Wenke

Die Voor en na 'n volledige hervorming

Die Voor en na 'n volledige hervorming



We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Iker López Consuegra

'N Fotograaf en 'n mode-ontwerper wou 'n nuwe fase in hul lewe begin met 'n ingrypende verandering: dié van hul huis, 'n woonstel uit die 60's in Madrid waaraan die slegte verspreiding daarvan 'n labirintiese en donker interieur gegee het. En as ons labirinties sê, oordryf ons dit nie, want as u in die kombuis moes ingaan, moes u 'n slaapkamer oorsteek (u kan die plan voor en daarna sien in die prente-gallery wat hierdie lyne voorafgaan).

Die argitek Iker López Consuegra was die hoof van die vervaag en 'n nuwe rekening. "Hulle wou 'n multidissiplinêre, kreatiewe, gemaklike, estetiese en harmonieuse ruimte hê om hulself te identifiseer en om hul privaat lewe met sekere aspekte van die professionele persoon te kombineer," vertel hy. Die eerste stap was om twee gedeeltes te bepaal, een met die woonkamer, eetkamer en kombuis, en 'n ander privaat, met drie slaapkamers, twee badkamers en 'n kantoor. As ons albei skei, vind ons 'n groot vel hout wat heeltemal in die muur versteek kan word. Nadat die funksionele verdeling bereik is, was die volgende doelwit om die volle voordeel te trek uit die lig wat deur die suidwaartse vensters binnekom. Die interieurontwerper het mobiele yster- en glasafdelings bedink wat 'n grens tussen die sitkamer en die kombuis kan skep, terwyl die son se strale deurlaat. Die toegangsdeur na hierdie gemeenskaplike ruimte is ook glas, wat die toegangsaal van die lig verlig.

Hierdie minimalistiese doek met lug fabriek Dit was perfek om 'n styl halfpad tussen die Nordiese en industriële te vertoon. Ontwerp ikone, soos stoele Tolix of die Been Wegner is gemeng met stukke eenvoudige lyne en neutrale kleure en met afdrukke en tekstiele wat diepte, teksture en karakter aan die geheel verleen.

www.ikerlopez.com

Advertensies - Lees verder hieronder Radikale verandering

'N Hervorming gelei deur die argitek Iker López consuegra het hierdie woonstel in Madrid heeltemal verander.

Werk en plesier

Die eienaars, 'n jong kreatiewe paartjie, wou 'n huis hê met ruimte om van die huis af te werk.

doelwitte

Die twee doelstellings wat bereik moes word, was om 'n meer funksionele verdeling te bewerkstellig en die beste te benut in natuurlike lig.

Die lig is gemaak

Die lig wat deur hierdie vensters binnegekom het, is nie vantevore gebruik nie, en dit is tussen die partisies gesluit.

Goed omring

In die eetkamer sit Wegner se mitiese Wishbone-stoele.

Niks om weg te steek nie

Met 'n mobiele smee- en glasafdeling kan die lig die binnekant van die huis bereik.

Mobiele afskortings

Deur die skuifdeure oop of toe te maak, is die kombuis geïsoleer of oop na die sitkamer.

Die eiland

Die kombuiswerkarea word deur 'n eiland begrens.

kantoor

'N Tafel langs die eiland is geplaas om informele maaltye in die kombuis te kan maak

Weet hoe om te integreer

Toe die kombuis blootgestel is, is daar aparte kaste met eenvoudige lyne gekies.

Maak deure oop Iker López Consuegra Nuwe verspreiding

Voordat hierdie ruimte beset is deur 'n slaapkamer wat moes deurgaan om kombuis toe te gaan.

Natuurlike lig is gemaklik Die toegangsaal duidelikheid

Hier is ook 'n glasdeur geplaas wat die lig kan binnedring.

Privaat en openbare sone

Hierdie hout skuifdeur skei albei ruimtes van mekaar.

slaapkamer

Wit, hout en eenvoudige lyne.

Kry ruimte

Die deur van die plek is verander om meer ingeboude kaste te kan installeer.

ontspannende Hout kopstuk Nuwe vel

Vir die badkamers is reghoekige teëls in matwit gekies wat help om natuurlike lig- en steengoed teëls te vermenigvuldig met hidrouliese afdrukke wat ook lig op 'n unieke manier absorbeer.

Twee beter as een

In die hoofbadkamer is twee teenoorgestelde storte geïnstalleer.

Die tweede badkamer Die sitkamer voor voor

Hierdie partisie is die een wat deur die glasafdeling vervang is

Die kombuis voor Die kombuis voor Die kombuis voor Die kombuis voor Die slaapkamer voor voor Die badkamer voor Die badkamer voor Die badkamer voor Beplan voor Later vliegtuig