Kommentaar

Behuising en studie aan die buitewyke

Behuising en studie aan die buitewyke


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Die argitektuur van tradisionele huise het nie geskik vir die idees van die argitekspaar, gevorm deur Ángela Díaz en Jaime Sánchez, vir wie die visuele kommunikasie van alle ruimtes in 'n huis 'n basiese riglyn is. Boonop was hulle op soek na 'n huis waar hulle ook hul argitektuurateljee kon opspoor.

Die mees praktiese, ekonomiese en aantreklike oplossing was om te bou 'n huis op die platteland, net buite Madrid. Op hierdie manier het hulle terselfdertyd verskillende doelstellings bereik: om op die platteland te woon, tuis te werk en dit na u smaak en volgens u behoeftes te ontwerp. Die resultaat, wat ook deur die pragtige omgewing beïnvloed is, is skouspelagtig: dit is 'n kubieke en avant-garde struktuur, met reguit lyne, wat juis verras as gevolg van sy eenvoud. 'N Nuut geboude, ruim en helder huis wat, hoewel dit blykbaar hoë koste lyk, nie die begroting van 'n konvensionele chalet oorskry nie. Dit is deels te danke aan die keuse van materiale van goeie gehalte, maar sonder om luuks te wees. Die ligging van die toepaslike grond was uiters belangrik; Uiteindelik besluit hulle op 'n erf wat omring is deur die platteland en in die noorde van Madrid geleë is.

Beide liefhebbers van sowel ontwerp as die natuur, het geweet hoe om hulle in dieselfde ruimte te integreer deur 'n soliede huis te projekteer, maar toegerus met groot vensters waarmee hulle verder as die mure kon gaan. ook hulle het privaatheid verwerf vir hul tuin en hul groot swembad rondom die bou van 'n halfmuur muur wat die verhoogde ligging van die huis van mekaar onderskei van gierige oë, maar nie van die landskap nie. Die binneland is versprei in twee hoogtes en 'n kelder - waar die studie geleë was -, gekommunikeer deur 'n breë sentrale trap met die enigste muur van die huis, wat dien as basis vir die slaapkamerkas en 'n klein boekrak. Hierdie item dit is in donkergrys geverf Om dit nog meer te laat uitstaan.

Die res van die skeidingselemente is skaars en kristal, met die doel om 'n vloeiende kommunikasie tussen alle kamers te skep; 'n idee wat versterk is sonder die deure wat verbygaan. Wat die kleure betref, die wit op plafonne en mure, as hulpbron om die lig te versterk, behalwe in die as van die trap wat in grys lood geverf is, net soos die fasade. Op die grondvloer is 'n baie weerstandbiedende keramiek-steengoed geïnstalleer, aangesien hierdie ruimte in direkte kontak met die buitekant is. Op die eerste verdieping, waar die slaapkamer en die badkamer is, aangesien die verkeer minder is, is 'n kompakte grys steengoedplaat aangebring. Die versiering is gebaseer op neutrale kleure, maar dit het die warm aanraking van plantaardige vesel.

Advertensies - Lees verder onder die huis

Die gebou het 'n kubusvorm met vensters aan die fasade; die agterste area kommunikeer dat dit met die swembad is. Om dit te verf, is 'n grys lood gekies wat uitstaan ​​op die groen kleur van die omliggende platteland.

Tuin met swembad

Buite is 'n swembad met die muur gebou. Dit beklemtoon die oorspronklike deklaag wat vir die vloer van hierdie gebied gekies is, aangesien dit tradisionele stene op die rand is. Die teak-stoeltjie is van Ikea.

Saal met hok

Uitsig op die sitkamer, waar u die begroeide hok waar die slaapkamer geleë was, kan sien. Die leefarea is versier met die noodsaaklike meubels. Rondom 'n herstel tafel is 'n Ikea-leerbank en die Wassily-leunstoel, ontwerp deur Marcel Breuer, geplaas. Op die muur staan ​​'n oorspronklike komposisie van Luz Ángela Lizaraso wat bestaan ​​uit verskillende skilderye wat 'n verhaal vertel. Vase en kussings van Habitat.

Neem die leer

Weens die tekort aan afskortings in die huis, is die trapmuur gebruik om 'n ingeboude klerekas en 'n boekrak op te spoor.

Bestel in die sitkamer

In die enigste afskorting van die huis, geverf in donkergrys, was daar 'n paar openinge wat as rakke dien. In plaas van rakke is teakbanke geplaas wat in Ikea aangeskaf is.

Kombuis met eiland

Die kombuiswerkarea is ontwerp deur die eienaars, wat besluit het om 'n sentrale eiland op te spoor om die eetkamer visueel te skei. Die kaste was van natuurlike beukenhout.

Die kantoor

Die kombuis is ontwerp om 'n eetkamer met ses mense te akkommodeer. Die houttafel is van Ikea en die stoele is 'n klassieke Jacobsen-ontwerp. Die groot vensters van hierdie omgewing, geklee met blindings van latte om die lig te verdof.

Verspreider en leer

Een van die mure van die eerste verdieping is deur 'n glasafskorting vervang. Die ruimtes kommunikeer dus visueel, maar die slaapkamer is geïsoleerd van die geluid van die grondvloer.

Ingeboude klerekas

In die slaapkamer is 'n ingeboude klerekas van vloer tot plafon geïnstalleer en met baie eenvoudige lyne. Die warm noot is in beheer van die plantaardige vesel tapyt en die beddegoed, opgestopte en in bruin kleure, van Texture. Habitat lamp. Beeld van die skilder Fredi Marques.

Grys ​​en wit badkamer

Die badkamer was volledig versier in wit en donkergrys. 'N Baie opvallende en aantreklike kontras wat verkry is met kompakte steengoed en wit sanitêre ware. Die tafelblad en die wasbak is ook wit gekies. Die handdoeke, om te toon, is van die handtekening Tekstuur.

HUISPLAN

Binnekleure. As u uself die luukse wil gee om ligte meubels te kies, kombineer dit dan met kleedkleure. Ons stel hierdie mengsel voor: room 586; 510 leer en 510 blougrys; van Titan.


Video: ASPHALT 9 LEGENDS CRAZY GIRL DRIVER (Mei 2022).