Inligting

'N Gerenoveerde gesinshuis met persoonlikheid

'N Gerenoveerde gesinshuis met persoonlikheid


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

'N Tienjarige enkelgesinshuis is nou 'n helder en praktiese huis met 'n sterk gesinsfiguur, wat idees het om te kopieer. Toe die eienaars die huis oorgeneem het, het hulle besluit om 'n hervorming te onderneem om hul 90 vierkante meter winsgewend te maak en aan te pas by hul behoeftes. Laura Yerpes Interior Design Studio was in beheer van die 'wonderwerk'.

Dit is in Moncada, 'n dorpie 5 km van Valencia, geleë. Die oorspronklike toestand van die huis was optimaal omdat dit ook nie baie oud was nie. Maar die verdeling was swak opgelos en die oorspronklike afmetings van die ruimtes baie klein.

Die patroon van die nuwe eienaars vir die ondersoek aan die hand van die hervorming was dat hulle hul ruimte moes maak. Hulle wou nie hindernisse in die ganggebiede hê nie. Hulle het moderne en helder aanraking en baie praktiese ruimtes geëis. Hulle hou byvoorbeeld van die idee om die trappe op 'n wit rak op te tel, wat terselfdertyd dien as 'n kas in die voorportaal.

Die leuse van die studie hier "As daar nie ruimte spaar nie, moet vindingrykheid nie ontbreek nie." Dit is duidelik in elke hoek.

Wat die versiering betref, vul eenvoudige en minimalistiese lyne ruimtes vol lig waarin die stukke beperk is tot die onontbeerlike. Net die mees funksionele het 'n plek. Die kleurpalet draai om ligte, rooi en grys kleure. Vir meubels is gemaak om te meet om die beskikbare ruimtes te maksimeer en aan die behoeftes te voorsien.

Projek: Laura Yerpes Interior Design Studio (www.laurayerpes.es)

Foto's: Germán Cabo (www.germancabo.com)

Advertensies - Hou lees hieronder Woonkamer en eetkamer

Laura Yerpes se ateljee was verantwoordelik vir die hervorming van hierdie gesinshuis. Wat meubels betref, is dit aangepas om die ruimte te benut en die meubels aan te pas by die behoeftes van 'n gesin met twee kinders. Hulle wou nie onnodige dekoratiewe elemente misbruik nie, slegs funksionele stukke, wat nie die ruimte versadig het nie.

Pasgemaakte meubels en herhalende kleure

Vir versiering was dit gebaseer op 'n ligte palet met grys en rooi note. Dit is hoe u 'n moderne en kosmopolitiese sitkamer kry wat ruimte met die eetkamer deel.

In die sitkamer kyk hulle na 'n bank en twee leunstoele, wat 'n vrye sentrale ruimte laat. Op die muur, 'n lae bankie met oudiovisuele en drie kolomme teen die muur. Die eetkamer is tussen die banke geleë, naby die muur.

Die sitkamermeubels is spesiaal ontwerp. Tapyt- en deco-voorwerpe van Thai Natura.

Skeidingselement

Agter die leunstoele is 'n element van houtlatte wat die ruimte afbaken, maar die visuele kontinuïteit met 'n verspreidingsarea behou.

In die projek is die ingang en die verspreidingskorridor wat die woonkamer en die kombuis verbind, aangepas om 'n groter en vloeibare ruimte in trappe en paadjies te skep.

Sofa's, deur Frajumar.

Ruimtes met kontinuïteit in twee hoogtes

Hierdie knus huis het twee hoogtes: die grondvloer huisves die gebiede waar die gesin die daglewe ontwikkel (woonkamer, kombuis en terras). Op die boonste verdieping, die kamers en 'n werkarea.

'N Basiese versiering

In hierdie opname van die sitkamer sien u die eenvoud van interieurontwerp. 'N Funksionele versiering van basiese. Eetkamertafel, Midi.

Die kombuis

Die langwerpige kombuis het meubels aan 'n enkellynige voorkant en 'n ontbytkroeg en kitskos teen die oorkantste muur.

Werk voor

Die kombuis, met baie natuurlike lig, het wit meubels en tafelblad en voorkant in 'n opvallende rooi (in Silestone).

Meubels, deur Zampieri.

Ontbytkroeg

Die eikehouttafel is spesiaal ontwerp. Dit dien as tafel en brei ook die werkoppervlak uit. Dit het metaalpote in rooi gelak.

Met natuurlike lig

Direkte toegang tot natuurlike lig deur die venster.

Die hoofslaapkamer

In die slaapkamers is die toon stiller. Neutraal en wit en kwasstrepe, indien enige, in pasteltone.

Die hoofkamer het 'n skoon lynversiering.

'N Kopstuk met beeldhoukuns

Teen die muur van die kopstuk staan ​​'n verouderde bronsbeeld.

Geïntegreerde meubels

Die enkelbedbedkassies is geïntegreer in die kopstuk, 'n strykyster in dieselfde afwerking, van kant tot kant van die muur waarop die bed rus.

Met 'n geïntegreerde badkamer

Langs die bed is 'n deur waardeur u toegang tot die badkamer van die kamer kry.

badkamer

In die badkamer wat in die hoofslaapkamer geïntegreer is, is die bad verwyder en dit vervang met 'n groot stort met skuifdeurskerm en porseleinbekleding.

In die wasbakarea gee die spieëls ruimte vir die omgewing.

Kinderslaapkamer met stapelbed

Die kinders se slaapkamer is opgelos met pasgemaakte meubels in wit DM: 'n stapelbed, 'n stidiumtafel en rakke.

Werkarea

Die interieurontwerpstudio het 'n funksionele en mini-kantoor in 'n verspreidingsgebied geskep (dit was noodsaaklik om elke hoek te benut). Dit het 'n opvoubare werktafel wat die gebied skoon laat.

Met die deure gesluit

Werkarea met geslote deure. Meer privaatheid