing

"Vir die ingang was ek op soek na 'n gesofistikeerde koerant, maar dit het nie moeg geword nie en 'n effek van harmonie met die geheel veroorsaak, en dit was terselfdertyd spesiaal. Ek het dit in A38 gevind, asook baie van die meubels wat die huis versier," sê die binneontwerper Die soliede eikehoutkonsole is in gebruik geneem van 'n pasgemaakte timmerman.

Bustos

Versier die ingang met 'n druk houtborsels.

Hou die lyn

'N Kaste met 'n diskrete lineêre druk langs die toegangsdeur na die kombuis.

Maak deure oop

Met die skuifdeur kan u die kombuis by die ingang volledig oopmaak.

Kantoorarea

In die kombuis is 'n klein eetkamer met olieblou stoele van Ikea geïnstalleer.

Smal plant

"Die kombuis is 'n ander sterk punt," verduidelik Jaoine, "met 'n langwerpige vorm, was dit gerieflik om nie 'n pynlike buiseffek te skep nie."

Almal wit

Op die versoek van die eienaar is Hiruek se kombuis van die begin af parallel versprei, sodat 'n heeltemal wit een met geen hoë modules in die kooksone gekies is nie.

Marmer effek

Die werkblad is ook duidelik gemaak van Dekton met marmereffek.

Hoofslaapkamer

'N Wit agtergrond is gekies waarby mosterd, grys en bruin aanraking bygevoeg is.

Bedgenoot

Die hoofraad in tabakkleur en die bedkassies, wat 'n aktuele aanraking bied danksy sy lyne.

'N Pasgemaakte skuifkas is in dieselfde toonbeeld as die mure aangebring, sodat dit met hulle saamsmelt.

Natuurlike skoonheid

"Vir die badkamerbedekkings het ek gesoek na die baie natuurlike klipeffek."

Tweede slaapkamer

Wit met liggies van pienk en swart.

Tweede badkamer

Die stortarea was omring met 'n grys teël, die res het wit gebly.

Studie-area

"Die eienaars wou hê dat daar daagliks 'n gemaklike omgewing moes wees, met 'n klein hoekie om te studeer," verduidelik Jaione.

Die ingang voor Die sitkamer voor Die slaapkamer voor Die badkamer voor Tweede slaapkamer voor Die tweede badkamer vantevore