Wenke

'N Blink dakwoonstel van 68 m²

'N Blink dakwoonstel van 68 m²


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Die opvallende argitektuur is die belangrikste trekpleister van hierdie solder in Santiago de Compostela. voor van sy rehabilitasie, die gebou was 'n ou melkery op die plaas El Espino, 'n eiendom van die vroeë twintigste eeu. die argitek Víctor Pérez Cotelo gesorg het omskep dit in 'n woonstelblok, 'n uitstekende werk wat hom in 2003 die Manuel de la Dehesa-prys van die Sewende Biënnale van Spaanse argitektuur verwerf het. Die ligging van die gebou, enersyds langs die Sarela-rivier, en andersyds 'n paar minute van die Plaza del Obradoiro af, kan u geniet van 'n omgewing van groen gebiede in die hartjie van die stad, met uitsig op die katedraal van Santiago de Compostela . Die solder het 'n spesiale bekoring met al die vloere opsteekdak ondersteun deur 'n onberispelike struktuur van blootgestelde balke. Boonop het die argitek baie van die mure vervang vloer tot plafon vensters om die deurvoer van natuurlike lig, 'n skaars en kosbare kommoditeit in die Galisies-klimaat te vergemaklik.

Die eienaar het die versiering aan interieurontwerper Esteban, van die Mix Decor-winkel. Die idee was om die maksimum gevoel van ruimte in 68 m2 te gee. Die verspreiding het bygedra tot die bereiking van hierdie doel sedert die solder Dit het net twee onafhanklike kamers: die slaapkamer en die badkamer. Die res is bedink as 'n groot oop area waarin woonkamer, eetkamer en kombuis dieselfde ruimte deel. Die bedekkings was ook die sleutel om die gevoel van kontinuïteit te bevorder: die vloer was geplak met eikehoutlatte en die mure was wit geverf, dieselfde as die plafon, sodat sy neiging die omgewing nie oorweldig het nie.

By die versiering van die vloer het die interieurontwerper die argitektuur bo die meubels voorkeur gegee. Die grootste meubels, soos boekrakke of ingeboude kaste, Blankes is gekies om ongesiens verby te gaan.

Die res van die stukke is in huidige styl en met ligte lyne gekies wat nie die prominensie van die strukturele elemente verminder het nie. Die mees relevante voorbeeld is die eetkamerstoele wat, met hul deursigtige ontwerp, nie die ruimte herlaai of die uitsig oor die landskap verhoed nie. Die komplemente - daar is die skilderye deur Sergio Casas, die kubusbiblioteek wat die slaapkamer voorafgaan of die kroonluchter van die Murano-glas in die eetkamer- voeg persoonlikheid toe aan 'n oorspronklike huis en karakter.

Advertensies - Hou lees hieronder Woonkamer, eetkamer en kombuis

Die sitkamer, eetkamer en kombuis deel dieselfde ruim en oop ruimte. Die verspreiding word bevoordeel deur die argitektoniese kenmerke van die huis. Die dak, gevel en met blootgestelde balke, is wit geverf om die natuurlike lig te vermenigvuldig. De Mix Decor: bank, koffietafel, tapyt en Murano-glasplafonlamp. Kombers, van Habitat.

Blootgestelde balke

Die hoofdoel van die versiering was om die argitektoniese eienaardighede van die vloer uit te lig. Daarom is ligte meubels gekies, soos Kartell se deursigtige stoele (in Mix Decoration). Beeld, deur Sergio Casas.

Die huis is op die solder

van 'n gebou wat ontwerp is deur die argitek Víctor Pérez Cotelo. In 2003 verower die eiendom die Manuel de la Dehesa-prys tydens die Sewende Biënnale van Spaanse argitektuur.

Op die partisie wat die woonkamer van die slaapkamer skei,

'n modulêre biblioteek van dieselfde kleur as die muur. Die ontwerp, 'n samestelling van rakke wat slegs aan die een kant toegemaak is, is baie dinamies. Rafemar Boekwinkel, te koop in Mix Decoration.

Groot vensters

Die stedelike landskap word deur die vensters in die binneland geïntegreer. Dit was toegerus met verstelbare lamelle van metaalbalkies wat die lig laat sif en privaatheid waarborg; wanneer hulle oopmaak, laat hulle jou toe om van die uitsigte te geniet. Metaalrooster-leunstoel (165 x in mengversiering).

Die vensters

Op die fasade staan ​​die breë vensters van vloer tot plafon uit, wat die mure vervang en die dekking van die flou lig van die noorde vergemaklik.

Geïntegreerde kombuis

Die kombuis is met lae wit kaste ingerig sodat dit beter in die sitkamer geïntegreer kon word. Die muur was beskerm teen vlekke met 'n gehard glasfront. Meubels, van Siematic.

Hoofslaapkamer

Die slaapkamer en die badkamer is die enigste kamers wat onafhanklik geword het. In die geval van die slaapkamer het die mure nie tot by die plafon opgekom om nie die blootgestelde balke van die dak, een van die belangrikste trekpleisters van die solder, te verberg nie. Biblioteek met kubusse en lampe, van Mix Decoration.

Dakvensters

In die slaapkamer is die bed onder 'n dakvenster geplaas. Alhoewel die plafon skuins is, voorkom die wit verf waarmee dit bedek is, die omgewing oorweldigend. Lingerie, van Habitat. Modiss handtekening lampe te koop in Mix Decoration.

Kry ruimte

Die terugslag agter die deur is benut met 'n boekrak wat gemaak is, tot by die kas.

Die badkamer

Dit was bedek met teëls wat gresiet naboots. Die wasbak word toegelaat om onder twee rakke vas te maak om handdoeke te bêre. Wastafel, deur Vetroarredo. Krane, van Grohe. Meridien toilet, Roca.

Vliegtuig en idees

Die lig, die absolute hoofrol op hierdie vloer, word weerspieël danksy die ligte skakerings in die versiering. Probeer dit uit Titanlux: ivoor 528, vanielje 527 en grys 504.