Nuttig

'N Winkel omskep in 'n huis

'N Winkel omskep in 'n huis


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Marta en Jordi was verheug om in Sarrià te woon, 'n omgewing wat so stil is dat dit soos 'n stad in Barcelona lyk, met strate en klein pleine, baie groen gebiede en modernistiese geboue. Daarom wou hulle nie 'n huis vind waarin hulle permanent met hul twee dogters kon gaan woon nie. Een van die eiendomme wat hulle besoek het, het veral hul aandag getrek, maar dit het die groot twyfel laat ontstaan ​​of hulle daar sou kon woon. Die betrokke eiendom was 'n kommersiële perseel van 150 vierkante meter wat 'n lekkergoedwinkel was en in 'n baie slegte toestand was.

Om hul idees uit te klaar, het hulle besluit om na die DDR-studie te gaan en hulle te vra oor die lewensvatbaarheid van die projek. Hierdie kundiges in hervormings het so 'n goeie voorstel gemaak dat hulle dadelik die plek gekoop het om aan die werk te kom. Om dit by hulle aan te pas, was die eerste ding wat hulle gedoen het om alles af te breek wat gesloop kon word. In die proses het hulle, na die verwydering van die dak van die hekkie, pragtige kluise ontdek wat verborge gebly het en wat hulle nie net wou integreer nie, maar ook protagoniste van die resultaat sou word.

Beide meubels en afwerkings is eenvoudig en natuurlik. Dit beklemtoon (van soberheid) die hout, die wit kleur en die reguit lyne van die stukke wat gemeet is of van Nordiese styl. Die nuwe ruimtes is oop en vloeistof, verbind met skuifdeure in die skuurstyl. Aan die buitekant lyk die hout ook en vorm dit 'n patio op verskillende hoogtes wat die groot bestaande helling bespaar. As die resultaat gesien word, sou niemand sê dat hierdie huis nie voorheen so was nie.

www.grupdereformes.com

Ander persele omskep in huise:

- Ag, kantoor. Hallo huis

- 'n Ou oliemeule wat vandag 'n landhuis is

- 'n Verbouwde huiskantoor

- 'n Herstel van die skuur wat oor die vallei uitkyk

Advertensies - Lees verder onder Kommersiële Verlede

Hierdie woonstel van 150 vierkante meter in die Sarrià-woonbuurt was vroeër 'n lekkergoedwinkel. Die DDR-studie het hierdie verandering aangebring.

Nuwe gebruik

Uitsig op die woonkamer vanaf die vloer.

Oop ruimtes

Sitkamer, eetkamer en kombuis deel dieselfde ruimte.

eenvoud

Reguit lyne, wit en hout.

kombuis

'N Sila dien om die kombuis af te baken en 'n eetarea met kroeg te skep.

vind

Toe hulle die hekkie van die plafon verwyder het, het hulle 'n paar kluise ontdek wat hulle in die projek geïntegreer het.

Meer hout

Hulle het skuifdeure geïnstalleer.

kamer

Met wit kaste en pasgemaakte kopstuk.

bad

Ook in wit en met houtkas.

uitset gallery

'N Leeshoekie is geskep.

jy pawiljoen

Die buitekant het groot ongelykheid gehad, daarom is 'n houteg gemaak om dit te red en die ruimte te benut.



Kommentaar:

  1. Griorgair

    Ek kan voorstel om na die webwerf te gaan, met 'n groot hoeveelheid inligting oor die onderwerp wat vir jou belangstel.

  2. Zulmaran

    Nie sleg nie

  3. Terrance

    Jy het 'n moeilike keuse

  4. Kazrakinos

    Jy het spesiaal by die forum aangemeld om dankie te sê vir jou hulp met hierdie vraag.

  5. Tantalus

    daar was meer van hulle o_o



Skryf 'n boodskap