Nuttig

'N Gerenoveerde woonstel in Ibiza

'N Gerenoveerde woonstel in Ibiza


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Soms kan klein veranderinge 'n rewolusie beteken. Dit is wat hiermee gebeur het 120 vierkante meter woning, met vier slaapkamers, twee badkamers en 'n groot terras in die middel van Ibiza, 'n entjie se stap van die hawe en die ou stad af. Dit het ''n verspreiding gehad waarin daar leë ruimtes was en min in sommige uithoeke van die huis gebruik is,' het Due Argitektuur en Ontwerp verduidelik, wat verantwoordelik was vir die hervorming daarvan. 'Ons werk het bestaan gebruik van natuurlike lig en die optimalisering van elk van die hoeke van hierdie huis, die opdatering van die kamers met eenvoudige werke wat daarin geslaag het om die huis in 'n meer as harmonieuse en gebalanseerde styl deur te dring.

In die hervorming, die kombuis is na die sitkamer oopgemaak, kry 'n groter verbinding tussen hierdie kamers en kry lig en ruimte. "Met hierdie opening is dit moontlik om die hawe van die stad Vila van die stoof af te sien," wys die argitekte. Die sitkamer het 'n paar meter aan die hoofslaapkamer gegee om 'n ingeboude kas daarin te kan plaas en u badkamer gemakliker te maak en suite, is 'n stortbakkie geplaas in plaas van die bad wat na die kinders se badkamer gegaan het. Die laaste veiling was die vloere wat met hout bedek is, en dit word meer warm vir die omgewing.

Om die ruimtes, lig en uitsigte te benut en die interieur gemaklik te maak, was ook die uitdagings om te versier tydens versiering. Die stukke met reguit lyne, in wit en grys, gee helderheid en maak die spasies oop, waardeur die blik na buite gaan. Met die gebruik van hout was dit moontlik om die ruimtes meer aangenaam te maak en 'n goeie meubelkeuse het die funksionaliteit en gemak gegee waarna die eienaarsgesin op soek was.

www.due-studio.es

Advertensies - Lees verder hieronder Vernuwe en leef

'N Hervorming het daarin geslaag om hierdie Ibiza-huis gemakliker en funksioneler te maak. Op die foto is die ingang, waar die DUE-ateljee 'n kas en 'n bank ontwerp het om die ruimte te benut.

Laat die lig deur

In die sitkamer het ontwerpers gekies vir 'n bank met chaise longue sodat die uitsigte gesien kan word en dat die lig deur kan gaan.

Eenvoudige vorms

Die reguit lyne van die meubels gee meer ruimte aan die ruimtes.

Grysstof

Grys ​​en wit bring helderheid.

Ligte metale

Drie hanglampe met swart en goue lampskerm bied 'n tikkie diskrete luukse.

Gee grond

'N Deel van die ruimte in die vorige kamer is na die hoofslaapkamer oorgeplaas.

Open mind

Die kombuis maak oop na die sitkamer.

Ontbytkroeg

Daar is vermoed dat die hoogte van die tafelblad twee krukke onder dit kan plaas en 'n ontbytkroeg kon skep.

Maak die lewe makliker

"Met 'n kombuis wat aan die hoofvertrek van die huis gekoppel is, word die inwoners se daaglikse lewe gemakliker en funksioneler," sê hulle uit die studie.

Brei horisonne uit

Met hierdie verandering in verspreiding is dit bereik dat u vanuit die kombuis uitsigte oor die hawe van Ibiza kan geniet.

Lig in die kombuis Hoofslaapkamer eenvoud Kry ruimte

Aan die voet van die bed sien ons die nuwe ingeboude klerekas.

En suite-badkamer Knipoog na die verlede

Hierdie spieël is gered en op houtrakke geleun.

Vinnige stort

Die bad is deur 'n stortbak vervang.

Kinderslaapkamer Tweede badkamer

Vir die gaste en die kinders van die gesin.

Ontspannende bad

'N Bad vir kinders is geïnstalleer.

Vloerplan