Ander

'N Huis in 1850 in Tel Aviv omskep in 'n Mediterreense oase

'N Huis in 1850 in Tel Aviv omskep in 'n Mediterreense oase



We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Jonathan Canetti

Geleë suid van Tel Aviv, in die middel van stegies vol motorhuise en handwerkwinkels, Villa Salame het jare lank verlate geraak, totdat dit deur 'n Deense egpaar verkry is. Die konstruksie daarvan, omstreeks 1850, bevat 'n binnehof binne Arabiese styl, en die huis was die tuiste van 'n boer en sy gesin.

Die buitekant van die huis is reeds herbou. Jonathan Canetti

Terwyl die opknapping beplan word, die argitekte het besluit om dit 'n moderne oase-voorkoms met Mediterreense kleure te gee, wat die perfekte toevlug sal wees om die stad te ontsnap.

Hulle het groot waarde daaraan geskenk om die ware aard van die huis met sy oorspronklike klip te behou, terwyl hulle nuwe en moderne elemente bevat om dit aan te pas by die behoeftes van die eienaars. Jonathan Canetti Jonathan Canetti

Die belangrikste element is die Kalkmuur wat deur die hele huis loop, vanaf die gastekamer, deur die patio en na die hoofslaapkamer.

Die muur was oor die jare heen bedek met gips wat tydens die opknapping verwyder is, met die oorspronklike klip, openinge en boë. Jonathan Canetti Die kruisingsmure bestaan ​​uit rame van glas en staal, waardeur u die oorspronklike klipmuur in sy geheel kan sien, terwyl u 'n interessante kontras van materiale het. Jonathan Canetti

die binnemure met geboë openinge hulle het die verspreiding van behuising in drie gebiede: 'n woonkamer, 'n kombuis-eetarea en 'n derde ruimte verdeel in 'n werkarea en 'n privaat badkamer.

Jonathan Canetti Jonathan Canetti Die vloere van die drie sones was bedek met betonteëls. Jonathan Canetti Die gastebadkamer is volledig herbou met 'n moderne betonplafon en Oosterse teëls. Jonathan Canetti Jonathan Canetti

Maar die regte hart van die huis is die binnehof (eerste foto): 'n ruimte van rustigheid en ontspanning met die plantegroei, 'n flirtatiese tafel met buitestoele en 'n waterfontein.

Jonathan Canetti

Vervolgens wys ons u die plan van die hervorming wat deur die argitekte gegee is.

BOND

Projek en inligting: Met vergunning van BoND

www.bureaund.com