Nuttig

'N Duplex in Marbella

'N Duplex in Marbella



We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Die vriendelike klimaat en die pragtige strande van die Marbella-kus sluip gereeld in die drome van die eienaars van hierdie huis, maar nie tevergeefs nie, was in die somerperiodes al gereeld in die omgewing. Van hul Italiaanse oorsprong, hul passie vir hierdie geografiese stad, en die begeerte om 'n vakansiehuis te bekom, het hulle daartoe gelei om dit te koop Lekker dupleks, baie naby Marbella geleë. Hulle het van die eerste oomblik af verlief geraak op die regte verdeling, op 'n baie rasionele manier, om nie te praat van hul bevoorregte situasie nie: fmaklike toegang tot die strand, naby sportklubs en met 'n wonderlike uitsig oor die see en die berge; 'N Heerlike trekpleister binne 'n paar bereik. Die keuse van materiale het ook 'n belangrike bate in hul guns beteken; Sagte kleure sif die ongelooflike natuurlike lig wat die interieur ontvang. Gepoleerde marmer in ivoor, travertyn in die badkamers, en timmerwerk en mure in dieselfde roomkleur, hulle skep 'n elegante chromatiese eenheid en is ontwerp vir verskillende dekoratiewe style. Dit is hoe die professionele persone van die ontwikkelaar Greenlife States, wie se doel was om die oorskot in die struktuur te ontsnap, aangesien hulle op die lange duur gewoonlik verwerping uitlok en uiteindelik die persoonlike styl van die eienaar beperk.

Wat die versiering betref, Jochen Ströbel, van die Interne Studie, is die interieurontwerper deur die eienaar gekies om hierdie baie noukeurige scenario met die lewe te vul. 'n filosofie gebaseer op eenvoud Dit was die sleutel tot die bereiking van 'n rustige vakansie-atmosfeer, weg van die rustieke styl, maar met al die sjarme en sterkte van die Middellandse See kus.

Onder hierdie uitgangspunt Hy kies reguit en skoon lyne, die oorheersing van natuurlike kleure, en die regte kombinasie van hout en staal. Uit die simmetrie van sommige omgewings het die balans wat nodig is om die gees te verslap ontstaan.

Advertensies - Lees verder onder The Salon

Die leefarea is georganiseer langs een van die ruim vensters wat met die terras kommunikeer. Die landskap en lig word dus 'n aktiewe deel van die versiering. Hierdie effek is versterk deur die teenwoordigheid van bekleedsel en afwerkings in baie ligte kleure. Charles-sofa's, bekleed met die Lici-model en geredigeer deur B&B Italia. Die leunstoele, die eikehouttafel en die staalhulpmiddels word vervaardig deur Maxalto. Alle stukke kan in die interne ateljee gekoop word.

Ventanales

Die oriëntasie van die huis, tesame met die breedte van die vensters, vergemaklik die vrystelling van die lig. 'N Baie gewaardeerde kenmerk, maar wat op sekere tye van die dag gekwalifiseerd moet wees om die binneland teen intense hitte te beskerm. Dit is bereik deur ligte katoengordyne met verstelbare blindings te kombineer.

Pakhuisruimte

Die simmetriese verdeling van meubels, veral wat groot stukke betref, is die beste bondgenoot om 'n gevoel van orde na die ruimtes oor te dra. In die sitkamer is hierdie effek bewerkstellig deur twee identiese rakke, een aan elke kant van die kaggel, te plaas en voor 'n paar lampe, ook gelyk, in gepoleerde staal. Rakke van massief eikehout van die firma Maxalto. Dit is verkry in die Interne Studie.

Die eetkamer

Die meubels wat die eetarea uitmaak, is gekies in ooreenstemming met die leefarea; 'n tapyt met lang hare beperk hierdie ruimte, hoewel die spel van materiale en kleure die omgewings verenig. Ingelegde eike tafel en stoele in dieselfde materiaal, van Maxalto. Die aluminium lampe is van Tobías Grau. Alles is in die Interne Studio gekoop.

Die saal

Toegang tot behuising geskied deur 'n groot verspreider wat oop is na die sitkamer. Om die ruimte te definieer, het ons gekies vir 'n meer plegtige versiering, met 'n gemaklike handgemaakte klassieke styl, wat 'n paar meer aktuele besonderhede uitlig. Die dressoir, van bejaarde jatoba-hout, is gemaak deur 'n Duitse vakman. Die skildery en die oorspronklike lamp is in die Interne Studie verkry.

Die kombuis

Die vierkantige plan van die kombuis het die verspreiding daarvan positief bevoordeel. Daar is besluit om meubels op alle fronte te plaas om die stoorkapasiteit uit te brei. Die kombuis is voltooi met 'n ontbytkroeg wat teen die muur aan die muur aangebring is en van graniet gemaak is. Die kaste, met die kersfront en staalhandvatsels, is van die firma Snaidero.

Die slaapkamer

By die versiering van die rusarea is na perfek gekonjugeerde elemente gesoek; Ons het gekies vir 'n verfynde styl met 'n oorheersing van wit en ligte strukture. Die doel was om 'n samehangende omgewing te bewerkstellig, wat 'n gevoel van kalmte van die deur af gebring het. Leunstoel, van B&B Italia. Foto op die bed, deur Carlos Arriaga. Die bed is bekleed met 'n stof, deur Andrew Martin.

lessenaar

As daar plek in die slaapkamer is, word aanbeveel dat u 'n paar meubels benodig, 'n dressoir, 'n spieëltafel of, soos in hierdie geval, 'n lessenaar. Dit dien dekoratief om die ruimte toe te maak en stel u ook in staat om 'n werk- of leeshoekie in 'n aangename privaat omgewing te hê. Wenge houttafel en staalpote, pas by die bedkassies, almal van Maxalto. Die Milano-stoel en die chroom flexo is van Gunter Lambert en is in die Internal Studio gekoop.

Stap na die badkamer

Vanuit die hoofslaapkamer het u toegang tot die badkamer via 'n klein kleedkamer. Commode, van Poliform, verkry in die Interne Studie. Tafellamp, deur Santa & Cole.

Die badkamer

Soos u kan sien, is kontinuïteit fundamenteel, met dieselfde materiale en kleure in alle ruimtes, selfs die meubels het duidelike afwerkings wat as deel van die stel geïntegreer is.

Tafellamp

Wat u ontwerp ook al is, dit is 'n sleutelwoord as aanvulling op 'n sytafel, selfs meer op die bedkassie, vir sy dekoratiewe waarde en die aangename lig wat dit bied.

idees

- Die plafon is afgewerk met 'n eenvoudige kroonlys wat 'n indirekte beligtingstelsel verberg. Dit is ook baie nuttig om die gidse van gordyne en blindings weg te steek.
- Die chroomelemente is 'n baie suksesvolle bron om die teenwoordigheid van wenge-afwerkings te verlig.
- Deur die muur in dieselfde toonbeeld te verf, word kontinuïteit en visuele amplitude verkry.