Nuttig

Hierdie moderne woonstel was voorheen donker en gekombineer

Hierdie moderne woonstel was voorheen donker en gekombineer



We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Nuria Serrano

Die lig reël in hierdie huis. Dit is die element rondom die integrale hervorming en die nuwe verspreiding daarvan. Die woonstel, wat in die 60's gebou is, was baie verlate toe dit deur die huidige eienaars, 'n jong paartjie sonder kinders, gekoop is. Hulle was mal oor hul helderheid en groot moontlikhede, en hulle het vinnig gesien hoe hulle wou hê. Die nuwe aanleg moet 'n helder, moderne en baie gesellige boks wees.

Vir hierdie projek het hulle die argitektuur en interieurontwerp bestudeer van La Reina Obrera, wat weet hoe om haar wens te verwesenlik: geniet 'n oop huis, maar met onafhanklike omgewings. Die pad sou hulle verbind terwyl dit fisiese en visuele skeiding gehandhaaf word. Die groot sukses van die rehabilitasie is te danke aan timmerwerkoplossings.

Glasmure. By hulle was die ruimtes begrens, en dit het egter na die lig gekom om hulle te oorstroom. Die formule was om sommige mure met glasbehuise met suur te vervang. Hierdie hulpbron help om kontinuïteit te behou en om diepte te gee, hoewel met die nodige privaatheid. Hulle het dus die sitkamer van die kombuis geskei. En dieselfde oplossing is in die hoofslaapkamer gebruik om 'n en suite-kleedkamer in te sit. Op die terras is 'n glasvenster met skuif- en voublaaie aan die ente aangebring. Boonop is geen blindings of gordyne aangebring nie: die idee was om die binneland na die straat toe uit te brei sonder om die uitsigte te onderbreek.

Om die moontlike koudheid van die gebrek aan gordyne te verlig en die twee groot rame wat die woonkamer afbaken, is houtpanele gebruik. Hierdie warm materiaal trek die vloere, sowel as die mure en plafonne aan, aangesien 'n "vel" van latte rondom die leefarea draai. Hierdie area is onderskei van die eetkamer en gee sy eie estetiese eenheid. Ook die deure van die modulêre meubels van die sitkamer het dieselfde plaatafwerking en is perfek geïntegreer in 'n oorspronklike stel. Die natuurlike kleur, wit en swart, vorm 'n agtergrond vir 'n versiering wat die hoofdoel is: maksimale vloeibaarheid en visuele ligtheid.

HOUTVEL. 'N Strookbedekking omhels die sitarea en bedek die plafon en die muur voor die bank. Daarbenewens is 'n donker vloer gekies om die vloer van hierdie gebied te onderskei, terwyl die sypaadjie in die eetkamer van ligte hout gemaak is. Op die voorgrond sien u die tafel met breekware, wat in Sandra Marcos gekoop is. Lamp, deur Superstudio. Nuria Serrano

Die kleurpalet help om hierdie rustige en ontspannende atmosfeer te skep danksy neutrale toon. Aan hierdie kleure word verfrissende blou en groen toegevoeg, gereserveer vir bekleedsel en beddegoed. Slegs sekere besonderhede en bykomstighede - kussings - het die warmste (geel, beige, pienk ...). Kleur is ook gebruik as 'n effektiewe en ewenaarstoestel in die kombuis en in die hoofbadkamer van die huis. Vir die eerste het ons gekies vir meubels in twee wit / houtafwerkings. In die badkamer is 'n kleurstel van lig / donker ontwerp, met 'n wit deklaag vir die wasbak en grys in die stort. Die kontras is wonderlik.

Daar is nie 'n baie duidelike styl in die versiering nie. Deur- en vensterrame met swart profiele ontlok egter a industriële estetika wat versterk word deur die keuse van metaalmeubels - eetkamerstoele, kombuisstoele, lampe - waarmee die huis toegerus is. Die resultaat kan nie meer aantreklik en modern wees nie.

Kyk na die uithoeke van die huis:

Die eetkamer was op die groot terras gerig. Die eetkamer is langs die venster geïnstalleer. Agter die sitkamer kry die kombuis natuurlike beligting deur die deurskynende muur wat hulle van mekaar skei.

Die tafel van Metal Raw word omring deur twee modelle van stoele: die wit is van die Singular Market, en die industriële van El Corte Inglés. Tapyt deur Zara Home. Eerstens, omraam deur 'n Zara Home-tapyt. Nuria Serrano BAIE KUSHIES IN DIE SOFA. Sandra Marcos-modelle versier die bank, van El Corte Inglés, sowel as 'n wonderlike foto van Yellow Korner. Die tafel van Ikea was wit geverf. Nuria Serrano

Sommige stukke plaas 'n spesiale stempel op die versiering, soos die replika van die stoel Acapulco, in 'n kragtige chlorofilkleur.

Stoel te koop in Maisons du Monde. Nuria Serrano-verwante inhoud Inkopies: 10 modelle Acapulco-stoele

Die firma Panygon het die meubels van hierdie kombuis vervaardig. Kombineer kaste met twee wit houtafwerkings. In plaas van groot kaste, is modules wat tot die plafon oorvleuel, gekies. Die resultaat is baie dinamies en kontemporêr. 'n gevlieg kroeg en twee ontlasting vorm die eetkamer daagliks.

Krukke in retro-styl is van Amazon. Geregte en beker, van Zara Home, en plakkaat, van Hosten. Nuria Serrano

Die huis wat die kombuis van die sitkamer en die houtkroeg skei, is deur Panygon op maat gemaak.

Verwante inhoud Inkopies: Stoelgange met 'look fabriek' Nuria Serrano Nuria Serrano

Super ontspannende kleure in die slaapkamer. Ligblou en smaraggroen vul die slaapkamer met rustigheid. Om die kopstuk te vervang, was die muur versier met 'n grootformaatfoto van Yellow Korner.

Trek die bed aan, met Zara Home-klere, gedruk op plantmotiewe. Die pienk kussing en die fluweelkombers is deur Sandra Marcos, net soos die lamp op die bedkassie wat in Ikea aangeskaf is. Nuria Serrano

In die slaapkamer is 'n ruimte aan die voet van die bed beperk om 'n kleedkamer te installeer, geskei deur 'n omhulsel met dieselfde ontwerp as die kombuis. Hierdie een het twee vaste panele en een vou.

KLEIN Nuria Serrano

Bad in wit en grafiet. Die kleure dui die twee dele van die badkamer aan. Die stortkajuit met donker deklaag. Die skerm skei dit van die wasbakarea.

Badkamer versier met toebehore en handdoeke van Zara Home Nuria Serrano

BEHUISINGSPLAN

FLAT Hearst Infographic

Op die gemeenskaplike oppervlak is daar 'n woon-eetkamer en die kombuis word geskei deur 'n glasmuur. Die kamers ontvang lig deur die glas van laasgenoemde en die terras. In die privaat area is die slaapkamers van mekaar geskei deur twee badkamers. Nie 'n enkele sentimeter word vermors nie.

Besef: Eva Baena


Video: Suspense: Eve (Augustus 2022).