Kommentaar

Voor en na: 'n kombuis wat na die sitkamer oopmaak

Voor en na: 'n kombuis wat na die sitkamer oopmaak


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

In Rambla de Catalunya, een van die hoofare van die Eixample van Barcelona, ​​het 'n huwelik van Amerikaners op 'n woonstel verlief geraak. Hy was op die eerste oogopslag nie 'n liefde nie. Alhoewel die huis 'n perfekte ligging gehad het en 'n grootte meer as voldoende vir hulle gehad het, het die afwerkings en verspreiding hulle nie mal gemaak nie. Maar dit het radikaal verander nadat hulle deur die interieurontwerpstudio Arquium gegaan het, wat die wonderwerk bewerk het en die egpaar die ewige liefde vir hul huis laat verklaar.

Soos verduidelik deur Maribel Fernández, die interieurontwerper by Arquium, wou die egpaar 'n oop kombuis hê, "omdat hulle graag vriende en familie wil nooi wat hulle wil hê om te kan gesels terwyl hulle kook." Gesê en klaar. Nadat 'n afskorting gesloop is, is die kombuis na die sitkamer oopgemaak en word visueel afgebaken deur 'n vloer van hidroulies-geïnspireerde teëls en 'n wit marmer-eiland met 'n kroeg vir informele maaltye. Die wit kaste en eenvoudige lyne raak ongemerk en ons het amper vergeet dat ons in 'n kombuis is, wat die ruimte perfek met die res van die huis integreer. Maribel erken dat, hoewel die konsep van 'n oop kombuis baie tipies van die Verenigde State is, die afwerkings dit meer Europees maak. Die Nuwe en Ou Wêreld het tussen hierdie stowe versoen.

www.arquium.es
Foto's van die volgende: www.ramonclemente.com

Ander voor en na indrukwekkende:

- 20 voor / na ongelooflik

- Voor en na: van neerdrukkende woonstel na 'n ideale ateljee

- Voor en na: 'n vloer gered van die vergetelheid

- Voor en na: van verouderde vloer tot elegante huis

- Lae koste hervorming: die voor en na 'n solder met uitsigte

- Voor en na: 'n gerehabiliteerde vissershuis

Advertensies - Hou aan lees onder Nuwe Horisonne

Hierdie kombuis is heeltemal verander deur 'n hervorming van die Arquium-ateljee wat sy binnekant vir die res van die huis geopen het.

Amerikaanse kombuis

Die eienaars is van die Verenigde State en wou 'n oop kombuis hê, sodat hulle met hul gaste kan gesels terwyl hulle kook, sodat almal aan die proses kan deelneem.

grense

Die huis se parketvloer is onderhou, wat die onderdele in 'n slegte toestand herstel.

Delimited

Die kombuis word nou deur die eiland afgebaken.

Tradisionele knipoog

Alhoewel die konsep van 'n oop kombuis baie van die Verenigde State is, het die interieurontwerper elemente soos hidrouliese teëls gebruik om dit te verenig.

Almal wit

Wit kaste en reguit lyne is perfek in die sitkamer geïntegreer.

Bar Loves

Die eiland is gebruik om 'n kroeg vir informele maaltye te skep.

lig

Die kombuisvenster bedien die werkarea en bied ekstra ventilasie.

Goed toegerus

Die toestelle is op die paneel geplaas om dit perfek te integreer.

saal

Die hervorming het die saal in die kombuis geïntegreer.

Triomfboog

'N Boog wat as toegang tot die oop kombuis dien, bly staan.

Meer lig

Deur die kombuis en die gang oop te maak, is hierdie ruimtes gevul met natuurlike lig.

Van die stoof na die tafel

Die kombuis oop na die eetkamer laat alles toegankliker wees.

Die sitkamer

Uitsig oor die kombuis vanuit die sitkamer.

Die saal voor Die kombuisdeur voor Die kombuis voor Nog 'n hoek van die vorige kombuis Die ingang na die sitkamer voor Op die perseel

Uitsig na die kombuis tydens die opknapping.



Kommentaar:

  1. Yushua

    it seems to me this is the excellent sentence

  2. Lisle

    Hoe sal jy bestel om te verstaan?

  3. Mor

    I am absolutely sure of that.

  4. Nikki

    Ek raai u aan om die webwerf te besoek, waar daar baie inligting is oor die onderwerp wat u interesseer. Sal jou nie jammer kry nie.



Skryf 'n boodskap