Ander

'N Vloeiende en baie georganiseerde vloer

'N Vloeiende en baie georganiseerde vloer


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Hierdie verhaal het as hoofkarakters 'n jong paartjie wat na hul stad, Madrid, terugkeer nadat hulle jare lank saam met hul twee kinders in die buiteland gebly het. In die Chamberí-woonbuurt vind hulle 'n woonstel wat gelyk het asof dit in die sestigerjare van die vorige eeu gebly het sedert dit gebou is. Hulle het geweet hoe om buite die klein vertrekke, die eindelose gange en die ingewikkelde uitleg te sien en vertrou dat sommige veranderings die beste uit hul potensiaal sou put en perfek by hulle pas. Om hierdie lelike eendjie in die huis van hul drome te omskep, is die paartjie na die AMÁSL-argitektuurateljee, wat met 'n goeie hervorming hul drome waar gemaak het.

Die eerste ding wat hulle gedoen het, was om die woonstel in twee groot gedeeltes te verdeel: 'n openbare een, met oop ruimtes, waar die sitkamer, kombuis en eetkamer geleë is; en nog 'n privaat, met die slaapkamers en badkamers. By albei is die oorgangsruimtes wat gebruik is om rakke en kaste te plaas en stoorareas op te wek. Die kamers se deure gaan na die plafon en kan heeltemal wegkruip as hulle oop is, en die vloer van die hele huis is dieselfde om visuele kontinuïteit te gee. Die ateljee het gekies vir wit vir die hele huis om 'n doek te skep waarop hul nuwe huurders die geskiedenis van hul lewens in hul nuwe huis kan naspeur. Hierdie monochroom is in alle kamers aanwesig, behalwe die kinderkamers, waar 'n groen die mure van hoop deurdring. Die resultaat is 'n gemaklike, helder en gesellige huis. 'N Gelukkige einde

www.estudioamasl.es
Foto's: Carlos Antón

U mag belangstel:

- Ag, kantoor. Hallo huis

- 'n Stedelike, jong en buigsame woonstel

- 'n Vloer van 60 m2 wat aangepas is vir 'n gesin

- Voor en na: die verandering van die beeld van 'n verouderde vloer

Advertensies - Lees verder hieronder

Die AMÁSL-ateljee het hierdie Chamberí-woonstel in Madrid opgeknap om dit by 'n gesin aan te pas. Die gangetjies is gebruik om stoorplek te plaas.

Open mind

Die vorige verdieping het baie kamers gehad, maar baie klein. Die studie het die partisies gesloop om gemeenskaplike gebiede met gedeelde ruimtes te skep.

kombuis

Die kombuis is oop na die sitkamer. Die meubels is afkomstig van Santos.

Senuwee sentrum

Die eiland definieer die kombuisruimte en hou die aanleg oop vir konsep.

Alles in een

Sitkamer, eetkamer en kombuis deel ruimte.

ontwerp

Die meubels kom van Camino, Casa Steelcase en Vitra.

Visuele kontinuïteit

Dieselfde vloer is in al die kamers geplaas om 'n visuele vloeibaarheid tussen hulle te bepaal.

Hoofslaapkamer

Wit, grys en ligte hout vorm hierdie ontspannende atmosfeer.

as

Verskeie meubels is spesiaal ontwerp om die ruimte te benut.

Klerekamer Maak deure oop

Om die gevoel van ruimheid te verbeter, is die deure na die plafon verleng.

Minimalistiese badkamer Wit en hout Kinder dinge

Uitsig oor die ingang van een van die kinders se slaapkamers.

Groen hoop

Wit is oorheersend in die hele huis, behalwe vir kinderkamers wat helder groen geverf is.

Tot oneindig ... Gevallestudie

Uitsig oor die kinders se studiearea.

Tweede badkamer

Met spieël met ingeboude lig.

mosaïek

Douche-detail.

Beplan voor Later vliegtuig



Kommentaar:

  1. Seanan

    Ons wag vir die voortsetting :)

  2. Koenraad

    These are all fairy tales!

  3. Merton

    Ek vra om verskoning, maar na my mening erken jy die fout. Ek bied aan om dit te bespreek.

  4. Mut

    What an entertaining topic

  5. Zololl

    Yes, it is the intelligible answer



Skryf 'n boodskap