Wenke

'N Oop en huidige ruimte

'N Oop en huidige ruimte



We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Besinning en geduld was die sleutels wat daartoe gelei het versierder en raamkler Blai Altell om 'n nuwe lewe te gee aan hierdie woonstel in die Barcelona brei uit. Die besinning het hom gehelp om baie duidelike idees te hê en om dit veilig uit te voer deur as 'n nuwe huis a te kies verouderde sentrumkantoor; en geduld het hom die nodige tyd gegee om al die ontwerpstukke met sy eie naam te kry wat die meubels in sy huis uitmaak.

Oorspronklik was die ruimte byna helder, iets waaroor Blai opgewonde was, maar daar was 'n tekort aan kombuis en badkamer, sodat hulle moes integreer. Hy het vinnig begin werk, en die eerste ding wat hy gedoen het, was om die verspreiding van 'n stuk te beplan met 'n enkele onafhanklike ruimte, die badkamer, waarin die gang van natuurlike lig vergemaklik is. Die sitkamer was in die helderste gedeelte van die huis, met 'n klein tuintarras, en geniet die uitsigte elke keer as u op die bank sit. Net agter dit was die werkhoek. Op hierdie manier, Die bank is gebruik om albei omgewings te skei en ruimte te bespaar.

'N Oppervlakte soortgelyk aan die van die terras en daaraan aangebring, is as slaapkamer gebruik en as 'n skerm deur die suurkristal van die kombuis geskei. Die kombuis is volledig geïntegreer in die sitkamer en beslaan die gedeelte van die muur wat na die patio van ligte bereik. In hierdie omgewing is die plafon laat sak en die voorkant is in 'n bordeauxkleur geverf om dit visueel en ruimtelik van die res van die huis af te baken. Wat die badkamer, Blai besluit om hom onafhanklik te maak deur middel van 'n geplaveide kurwe muur, om die visuele impak daarvan op die hele huis te versag. Die volgende stap was om die hok te voorsien wat, ondanks die feit dat dit slegs 65 m2 het, visueel baie ruimer lyk danksy die verspreiding daarvan. Vir sy versiering het Blai gekies om te kies klassieke ontwerpstukke, om dit 'n unieke aanraking te gee en bowenal uiteindelik die huis van jou drome te kry

Advertensies - Lees verder hieronder Die wit en geroosterde kleure oorheers in die sitkamer, waarin die kombuis geïntegreer is, wat uitstaan ​​teen die muur, geverf in bordeaux-kleur.

Vir die vloer is 'n houtlaminaat gekies wat warmte aan die omgewing bied. Twee ontwerpklassieke is langs die bank geplaas: 'n sytafel, ontwerp deur Eileen Gray, te koop in Vinçon, en die Le Corbusier LC1-leunstoel in metaal en leer wat by Sit Down gekoop is.

Die sitarea was voor die terras.

Benewens die uitsigte, word die ingang van natuurlike lig dus gebruik. Dit word gevorm deur 'n tweesitplekbank en 'n leunstoel. Bank bekleed met grys stof, van Fusta.

Die eetkamer staan ​​uit vir die tafel met metaalstruktuur met 'n glasplaat, ontwerp deur Blai Altell en op bestelling gemaak.

Daarbo is drie lampe in lyn, deur Biosca & Botey. Die 7-reeks stoele deur Jacobsen wat in Vinçon aangeskaf is, is nog 'n ontwerpsklassieke. Agter die bank was die werkarea, met tafel 114, Vinçon.

skild

Die badkamer het onafhanklik geword van die res van die huis deur 'n geboë muur met stukke sypaadjies; dit kry dus natuurlike lig en kan beter in die res van die omgewing geïntegreer word.

Die kombuis is opvallend vir sy onberispelike ontwerp wat die rooi van die muur met toestelle en staalmeubels meesterlik kombineer.

Verder is die werkfront beskerm met 'n yster van dieselfde materiaal, om die muur teen vet en vlekke te beskerm. Kaste te koop in Nuzzi. Yskas, van Smeg. Toestelle, van Whirlpool.

Die slaapkamer is opvallend vir sy eenvoud.

Aan die regterkant van die kombuis is daar weggegooi met die hoofdeinde, en twee verskillende voorwerpe is as bedkassies gekies: 'n sytafel uit die vroeë 20ste eeu, en twee tasse en 'n koffer uit die Londense mark in Portobello. Dit bespaar pakhuisruimte. Piqué-dekbed, van La Perla Gris.

Die badkamer is die enigste geslote ruimte.

Om dit te isoleer, is daar 'n plaveisel gebruik wat nie die ruimte oorweldig nie. Die staal- en glasmeubels van die wasbak dra daartoe by om dit visueel uit te brei. In hierdie gebied is 'n blou gresiet-voetstuk gemaak om die muur te beskerm. Sink en tik Tara, deur Dorn Bracht (in Bagno). Posbus, deur Vinçon.

3 vrolike toon

Warmte en baie lewe is die sleutels wat hierdie huis kenmerk, en met hierdie kleure is dit bereik. Van die firma Valentine: Duke VD 095, Bali VC 183 en Autumnal Red, VA 061.